Psaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Όλοι λένε για κακά αφεντικά κ.λ.π. καμιά λύση έχουμε για δάφτους; π.χ. αντί να φοβόμαστε οι εργαζόμενοι να φοβούνται αυτοί........................................... κατά την γνώμη μου η μόνη λύση ειναι ανελέητοι έλεγχοι αλα μεχρι να εξισορροπήσει η αγορά θα καούν μαζι με τα ξερά πάρα πολλά χλωρά... 1
AtSixes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και εδώ γίνετε αυτό, τουλαχιστον στο κολλέγιο που πήγαινα.
s3v3r0us Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Γατάκια Γάλλοι, στην Ελλάδα αγνοούμε τα mail της εργασίας όταν είμαστε στην εργασία. 5
agiohorion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 καποιες δουλειες απο την φυση τους ειναι περα του 8ωρου , κυριως σε εξαγωγικες εταιριες και ναυτιλιακες οπου η Αμερικη ανοιγει μετα τις 4 το απογευμα . Τωρα οποιος νομιζει οτι ζει σε ενα μεσαιωνα ,υπαρχει και η επιλογη να παει για καφε αν του αρκει αυτο
Black Demis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν ήμουν εργοδότης θα έκανα το εξις απλά με τρόπο θα έλεγα Δημήτρη δεν είσαι αρκετά παραγωγικός δες τον Χρήστο πως είναι δεν αφήνει ποτέ τπτ όλα στην ώρα του των εχω δει να κάνει την δουλειά ακόμη και στο σπίτι.... δείχνοντας ετσι με τρόπο την πόρτα στον Δημήτρη......... ο Δημήτρη θελει δεν θέλει θα κάνει αυτό που θέλω αν δεν κανει...... πάλι άλλοι τόσοι ανεργοι περιμένουν να πάρουν την θέση του τώρα στην εποχή της ανεργίας και αυτοματισμού βρίσκεις όποιον θες όποτε θες χορις κόπο ετσι ολοι ειναι αναλώσιμοι (η τουλάχιστον σχεδον ολοι ) η στην χειρότερη αν δεν το επιτρέπει η τοπική νομοθεσία μεταφέρω την έδρα σε αλλοι χωρα και παίρνουν όλοι μπουλο
Regulus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αν ο εργοδότης σου σε θέλει διαθέσιμο όλο το 24ωρο να σε πληρώνει για 24 ώρες και όχι για οκτώ. Ακούς εκεί να δουλεύει το διαδίκτυο όλο το 24ωρο κι εσύ να κοιμάσαι ή να διασκεδάζεις ηλίθιε...
Regulus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν ήμουν εργοδότης θα έκανα το εξις απλά με τρόπο θα έλεγα Δημήτρη δεν είσαι αρκετά παραγωγικός δες τον Χρήστο πως είναι δεν αφήνει ποτέ τπτ όλα στην ώρα του των εχω δει να κάνει την δουλειά ακόμη και στο σπίτι.... δείχνοντας ετσι με τρόπο την πόρτα στον Δημήτρη......... ο Δημήτρη θελει δεν θέλει θα κάνει αυτό που θέλω αν δεν κανει...... πάλι άλλοι τόσοι ανεργοι περιμένουν να πάρουν την θέση του τώρα στην εποχή της ανεργίας και αυτοματισμού βρίσκεις όποιον θες όποτε θες χορις κόπο ετσι ολοι ειναι αναλώσιμοι (η τουλάχιστον σχεδον ολοι ) η στην χειρότερη αν δεν το επιτρέπει η τοπική νομοθεσία μεταφέρω την έδρα σε αλλοι χωρα και παίρνουν όλοι μπουλο Και όταν το προϊόν που παράγεις ή υπηρεσία που προσφέρεις θα είναι για το π€ος γιατί κανείς από τους εργαζομένους σου δεν θα ενδιαφέρεται πραγματικά έρχεται η ώρα να πάρεις εσύ τον πούλο από την αγορά. Και το έχω δει πολλές φορές. 2
orck Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Περιμενω καρτερικα την ερευνα που εχει υπολογισει ποσα δισεκατομυρια ζημια θα προκαλεσει αυτος ο νομος και ποσο πολυ θα βλαψει την ανταγωνιστικοτητα της Γαλλιας εναντι των αλλων λαγουδακιων.Σαν τα καταστηματα που δουλευουν Κυριακες, γιατι εχουμε λεφτα αλλα δεν εχουμε χρονο για να ψωνισουμε. Ετσι και αυτο, η εταιρια θα κλεισει επειδη ο χ υπαλληλος δεν διαβασε το ψ μυνημα που ενημερωνει τους παντες για τα θεματα και οτι θα πρεπει να κανουνε συμβουλιο για να αποφασισουν ποτε θα γινει το συμβουλιο για να συζητησουν τα θεματα.Ασταδιαλα πια, λερες.
Black Demis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και όταν το προϊόν που παράγεις ή υπηρεσία που προσφέρεις θα είναι για το π€ος γιατί κανείς από τους εργαζομένους σου δεν θα ενδιαφέρεται πραγματικά έρχεται η ώρα να πάρεις εσύ τον πούλο από την αγορά. Και το έχω δει πολλές φορές. χρεοκοπεις ανοιγεις αλλη εταιρεια η πας σε χωρες οπου κλενε για καθε ευρω κλπ (οτι κανει και καθε εταιρεια στης μερες μας δλδ)
Archon71 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ετσι ακριβως βαλθηκε ολη η ευρωπη στο ευρωκ(υ)νοβουλιο να κλεισουν τα περιπτερα κ η Ελλαδαρα μας υπεραμοινθηκε τους δικαιωματος υπαρξης τους κ ασκησε βετο (!!!) μονο κ μονο για να αλλαξει τον νομο στο "τοπικο" συνταγμα κ να κλεισει το 80% αυτων.... χαχαχαχα! Μην τρωτε κουτοχορτο ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! Κανενας δεν νοιαζεται για εμας. Ολα αυτα ειναι αηδιες κ αρλουμπες για να εχουν να δειχνουν οτι νομοθετουν. Ο κατηφορος που εχουμε ξεκινησει δεν σταματα με τιποτα κ για κανενα λογο. Σε ολο τον πλανητη.
gkool Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είμαι δημόσιος υπάλληλος σε "μάχιμη" υπηρεσία. Στου ιδιωτικού τομέα θα φανεί περίεργο αλλά το τηλέφωνο δεν κλείνει ποτέ και μηνύματα, mail και κλήσεις πρέπει να απαντώνται 24/7, ακόμα και σε διακοπές. Το αντιλαμβάνομαι ως κομμάτι της δουλειάς μου και το αποδέχομαι, θεωρώ δε ότι αυτά δε ρυθμίζονται με νόμους αλλά από τις ανάγκες της κάθε εργασίας και το πώς έχουμε επιλέξει να την οργανώσουμε. Μερικές φορές είναι όντως ενοχλητικό αλλά ειδικά όσο ανεβαίνεις την ιεραρχία και αποκτάς διοικητικές αρμοδιότητες είναι λογικά και αναμενόμενο.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αυτοί που έχουν ανοιχτό το κινητό και λαμβάνουν εμαιλ στα οποία πρέπει να δώσουν λυση, στις σοβαρές εταιρείες πληρώνονται έξτρα και το πακετακι είναι εβδομαδιαίο, μετά αναλαμβάνει άλλος κλπ, επείσης το κινητό δεν είναι το προσωπικό τους αλλά εταιρικό που πάει από χέρι σε χέρι, και δεν μιλάω για στελέχη, αλλά για απλούς εργαζόμενους, το να σε καλουν στο προσωπικό σου κινητό και να σου στέλνουν εμαιλ χωρίς να έχεις μια οποιαδήποτε αμοιβή και κυρίως να μην είσαι περασμενος στις καταστάσεις του προσωπικού είναι παράνομο.
great Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μου έχει έρθει e-mail 5+ τα ξημερώματα για το αν τελείωσε το backup στον server και συνεχόμενα τηλεφωνήματα κατά τις 7 το πρωί μετά από διακοπή ρεύματος.... Ωραίο μέτρο πάντως αλλά δεν θα ισχύει λογικά για όλους πχ IT, γιατρούς. Αυτό που εξισώνεται τους IT με τους γιατρούς με κάνει έξαλλο. δεν είμαστε καρδιοχειρουργοί στο ωνάσειο, ήμαρτον, έχουμε θέλουμε και την ζωή μας, άλλο δουλειά άλλο σπίτι. Με θες παραπάνω πλήρωνε, αν ο γιατρός κάνει επίσκεψη το σάββατο θα πληρωθεί χρυσά, γιατί ο sys admin πρέπει να πάει στο γραφείο εάν έχει διακοπή ρεύματος. Πάρε UPS, βάλε γεννήτρια, μην μου τα πρήζεις εμενα. Ήμαρτον, έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με την λογική του κοίτα πως είναι έξω ο κόσμος καίγεται. Και ναι είμαι ακόμα άνεργος από τον απρίλιο και δεν αλλάζω απόψεις
logistoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 θα πάρουμε ρομπότ να είναι όλη μέρα στην εταιρεία και να κάνει και ΙΤ στον εαυτό του αμαλαχειναούμε ακόμα και στο break του την ώρα που θα κάθεται στη πρίζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα