Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα περισσότερα είναι απάτη έχεις αρκετές λύσεις

1. rsim 10 plus (δεν λειτουργεί με 128k λόγο ότι δεν υπάρχει πλέον το usim patch μονό με wind 64k sim λειτουργεί )
  2. επικοινωνία με την εταιρία εφόσον έχεις την αρχική sim του κινητού μικρό κόστος ξεκλειδώματος διότι μονό έτσι μπορούν να εντοπίσουν το κινητό στην βάση δεδομένων τους 
  3. επικοινωνία με irepair και άλλες τέτοιες εταιρίες αρκετά ακριβά από 50-80 εύρω   
Δημοσ.

Πως μπορώ να ξεκλειδώσω iphone 6 στο δικτυο Ο 2;

Επικοινωνείς με την εταιρία στην οποία είναι κλειδωμένο, να στο ξεκλειδώσει.

Αν το πήρες με συμβόλαιο και θέλεις να το σπάσεις για να πας αλλού, φοβάμαι ότι θα σου ζητήσουν αποζημίωση για να γίνει, πράγμα που στην ουσία θα σημαίνει ότι χάνεις την όποια "έκπτωση" πήρες.

Δημοσ.

δηλαδή αυτός πωλητής είναι απάτη;;  :P  :P

Έχεις χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο πωλητή ή ανάλογη υπηρεσία από το ebay και είχες θετική έκβαση εκτός και εάν το λες από της αξιολογήσεις . εγώ όσες φορές και προσπάθησα δεν και ορισμένοι δεν έκαναν και επιστροφή χρημάτων και όλα τα κινητά μου ήταν σε oxygen, orange ,t-mobile, sprint (το ξεκλείδωσα δωρεάν όταν κάποιοι ζητούσα 150 ευρώ στο ebay)

Δημοσ.

Έχεις χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο πωλητή ή ανάλογη υπηρεσία από το ebay και είχες θετική έκβαση εκτός και εάν το λες από της αξιολογήσεις . 

και βέβαια έχω..ξεκλείδωσα(κλειδωμένο) σε at&t απλά μονο με το imei,iphone και ένα Htc πρίν λίγο καιρό σε εναν συγγενή μου.

το θέμα είναι να μην είναι icloud Locked/stolen κλπ κλπ.

όχι απο τον συγκεκριμένο πωλητή..δεν είναι τυχαίο τα 2000+ ξεκλειδώματα του seller  ;)

Δημοσ.

Αν το κινητό είναι blacklist στην συγκεκριμένη εταιρία 02, αλλά δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο κλπ. Τι διαδικασία ακολουθούμε, γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

Χρειάζεσαι Premium Unlock αλλά θα συνεχίσει να είναι blacklisted στην Αγγλία με αποτέλεσμα να μην παίρνει σήμα όταν βρίσκεται εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...