Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Qualcomm δεν έκρυψε ότι το νέο της system-on-chip με την ονομασία Snapdragon 835 θα είναι κάτι σπέσιαλ, και από ότι φαίνεται αναμένεται να αναβαθμίσει την εμπειρία χρήσης όσων αποκτήσουν κάποιο από τα κορυφαία smartphones που θα το ενσωματώνουν.

Η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα ότι το μοντέλο Snapdragon 835 φέρει πολλές αναβαθμίσεις που αντικατοπτρίζουν το ραγδαίως μεταβαλλόμενο τοπίο στα κινητά. Ένα παράδειγμα είναι η εικονική πραγματικότητα. Εκτός από τα κατά 25% ταχύτερα γραφικά με τη μορφή της Adreno 540 GPU, το κορυφαίο system-on-chip θα έχει βελτιωμένο positional audio που μειώνει το lag μεταξύ του motion tracking και όσων βλέπετε στην οθόνη, και επομένως οι πιθανότητες να πάθετε ναυτία ή να γυρίσετε από την λάθος μεριά θα είναι μειωμένες σε σχέση με το παρελθόν Περισσότερο ομαλά αναμένεται να είναι το ζουμ και η σταθεροποίηση εικόνας τόσο χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά όσο και χάρη στον νεότερης τεχνολογίας signal processor.

Επίσης θα υποστηρίζονται τόσο διπλές φωτοδίοδοι στις κάμερες (δείτε το Galaxy S7) όσο και υβριδικά συστήματα αυτόματης εστίασης (hybrid autofocus). Το chip της Qualcomm επίσης μπορεί να βοηθήσει στην συγχώνευση και στον συνδυασμό πολλών φωτογραφιών μαζί για βελτιωθεί η ευκρίνεια, να μειωθεί ο θόρυβος και να προστεθούν εφέ high dynamic range.

Το νέο system-on-chip και ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι περισσότερο αποδοτικά, αφού το Snapdragon 835 SoC θα είναι το πρώτο chip της εταιρείας που κατασκευάζεται με μέθοδο 10nm, ενώ επιπλέον είναι και μικρότερο σε μέγεθος σε σχέση με το παρελθόν (είναι 30% μικρότερο σε σχέση με το 820). Έτσι, ενώ χρησιμοποιεί 40% λιγότερη ενέργεια τρέχει κατά 27% ταχύτερα. Θεωρητικά, αυτό μπορεί να βοηθήσει τους κατασκευαστές smartphones να παρουσιάσουν λεπτότερες συσκευές και που διαθέτουν περισσότερο χώρο στο εσωτερικό τους για μεγαλύτερες μπαταρίες.

Με την υποστήριξη Quick Charge 4, για να απολαμβάνει ένας χρήστης μπαταρία περίπου 5 ωρών δεν απαιτούνται παρά 5 λεπτά φόρτισης. Αν συνδυαστούν όλα τα παραπάνω με τα ταχύτερα WiFi 802.11ad και LTE που θα υποστηρίζει, τα επόμενης γενιάς κορυφαία κινητά αναμένεται να είναι σημαντικά ταχύτερα σε σχέση με το παρελθόν.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα.... Αδιάφορα.... Εγώ θέλω σκορ που βγάζει στο.... AnTuTu. Τίποτε άλλο .... Και φυσικά σύγκριση με την μήλο... Χεχε

αχαχααχχαχα  οι περισσοτεροι αυτο θελουν :D 

μαζι και εγω

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα.... Αδιάφορα.... Εγώ θέλω σκορ που βγάζει στο.... AnTuTu. Τίποτε άλλο .... Και φυσικά σύγκριση με την μήλο... Χεχε

Και καλύτερα benchmarks από το μήλο να έχει, πάλι θα είναι κάτι προσωρινό ...

• Like 1
Δημοσ.

Το τοπ chip για το 2017 όπως ήταν ο 820 για το 2016. Τρομερές αλλαγές και όσα κινητά θα το έχουν θα είναι πραγματικά ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Ο 820 ήταν οκ αλλά ο 835 δείχνει να φέρνει την επανάσταση σε πολλά πράγματα.

Antutu:

http://www.phonearena.com/news/Qualcomm-Snapdragon-835-SoC-scores-181434-on-AnTuTu-tops-Apples-A10-chipset_id88773

Πραγματικά ένα εξαιρετικό socket.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τον 835 να τρέχει windows με το hardware virtualization που έφτιαξε η microsoft.Θέλω να δω εκεί στην intel να ιδρώνουν λίγο παραπάνω που την έχουν δει μονοπώλιο με τις τιμές.

• Like 6
Δημοσ.

Mπορει να σιχαινομαι την Apple αλλα ο καθε σοβαρος ανθρωπος ξερει οτι ειναι 5 βηματα μποστα και οι "Α" επεξεργαστες σπερνουν, θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε αλλαγη στο σκηνικο.

H Qualcomm  εχει μεινει πισω, ο exynos 8890 και ο kirin 960 ειναι καλυτερα SoCs απο τον 821

Τι antutu μου λετε και κουραφεξαλα, αν ειχε σημασια τα καλυτερα κινητα θα ηταν τα Κινεζικα 

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει να σιχαινομαι την Apple αλλα ο καθε σοβαρος ανθρωπος ξερει οτι ειναι 5 βηματα μποστα και οι "Α" επεξεργαστες σπερνουν, θα κανουμε πολυ καιρο να δουμε αλλαγη στο σκηνικο.

H Qualcomm εχει μεινει πισω, ο exynos 8890 και ο kirin 960 ειναι καλυτερα SoCs απο τον 821

Τι antutu μου λετε και κουραφεξαλα, αν ειχε σημασια τα καλυτερα κινητα θα ηταν τα Κινεζικα

Πάρε να μάθεις τίποτα:

http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Ο 835 είναι αρκετά καλύτερος του a10. 181k στο antutu σε πρώιμο στάδιο. Ο a10 είναι γατάκι μπροστά του.

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε να μάθεις τίποτα:

http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Ο 835 είναι αρκετά καλύτερος του a10. 181k στο antutu σε πρώιμο στάδιο. Ο a10 είναι γατάκι μπροστά του.

Ναι, σε gpu εχει ωμη υπεροχή.

Οταν θα θελω να παιξω Fifa 17 στο κινητο μου, θα το προτιμησω

Μεχρι τοτε, μπορεις να μου πεις τι γινεται απο cpu?

Ρητορικη ερωτηση, η απαντηση ειναι γνωστη:

http://www.androidauthority.com/soc-showdown-2016-732870/

Δωρεαν μαθηματα γνωσεων, κανονικα πρεπει να μου κανεις like

Δημοσ.

Δεν βλέπω να λέει κάτι για τον 835. Ο 820 που παρουσιάστηκε πέρσι μαζί με τα s7 λογικό να είναι κατώτερος του a10 που παρουσιάστηκε Σεπτέμβριο. 4 μήνες μετά η Qualcomm παρουσιάζει τον 835 που είναι ακόμα καλύτερος του a10. Το link που παραθέτεις δεν λέει τίποτα. Οι πολλοί πυρήνες το ξέρουμε ότι δεν σημαίνουν αυτομάτως καλύτερο sockets. Ο 835 όμως είναι όντως καλύτερος και το τοπ socket μέχρι να βγάλει η Apple το a11 κτλ. Το θέμα είναι ότι ο 820 υπάρχει σε κινητά που κοστίζουν 220 ευρώ και τρέχουν τέλεια ενώ ο λίγο καλύτερος a10 σε κινητά των 900 ευρώ.

Εγώ θα πω μπράβο στην Qualcomm που προσφέρει εξαιρετικα sockets σε πολύ καλές τιμές.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, σε gpu εχει ωμη υπεροχή.

Οταν θα θελω να παιξω Fifa 17 στο κινητο μου, θα το προτιμησω

Μεχρι τοτε, μπορεις να μου πεις τι γινεται απο cpu?

Ρητορικη ερωτηση, η απαντηση ειναι γνωστη:

http://www.androidauthority.com/soc-showdown-2016-732870/

Δωρεαν μαθηματα γνωσεων, κανονικα πρεπει να μου κανεις like

Ρε man μην αγνοείς ένα πράγμα, στο έγραψα και αλλού αλλά δεν το έπιασες

The A10's Hurricane cores are about twice the size of other high-end mobile CPUs

και έχουμε τώρα τον 835 να είναι 30% μικρότερος σε μέγεθος από ένα 820. Είναι πολύ σημαντικό που πιάνει τέτοιες επιδώσεις.

Δημοσ.

Ρε man μην αγνοείς ένα πράγμα, στο έγραψα και αλλού αλλά δεν το έπιασες

The A10's Hurricane cores are about twice the size of other high-end mobile CPUs

και έχουμε τώρα τον 835 να είναι 30% μικρότερος σε μέγεθος από ένα 820. Είναι πολύ σημαντικό που πιάνει τέτοιες επιδώσεις.

Ναι, οι πυρηνες του Α10 ειναι διπλασιοι σε μεγεθος και για αυτο δεν εχει νοημα να λεει καποιος "ο διπυρηνος Α10 παταει τους 4 ή 8πυρηνους qualcomm , αρα δεν εχουν νοημα οι πολλοι πυρηνες ή το ios τρεχει καλυτερα παρολο που τρεχει σε διπυρηνο κλπ".

Αλλα ο συμφορουμιτης nikchris δεν ειπε κατι τετοιο. Ειπε απλα οτι ο Α10 ειναι πιο γρηγορος απο τον 821 σε cpu.

Τον απλο χρηστη δεν τον ενδιαφερει(βασικα δεν ξερει καν) ποσο μεγαλος ειναι ο καθε πυρηνας, ποσους πυρηνες εχει η cpu κλπ.

Αυτο που τον ενδιαφερουν ειναι οι επιδοσεις της cpu(για να κανει πχ γρηγορο browsing) και εκει ο Α10 ειναι πιο γρηγορος απο τον 821 και θεωρω πως θα ειναι πιο γρηγορος σε single core(σημαντικο σε mobile cpus) και απο τον επερχομενο 835.

• Like 1
Δημοσ.

Μα αφου η "εμπειρία" vr στα κινητά τα σπάει με οθονες 45k και μπαταρια 1ας ώρας.

Χαζοί πρέπει να είναι εκεί στην qualcomm,εδώ στα pc και θες τρομερή δύναμη στα κινητά με το ψευτο vr προσπαθούν να μας πείσουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...