tokyo_pig Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Θέλω να σας ρώτησω κάτι εύκολο, που το χρειάζομαι πολλές φορές αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Όταν πας να εγκαταστήσεις τα windows πολλές φορές σου λέει να πατήσεις το ''r'' για να κάνεις επιδιόρθωση τα windows. Πατάω το r αλλά μετά που μπαίνω στα dos δεν ξέρω τι εντολές να δώσω.. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kangelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 pata help tha su deiksei oles tis entoles pou boreis na xrisimopoihseis...pantos min poly pezeis me auta an den xeris ti akrivos thes na kaneis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tokyo_pig Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Πατάω help, αλλά δεν βγάζω καμμιά άκρη.. Μπορείς εσύ να μου πεις βήμα βήμα τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Αυτές οι εντολές είναι χρησιμότατες και καλό είναι κάπου να τις έχεις πρόχειρες για περίπτωση ανάγκης. Μερικές από αυτές ίσως οι ποιό χρήσιμες είναι εδώ Φυσικά δεν είναι μόνο αυτές. Έχει κι'άλλες αλλά βαριέμαι να τις γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Συμπληρώνω το post του wert με παραπομπή σε δικό μου (!) post εδώ σχετικά με τις εντολές του Recovery Console των Windows XP. Αν δεν κάνεις quote τον εαυτό σου, ποιόν θα κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.