Προς το περιεχόμενο

Windows 10 σε νεο pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω φτιαξει ενα νεο σύστημα στο οποίο θέλω να περάσω τα windows 10. Έχω κλειδί το οποίο το έχω στο τρέχον συστημα το οποίο θα αποσυρθεί και θέλω να περάσω το κλειδί στο νέο. Θα μπορω να το κάνω η θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Θεωρητικα ναι , καπου ειχε παρει το ματι μου μια επιλογη που ελεγε μεσες-ακρες "κανε activate γιατι αλλαξε το hardware"

Oποτε καλυπτει τετοιες περιπτωσεις..ισως ομως εχει counter και να σε αφηνει να το κανεις συγκεκριμενες φορες και μετα να θελει τηλεφωνα και τσατς με εκπροσωπο.

Δες και εδω https://support.microsoft.com/en-us/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change

Δημοσ.

Το κλειδί κανονικά "παντρεύεται" με το υπάρχων Hardware. Λογικά στο νέο PC δεν θα σου κάνει activate τα Windows. Επειδή τα Windows 10 με πλάγιο τρόπο, μπορείς ακόμη να τα πάρεις δωρεάν, ξεκίνα με install των Windows 7 και μετά πάνε στο παρακάτω link για να πάρεις τα 10άρια με καινούριο κλειδάκι...

https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade

Δημοσ.

Το κλειδί κανονικά "παντρεύεται" με το υπάρχων Hardware. Λογικά στο νέο PC δεν θα σου κάνει activate τα Windows. Επειδή τα Windows 10 με πλάγιο τρόπο, μπορείς ακόμη να τα πάρεις δωρεάν, ξεκίνα με install των Windows 7 και μετά πάνε στο παρακάτω link για να πάρεις τα 10άρια με καινούριο κλειδάκι...

https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade

Δουλεύει ακόμα το free upgrade από windows 7 σε windows 10 ή μέσω του link θα το κάνω? 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το κανονικό Free Upgrade έχει λήξει. Αλλά μέσω του λινκ μπορείς να τα πάρεις ακόμη...

Να ρωτήσω, ξέρεις αν μέσω windows 7 32bit μπορώ μέσω το link να κατεβάσω τα 10 64bit?

Δημοσ.

Αν σου δώσει 32 bit άστο να στα φορτώσει για να στα ερνογοποιήσει. Μετά κατεβάζεις από το link που σου έδωσα τα 64 bit και κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Έτσι θα ενεργοποηθούν και αυτά αυτόματα. Πρόσεχε!! να βάλεις Home ή Pro ότι σου έδωσε αρχικά.

Δημοσ.

Αν σου δώσει 32 bit άστο να στα φορτώσει για να στα ερνογοποιήσει. Μετά κατεβάζεις από το link που σου έδωσα τα 64 bit και κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Έτσι θα ενεργοποηθούν και αυτά αυτόματα. Πρόσεχε!! να βάλεις Home ή Pro ότι σου έδωσε αρχικά.

Ααα κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το κανονικό Free Upgrade έχει λήξει. Αλλά μέσω του λινκ μπορείς να τα πάρεις ακόμη...

Καλησπέρα. Μετα απο αρκετή προσπάθεια πέρασα τα 10 με clean install αλλά λέει πως δεν είναι ενεργοποιημένα τα windows.

Δημοσ.

Κάτσε κάτι δεν κατάλαβα ή κάτι έκανες λάθος.

Πέρασες win 7 και με το πρόγραμμα: Windows10Upgrade24074.exe αναβάθμισες σε win 10 τα οποία δεν ενεργοποιήθηκαν;;;;;

Έκανες ξανά format και καθαρή εγκατάσταση win 10 τα οποία δεν ενεργοποιήθηκαν;;;;

Πότε δεν σε ενεργοποιήθηκαν τα windows;;;;;;

Δημοσ.

Λοιπόν πήγαινα να περάσω τα 7 που έχω κλειδί αλλά είχα αυτό το θέμα. Τελικά πέρασα τα 8.1 (σπασμένα :/) και έκανα αναβάθμιση μέσω του link. Η αναβάθμιση που πέρασα δεν ήταν ενεργοποιημένη και αφού έκανα και το clean install και έβαλα το κλειδί πάλι δεν το δέχτηκε. Δεν ξέρω άμα φταίει που ήταν σπασμένα τα 8,1 ή που δεν έκανα καμία ενημέρωση λογισμικού. 

Όπως και να χει αγόρασα ένα oem κλειδί με 6€ και τα ενεργοποίησα, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. 

Δημοσ.

Λοιπον γραφω εδω τα βηματα για να ξερει καποιος αλλος. :

1) Στο παλιο συστημα πρωτου κανεις φορματ δημιουργεις ενα online account. Ετσι το activation παντρευεται με το email σου.

2) Κανεις φορματ

3) Στο καινουργιο pc δημιουργεις το ιδιο online account.

4) Πας ρυθμισεις και μετα ενεργοποιση και επιλεγεις troubleshout. Σου βγαζει μια λιστα με τους υπολογιστες που εχεις παντρεψει με το account σου.

5)Επιλεγεις πιο απο ολα τα activation θες να καταργηθει για να ενεργοποιησεις το καινουργιο.

6) Μετα το activation ξανακανεις το account local αν θες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον γραφω εδω τα βηματα για να ξερει καποιος αλλος. :

1) Στο παλιο συστημα πρωτου κανεις φορματ δημιουργεις ενα online account. Ετσι το activation παντρευεται με το email σου.

2) Κανεις φορματ

3) Στο καινουργιο pc δημιουργεις το ιδιο online account.

4) Πας ρυθμισεις και μετα ενεργοποιση και επιλεγεις troubleshout. Σου βγαζει μια λιστα με τους υπολογιστες που εχεις παντρεψει με το account σου.

5)Επιλεγεις πιο απο ολα τα activation θες να καταργηθει για να ενεργοποιησεις το καινουργιο.

6) Μετα το activation ξανακανεις το account local αν θες.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πως θα το κάνουμε αυτό? 

Κάποιο link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...