Προς το περιεχόμενο

προβλημα με mp3 σε divx αρχεια

VasKag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εχω ενα προβλημα... :roll:

για καποιο λογο, οταν παιζω αρχεια divx, δεν μπορω να αλλαξω την ποιοτητα ηχου στα mp3. (μη με ρωτησετε γιατι να το θελω αυτο).

τοσο με media player 6.4 (η επιλογη "settings" ειναι disabled), οσο και με bsplayer,zoomplayer, γενικως με οποιονδηποτε player.

εχω δοκιμασει διαφορα mp3 codecs (radius, lame, etx), διαφορες εκδοσεις divx (3.11, 4.x, 5.x) αλλα τιποτα.

ειμαι στο οριο για να κανω ενα format. (θα το καθυστερησω οσο μπορω).

καμια προταση? 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

basika ti ennoeis me to na allakseis tin poiotita tou mp3???ama o ixos einai se mp3 128kbps gia paradeigma etsi tha parameinei! den mporeis na ton allakseis kata tin anaparagogi (toulaxiston oso gnorizo).

ama thes na allakseis to format tou ixou prepei prota me kapoio programmataki (px virtualdub) na epeksergasteis pali ton ixo kai na ton ftiakseis opos esi thes.

Φιλε μου να σου εξηγησω.

επειδη το μηχανημα που εχω ειναι λιγο "αρχαιο" εχω ενα σχετικο κολλημα κατα την αναπαραγωγη ορισμενων divx. ετσι μεσα απο τον media player 6.4 (ή και αλλων), μειωνω την ποιοτητα του mp3 για να μην εχει κολληματα η ταινια. πχ. απο stereo σε downmix κτλπ.

για καποιο λογο ομως, εδω και μερικες ημερες αυτη η επιλογη ειναι disabled.

αν δεν το εχεις προσεξει, ανοιξε ενα divx, σταματησετο, και πηγαινε [View]-->[settings].

Με bsplayer δοκίμασες; Θες πιο φίλτρο χρησιμοποιεί για να αποκωδικοποιήσει τον ήχο. Μπορεί να εγκατέστησες κάποιο καινούριο πρόγραμμα και να αποκωδικοποιείται με νέο φίλτρο που δεν δέχεται παραμετροποίηση.

Επίσης ο ήχος στη ταινία που δοκιμάζεις μπορεί να μην είναι σε μορφή mp3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...