PolonosJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδες . Επειδη εχω κουραστει με την αποδοση της AMD σε επεξεργαστες θα ηθελα να μου προτεινεται κατι καλο για PC gaming ωστα να μπορω να παιξω ανετα σε Ultra . Ο I7 6700 μηπως ειναι υπερβολικος?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αν εχεις λεφτα για ξοδεμα πάρε τον. Αλλιως εισαι το ιδιο καλα με τον ι5 6600 k or not, ποιο vfm Δες και συγκριτικά στο youtube με παιχνιδια που σε ενδιαφέρουν
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Περίμενε τους νέους amd ryzen μήπως εν τέλει μετανιώσεις που θα φύγεις από amd αλλά και τους νέους cpu της Intel. 5
PolonosJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν διαθετω τα λεφτα απλα 1 μηνα και τα εχω μαζεψει. Απλα δεν ειμαι γνωστης απο Ιντελ παιχνιδια παιζω Battlefield πιο πολυ
adtakhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν διαθετω τα λεφτα απλα 1 μηνα και τα εχω μαζεψει. Απλα δεν ειμαι γνωστης απο Ιντελ παιχνιδια παιζω Battlefield πιο πολυ Και στο Battlefield έχεις θέματα με τον 8320 ???? Εντύπωση μου κάνει. 1
_Theo_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να έπαιζες κάνα Strategy να πω έχει δίκιο, αλλά αν παίζεις κυρίως BF μια χαρά θα είσαι με τον FX-8320. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα