Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σε μένα, πάντως, αν βάλω το tracking number που μου είχαν δώσει από το Gearbest (SYLAA02444516) στο 17track.net δε βγάζει τίποτα ("το προϊόν δε βρέθηκε. Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά"), ενώ στο sky56.cn βγάζει όλο το ιστορικό. Κατι κανεις λαθος, ακριβως τα ιδια βγαζει στο 17track ο αριθμος σου με τον δικο μου. Ακριβως ιδιες ημερομηνιες, που ομως ξαναλεω ειναι διαφορετικες απο αυτες που βγαζει το sky56.
spysif Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κατι κανεις λαθος, ακριβως τα ιδια βγαζει στο 17track ο αριθμος σου με τον δικο μου. Ακριβως ιδιες ημερομηνιες, που ομως ξαναλεω ειναι διαφορετικες απο αυτες που βγαζει το sky56. Έχεις δίκιο. Τώρα μου το έδειξε. Τέσπα... Ειναι αυτό που ανέφερα και πριν. Παίρνεις μία γενική εικόνα για το που βρίσκεται το απλό πακέτο σου και απλά περιμένεις.
zalisleo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κ εγώ παρέλαβα σήμερα, μπήκε στην κούτα με τις κινεζιες που πήρα χωρίς λόγο το αγοραζω εγω 20 λεπτα ,,,χαχαχα
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 το αγοραζω εγω 20 λεπτα ,,,χαχαχα Αν καλύπτεις κ τα μεταφορικά δικό σου. Πιο ακριβό θα σου βγεί απο μαγαζί εδώ στο τέλος 1
Heybro Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ήρθε και εδώ σήμερα. Αρκετά ποιοτικό μια χαρά για βραδινό τρέξιμο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αρκετά ποιοτικό μια χαρά για βραδινό τρέξιμο. Απο μενα πηρες το λαικ σου με το που ανοιξε το θεμα. Δευτερο δεν μπορω να ριξω για την καλη ποιοτητα που και εγω ειδα και δεν περιμενα για 0.1€, με δευτερο πατημα γινεται αναιρεση του λαικ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα