xaritakia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαιρετε, Εχω desktop και το προβλημα που εχω ειναι οτι κανει απο μονο του restart σε ακυρες στιγμες..μπορει μετα απο 1 ωρα χρησης, μπορει αμεσως μετα την κανονικη εμφανιση της επιφανιας εργασιας. Πριν καμια βδομαδα δεν ανοιγε καν (δεν εκανε boot) και εκανε πολλα restart μεχρι να το σταματισω. Διαβασα καπου οτι μπορει να θελει καθαρισμα η μπαταρια οποτε την εβγαλα την σκουπισα λιγο και την ξαναβαλα.Δουλεψε!Τωρα ομως μου κανει το παραπανω. Οταν κανει το restart απο μονο του κανει και καποια beep τα οποια δεν μπορω να καταλαβω την αλληλουχια τους. Μιπως πρεπει να αλλαξω την ram? //Απο μονο του shut down κανει λαθος μου.! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2017 από xaritakia
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 beep κανει την ωρα που bootαρει?αν ναι βρες το Manual της μητρικης και δες τι σημαινουν...επισης τσεκαρε θερμοκρασιες και τροφοδοτικο!
xaritakia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 οχι οταν κανει επανεκκινηση απο μονο του.......και δεν νομιζω να μπορω να προσδιορισω τι σημαινουν ειναι λιγο οτι νανε...δεν ξερω... στο τροφοδοτικο τι εννοεις να τσεκαρω..?
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ποιο τροφοδοτικο ειναι (αν ειναι στην υπογραφη δεν το βλεπω γιατι ειμαι απο κινητο).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 οχι δεν το εχει στην υπογραφη Sheo Οταν λεω να τσεκαρεις τροφοδοτικο δοκιμασε με ενος φιλου αν το κανει ας πουμε...του τυπου ανταλλαξτε για μια μερα για να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο! Για τα μπιμ μετρατα σε μακρυα και κοντα σε ενα χαρτι και μετα ψαξε...αν ειναι 3 κοντα μπιμ και 2 μακρυα κατι σημαινει αν ειναι 2 μακρυα κατι αλλο κτλπ 1
xaritakia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα.Θα δω αν μπορω να το κανω αυτο με την ανταλλαγη. Μπορω να βαλω οποιοδηποτε τροφοδοτικο μεσα? Παντως εχω "ξε"τσεκαρει την αυτοματη επανεκκινηση(σε περιπτωση σφαλματος)αλλα παρολα αυτα κλεινει χωρις προειδοποιηση. Να διορθωσω κατι δεν κανει restart απλα κλεινει.(δεν ξερω γιατι ελεγα restart lol sorry) Επισης κανει μεγαλο θορυβο οταν ανοιγει(τις περισσοτερες φορες) μετα σταματα..ισως ειναι απο το ρουλεμαν..?εχει καμια σχεση αυτο??
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Βάλε το HW Monitor για θερμοκρασίες και ανέβασε μια φωτό. Γράψε επίσης αναλυτικά πιο είναι το σύστημα.
xaritakia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Βάλε το HW Monitor για θερμοκρασίες και ανέβασε μια φωτό. Γράψε επίσης αναλυτικά πιο είναι το σύστημα.μ Oκ θα κατεβασω το hw monitor.Και γω σκεφτηκα μιπως εχει χαλασει κανα ανεμιστηρακι και κλεινει απο μονο του μην καει τπτ.Απλα το παθενει σε random φαση.Επισης κανει τωρα 2 beep short. Eχω desktop Pentium® Dual-Core CPU E-6600 @ 3,06GHZ , 3,07GHZ 2,00 GB RAM Φοραει xp και το εχω ελενξει με free avg αν εχει κανα ιο η κατι τετοιο. Το τροφοδοτικο το βγαζω φωτο (link απο κατω) δεν ξερω ποια στοιχεια το προσδιοριζουν. https://postimg.org/image/5vk588lrb/a215bf0e/ Εγω σκεφτομαι ή το τροφοδοτικο φτεει ή η ram ή η μπαταρια cmos .... Eυχαριστω για τις απαντησεις. ΟΚ εβγαλε και τις θερμοκρασιες https://postimg.org/image/mofeejyzt/
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όπως ειπώθηκε δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό. Από θερμοκρασίες είσαι εντάξει.
xaritakia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ειναι παλιο απο 2010 κ ετσι. Επειδη δυσκολα θα βρω να μου δοσουν να δοκιμασω μπορειται να μου προτεινεται κανα καλο..?Αν οι πιθανοτητες ειναι να εχει χαλασει αυτο να παρω ενα να τελειωνει.
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δες το deepcool de380. Ειναι αξιοπρεπεστατο και οικονομικο Το μαυρο ειναι νεοτερο και εχει ισχυροτερη 12αρα (200 βατ)
xaritakia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Γενικα στο τροφοδοτικο τι να κοιταω εκτος απο τα watt ... αυτο που εχω εγω ειναι 330w ετσι?Τις υπολοιπες τιμες του πινακα να τις κοιταω-εχουν πολυ σημασια?? Εχω δει για PSU CALCULATOR αλλα ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα....βν/ -
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τα watt στην δωδεκάρα και την μάρκα. Αυτό κοιτάμε πάντα. Αν τα watt στην 5άρα είναι ίδια ή περισσότερα απο την 12άρα, έχεις τροφοδοτικό με σχεδίαση του 2001.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα