Προς το περιεχόμενο

Gearbest(Yeshold LED Arm Light Band Armband Steady green) (10 cents) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά τελείωσε. Από τον Chrome λέει ότι έχουν ακόμα αλλά μόλις μπει στο καλάθι βγάζει 2.46. Από το application του gearbest τα δείχνει σωστά. 

Εβαλα το [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.

απο αρχες νοεμβρη περιμενω παντως καποια μπιχλιμπιδια απο κει και στο email μου παν υπομονη μεχρι 15 γεναρη ,ευτυχως που υπαρχει και το paypal σε ετσι περιπτωσεις

χαλασε και αυτο ,να μην πω για την φιγουρα του darth που και αυτη αγνοειται...

φίλε απο το GB έχω κάνει καμιά 20αριά παραγγελίες τα τελευταία χρόνια. όλες με tracking number kai insuranse. Δεν χάθηκε και δεν άργισε ποτέ καμία.

Δημοσ.

φίλε απο το GB έχω κάνει καμιά 20αριά παραγγελίες τα τελευταία χρόνια. όλες με tracking number kai insuranse. Δεν χάθηκε και δεν άργισε ποτέ καμία.

Και μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται στα ταχυδρομεία το τελευταίο δίμηνο. Πέρα από το γεγονός ότι τα τελωνεία ξύπνησαν που πέρα από το χρηματικό καπέλο, υπάρχει κι επιπλέον καθυστέρηση 1-2 εβδομάδων, τα πάντα πάνε πολύ αργά. Ρεκόρ καθυστέρησης πάει μάλλον στην NL post.

Δεν είναι gearbest ή οποιουδήποτε καταστήματος, είναι απλά ο όγκος στα ταχυδρομεία. Υπομονή και θα εμφανιστούν όλα, απλά θα κάνουν και 3+ μήνες κάποια για να φανούν (μου έτυχε σε μικροπράγμα αξίας 1-2 ευρώ που το παρέλαβα ενώ το είχα ξεγράψει). Πάλι καλά που το paypal δίνει 180 μέρες οπότε δεν υπάρχει άγχος.

Δημοσ.

Και μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται στα ταχυδρομεία το τελευταίο δίμηνο. Πέρα από το γεγονός ότι τα τελωνεία ξύπνησαν που πέρα από το χρηματικό καπέλο, υπάρχει κι επιπλέον καθυστέρηση 1-2 εβδομάδων, τα πάντα πάνε πολύ αργά. Ρεκόρ καθυστέρησης πάει μάλλον στην NL post.

Δεν είναι gearbest ή οποιουδήποτε καταστήματος, είναι απλά ο όγκος στα ταχυδρομεία. Υπομονή και θα εμφανιστούν όλα, απλά θα κάνουν και 3+ μήνες κάποια για να φανούν (μου έτυχε σε μικροπράγμα αξίας 1-2 ευρώ που το παρέλαβα ενώ το είχα ξεγράψει). Πάλι καλά που το paypal δίνει 180 μέρες οπότε δεν υπάρχει άγχος.

η τελευταία που έκανα gearbest στα μέσα νοεμβρίου, ήταν action καμερα αξίας 50 ευρώ και ήρθε κανονικά σε ένα μήνα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε σήμερα η πράσινη ledοταινία....

Έφυγε από αυτούς στις 04/01, από Κίνα στις 07/01 και 19/01 ήταν Ελλάδα.

Αθήνα - Κρήτη σχεδόν 1 μήνας... Καλά είναι...

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε σήμερα η πράσινη ledοταινία....

Έφυγε από αυτούς στις 04/01, από Κίνα στις 07/01 και 19/01 ήταν Ελλάδα.

Αθήνα - Κρήτη σχεδόν 1 μήνας... Καλά είναι...

Αθηνα παρελαβα σημερα, οποτε δεν ξερω αν εκανε οπως λες Αθηνα - Κρητη καποιο χρονο. Και εγω βαζοντας τον αριθμο που εχει πανω ο φακελος βλεπω οτι εφυγε προς Ελλαδα 13-1 και οτι εφτασε 14-1! Δεν νομιζω οτι ειναι αξιοπιστα αυτα που γραφει το "τρακιν".

Δημοσ.

Που το κοίταξες αυτό με το tracking? Αν το ψάχνεις μέσω του Gearbest, δεν κάνεις δουλειά.

Βάλε τον αριθμό που σου έδωσε το gearbest (SYLAκάτι...) στο http://sky56.cn/english/track/index. Εκεί φαίνονται κάτι τέτοια δέματα. 

Αν έφυγε 13/01 εσένα από κει, το πιο πιθανό είναι να έφτασε κατά τις 30 του Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη στην Αθήνα και μέχρι να ξεκολλήσει από το αεροδρόμιο, να πέρασαν οι μέρες.

• Moderators
Δημοσ.

Στο 17track το κοιταξα. Σε αυτο που δινεις εχει διαφορετικες αλλα παρομοιες ημερομηνιες. 19-1 λεει οτι εφτασε Αθηνα, ολα ακριβως τα ιδια  με το δικο σου που γραφεις παραπανω. Αρα δεν στεκουν αυτα προφανως. Δεν μπορει να εφτασαν ιδια ακριβως μερα σε μενα Αθηνα και σε σενα Κρητη, ενω δηθεν ειναι Αθηνα απο 19-1.

Παρηγγειλα 3-1 αφου μονο τοτε υπηρξε η προσφορα για λιγες ωρες.

Δημοσ.

Στο 17track το κοιταξα. Σε αυτο που δινεις εχει διαφορετικες αλλα παρομοιες ημερομηνιες. 19-1 λεει οτι εφτασε Αθηνα, ολα ακριβως τα ιδια  με το δικο σου που γραφεις παραπανω. Αρα δεν στεκουν αυτα προφανως. Δεν μπορει να εφτασαν ιδια ακριβως μερα σε μενα Αθηνα και σε σενα Κρητη, ενω δηθεν ειναι Αθηνα απο 19-1.

Παρηγγειλα 3-1 αφου μονο τοτε υπηρξε η προσφορα για λιγες ωρες.

Σε μένα, πάντως, αν βάλω το tracking number που μου είχαν δώσει από το Gearbest (SYLAA02444516) στο 17track.net δε βγάζει τίποτα ("το προϊόν δε βρέθηκε. Επικοινωνήστε με τον αποστολέα και δοκιμάστε ξανά"), ενώ στο sky56.cn βγάζει όλο το ιστορικό.

Άλλη παραγγελία από το Gearbest (πάλι με Switzerland post unregistered - SYLAA02910529), φαίνεται και στο 17track και στο sky56.cn. Και τώρα που τα βλέπω και στα 2, αυτό που στο 17track.net φαίνεται σαν προτελευταία εγγραφή και γράφει item sent to Greece, πρέπει να είναι η ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα.

Πάντως, σαν χρονικό διάστημα που (με βάση το sky56) φαίνεται ότι χρειάζεται το πακέτο να έρθει από Κίνα στην Ελλάδα, δεν είναι κάτι το παράλογο... γύρω στις 10 μέρες θέλει.

Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανονικό tracking (registered post), αυτού του είδους τα sites (sky56.cn) που δείχνουν τη διακίνηση πακέτων απλών, ακόμα κι αν δεν είναι απολύτως ακριβή, σου δίνουν μια γενική εικόνα για αυτό που περιμένεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...