Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.. Στις προηγούμενες σειρές δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

post-350780-0-38372300-1483475213_thumb.png

Δημοσ.

Γνωρίζω πως υπάρχει λάθος στη γραμμή 23 αλλά το πρόβλημα είναι πως για να φτάσει στη γραμμή 23 πρέπει να γίνει έγκριση στη γραμμή 22, πράγμα το οποίο δεν επιτυγχάνεται. Προσπαθώ να το τεστάρω για να διορθώσω τα λάθη, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Η εντολή είναι γραμμένη κανονικά. Σωστά;

• Moderators
Δημοσ.

Θα σου έλεγα να διορθώσεις τα λάθη που ξέρεις ότι υπάρχουν πρώτα. Δεν ξέρω με ψευδογλώσσα τι γίνεται αλλά στις "κανονικές" γλώσσες μπορεί να σου βγάζει λάθος για κάτι που φαινομενικά είναι σωστό και το πραγματικό λάθος να είναι αλλού.

• Like 2
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται Kercyn έχεις δίκιο, υπήρχε ήδη λάθος άλλου.

Έχω 7.5 μέρες να παραδόσω μια εργασία και όντας αυτή μόλις η 1η υποεργασία (και η πιο απλή συγχρόνως) βλέπω δυσοίωνη την ολοκλήρωση της... Τέλοσπαντον, θα τα λουστώ! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!

Δημοσ.

Εγώ παρατηρώ ότι

έχεις 

ΕΑΝ

ΓΙΑ

ΕΑΝ

ΕΑΝ ΤΕΛΟΣ

ΕΑΝ ΤΕΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

Το ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ λογικά πρέπει να πάει μια θέση πάνω

Δημοσ.

Εγώ παρατηρώ ότι

έχεις 

ΕΑΝ

ΓΙΑ

ΕΑΝ

ΕΑΝ ΤΕΛΟΣ

ΕΑΝ ΤΕΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ

Το ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ λογικά πρέπει να πάει μια θέση πάνω

Γενικά ο ψευδοκώδικας μου είναι λάθος επειδή θέλει να διαβάζει από το χρήστη 20 χαρακτήρες, σε περίπτωση που υπάρχει duplicate να αγνοεί τον duplicate, όταν ο 1ος είναι 0 να εμφανίζει μήνυμα καθώς και αν μέσα στην ακολουθία χαρακτήρων υπάρχει το 0 να σταματά η εκτύπωση εκεί, π.χ αν γράψεις εσύ aaaaapppp0kl, η έξοδος πρέπει να είναι ap . είναι τόσο απλό για άλλους αλλά για εμένα δύσκολο...

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά η άσκηση είναι η εξής

1) αν εχει στην αρχη μηδεν τυπώνεις "κενή γραμμή"

2) Αν δεν έχει στην αρχή μηδέν θα διαβάσεις μέχρι 20 χαρακτήρες ή όπου βρει το μηδέν (όποιο συμβεί πρώτο)

3) Αν υπάρχει ο ίδιος χαρακτήρας συνεχόμενος θα τον τυπώνεις μόνο μίας φορά

Με βάση αυτές τις παραδοχές. Δεν ξέρω ψευδογλώσσα αλλά ο αλγόριθμος πρέπει να είναι ως εξής

Ι=0

ΑΝ P[Ι] = 0 ΤΥΠΩΣΕ "ΚΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ"

ΑΛΛΙΩΣ

ΤΥΠΩΣΕ P[0]

I = 1;

ΜΕΧΡΙ (Ι<=20 ΚΑΙ P <> 0) 

AN( P <> P[i-1] ) TΥΠΩΣΕ P

I = I + 1

ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ

ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ

Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω ψευδοκώδικα και η σύνταξη μπορεί να είναι λάθος 

Δημοσ.

Μήπως το Μέχρι πρέπει να μπει πριν το ΓΙΑ ΤΈΛΟΣ?

αν φτιάξεις σωστά τα tabs Θα δεις ότι μάλλον δεν κλείνει σωστά για αυτό χτυπά και στην 22

Δεν κλείνουν και τα ΕΑΝ ΤΕΛΟΣ σωστά μάλλον, φτιάξε τα tabs

Υ. Γ. Ούτε εγώ ξέρω ψευδοκωδικα στα ελληνικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...