Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματησε ξαφνικα να λειτουργει η sim στο κινητο και στη μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζει "Καμια υπηρεσια,μονο επειγουσες κλησεις."

Αυτα που εχω δοκιμασει και το προβλημα παραμενει ειναι.

1)Δοκιμαστηκε σε διαφορετκη συσκευη και δικη μου και ενος τεχνικου Γερμανου.

2)Δοκιμαστηκε στον Γερμανο σε μηχανημα ειδικο για να περαστουν οι επαφες μου εκει και για να μπουν απο κει στη νεα sim, αλλα τζιφος.

3)Aλλαξα καρτα sim,την ενεργοποιησα,δοκιμαστηκε σε 2 συσκευες και παραμενει το προβλημα.

4)Η sim ειναι καρτοκινητο και μπαινει καθε μηνα καρτα και επικοινωνησα με την cosmote και μου ειπαν πως απο τη μερια τους δεν εχουν κανει κατι τυπου φραγη και περιμενω νεα τους.

5)Εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.

Καμια ιδεα παιδια?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σταματησε ξαφνικα να λειτουργει η sim στο κινητο και στη μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζει "Καμια υπηρεσια,μονο επειγουσες κλησεις."

Αυτα που εχω δοκιμασει και το προβλημα παραμενει ειναι.

1)Δοκιμαστηκε σε διαφορετκη συσκευη και δικη μου και ενος τεχνικου Γερμανου.

2)Δοκιμαστηκε στον Γερμανο σε μηχανημα ειδικο για να περαστουν οι επαφες μου εκει και για να μπουν απο κει στη νεα sim, αλλα τζιφος.

3)Aλλαξα καρτα sim,την ενεργοποιησα,δοκιμαστηκε σε 2 συσκευες και παραμενει το προβλημα.

4)Η sim ειναι καρτοκινητο και μπαινει καθε μηνα καρτα και επικοινωνησα με την cosmote και μου ειπαν πως απο τη μερια τους δεν εχουν κανει κατι τυπου φραγη και περιμενω νεα τους.

5)Εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.

Καμια ιδεα παιδια?

Ευχαριστω.

το ενδεχόμενο να είναι πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή σου εάν κάνεις αναζήτηση δικτύου δεν στο βγάζει ?

Δημοσ.

το ενδεχόμενο να είναι πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή σου εάν κάνεις αναζήτηση δικτύου δεν στο βγάζει ?

Δεν νομιζω να ειναι αυτο  γιατι 8 μερες τωρα υπαρχει το προβλημα και δεν φτιαχνει και επισης αν υπηρχε τετοιο θεμα θα μου το ελεγαν απο την cosmote που επικοινωνησα μαζι τους στα κεντρικα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι αυτο  γιατι 8 μερες τωρα υπαρχει το προβλημα και δεν φτιαχνει και επισης αν υπηρχε τετοιο θεμα θα μου το ελεγαν απο την cosmote που επικοινωνησα μαζι τους στα κεντρικα.

όχι είχα ανάλογο πρόβλημα και μετά από μέρες μου έστειλαν μήνυμα και κάποιο δώρο και καλά για την δυσλειτουργία του δικτύου τους άλλη κάρτα από την cosmote έχει δίκτυο ή τα ίδια εγώ θα δοκίμαζα να υποβαθμίσω το δίκτυο στα 2G και να κάνω μια χειροκίνητη αναζήτηση να δω ποια δίκτυα βγάζει 

Δημοσ.

οχι ειχα αναλογο προβλημα και μετα απο μερες μου εστειλαν μηνυμα και καποιο δωρο και καλα για την δυσλειτουργια του δικτυου τους αλλη καρτα απο την cosmote εχει δικτυο η τα ιδια 

Αν ηταν το προβλημα που λες με το σημα της περιοχης μου αυτο πρακτικα σημαινει οτι αν αλλαξω περιοχη,δεν αναφερομαι να απομακρυνθω 5 χλμ αλλα 100 χλμ,θα εφτιαχνε?

Γιατι αν ναι,το εχω κανει και δν αλλαξε τιποτα.

θα δοκίμαζα να υποβαθμίσω το δίκτυο στα 2G και να κάνω μια χειροκίνητη αναζήτηση να δω ποια δίκτυα βγάζει 

Μα πως θα βρω δικτυο απο τη στιγμη που δεν μ αναγνωριζει το κινητο τη sim?

Δημοσ.

Αν ηταν το προβλημα που λες με το σημα της περιοχης μου αυτο πρακτικα σημαινει οτι αν αλλαξω περιοχη,δεν αναφερομαι να απομακρυνθω 5 χλμ αλλα 100 χλμ,θα εφτιαχνε?

Γιατι αν ναι,το εχω κανει και δν αλλαξε τιποτα.

Μα πως θα βρω δικτυο απο τη στιγμη που δεν μ αναγνωριζει το κινητο τη sim?

την αναγνωρίζει αλλά δεν την εγγράφει στο δίκτυο όσο για την εμβέλεια της κεραίας δεν μπορείς να ξέρεις πόσο και ποια είναι σου λέω κάποια πράγματα για να το ελέγξεις και να σιγουρευτείς 

Δημοσ.

την αναγνωρίζει αλλά δεν την εγγράφει στο δίκτυο όσο για την εμβέλεια της κεραίας δεν μπορείς να ξέρεις πόσο και ποια είναι σου λέω κάποια πράγματα για να το ελέγξεις και να σιγουρευτείς 

Πως θα υποβαθμισω το δικτυο σε 2g?

Δημοσ.

Πως θα υποβαθμισω το δικτυο σε 2g?

από τις ρυθμίσεις δικτύου κάνεις αναζήτηση να δούμε τι θα σου εμφανίσει και μετά ακολουθείς τον οδηγό (συντομότατα)  

ρυθμισεις->περισοτερα->δικτυα κινητησ τηλεφωνιας -> λειτουργεια δικτυο (μονο gsm)  και μετα κανε αναζητηση 

Δημοσ.

Δεν μπορω να το αλλαξω γτ εχω dual sim κινητο και για να το αλλαξω σε gsm πρεπει να  παω ρυθμισεις διαχειριση καρτων sim/sim 1 αλλα οταν παω δεν μπορω να πατησω τιποτα γτ δεν μου την αναγνωριζει..

Δημοσ.

μήπως το κινητό σου από δυσλειτουργία καταστρέφει την sim??δεν εξηγείτε αλλιώς να έχουν την ίδια συμπεριφορά 2 sim σε διαφορετικές συσκευές αλλα αφού μπήκαν στο δικό σου κινητό και αφού δεν μπαίνει ούτε για να αποθηκεύσεις επαφές στην sim ,δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το δίκτυο

Δημοσ.

Για την ιστορια,λυθηκε το προβλημα.Πως?Με νεα sim.

Aπλα απιστευτο γιατι τη πρωτη sim την ειχα 6 μηνες και χαλασε και μετα η καινουργια που μου εδωσαν ηταν ελαττωματικη.Ποση γκαντεμια? :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...