Jimmys_The_Technological Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ενα Dell Inspiron 5555 a10 με Windows 7. Ειχα αντικαταστήσει το αρχείο shell32.dll που περιεχει τα εικονίδια. Αφού εκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή, δεν μπορούσε να ανοίξει κανένα πρόγραμμα, ούτε καν το explorer.exe (εξερεύνηση των Windows) και το tskmgr.exe (διαχείρηση εργασιών) κάνοντας τον υπολογιστή άχρηστο. Όποτε προσπαθούσα να ανοίξω το task manager μου έβγαζε το σφάλμα 0xc000007b. Υπέθεσα πως έφταιγε το οτι αλλαξα ενα αρχειο συστηματος και ετσι συνδεθηκα απο το αλλο μου partition (windows 8.1) και αντικατεστησα το αλλαγμενο shell32 με το κανονικο. Αργότερα, στα windows 7 παλι, μου εβγαζε το μήνυμα "το αρχείο api-ms-win-core-heap-l2-1-0.dll λείπει απο τον υπολογιστη σας" όποτε προσπαθούσα να ανοίξω το task manager, αφου δεν άνοιγε ουτε το explorer.exe βγαζοντας το ιδιο μηνυμα. Κατεβάζω το αρχείο api-ms-win-core-heap-l2-1-0.dll και το τοποθετώ στο system32 αλλα το πρόβλημα παραμένει. Που πρέπει να βάλω το dll που λείπει ώστε να μην εμφανίζεται το σφαλμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Επαναφορά έκανες? System restore εννοείς; Προσπάθησα αλλά κόλλησε για ώρες ολόκληρες στο your files are being restored (νομίζω έτσι έλεγε)
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Βάλε το cd των win και κάνε επιδιόρθωση, μάλλον το εχασες το συστηματάκι σου
ODT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μπορεί να χρειάζεται να κάνεις register πάλι το dll. άνοιξε ένα παράθυρο εντολών σαν διαχειριστής και γράψε: regsvr32.exe pi-ms-win-core-heap-l2-1-0.dll 1
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 μπορεί να χρειάζεται να κάνεις register πάλι το dll. άνοιξε ένα παράθυρο εντολών σαν διαχειριστής και γράψε: regsvr32.exe pi-ms-win-core-heap-l2-1-0.dll Δεν μπορώ να ανοίξω command line. Δεν ανοίγει τίποτα.
ODT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορώ να ανοίξω command line. Δεν ανοίγει τίποτα. Καλησπέρα, μπορείς να το τρέξεις από την επιδιόρθωση, μέσα από το "cd" των windows
soteras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν ανοίγει τίποτα δεν γίνετε τίποτα πάτα του ένα φορματ να ισιώσει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το αρχικό .dll που αντικατέστησες από που το πήρες;
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα τα πάντα, είδα και αποειδα, έκανα ένα φορμάτ, όλα λειτουργούν άψογα. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα