Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα απλό βγάζω την παλιά μου κατα βάζω αυτήν αλλά τίποτα ο υπολογιστής ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα βγάζω το hdmi από την κάρτα το βάζω στο hdmi της μητρικης όλα οκ εικόνα κομπλε δοκίμασα τα πάντα από drivers έβαλα άλλο καλώδιο στο dvi της πάλι μαύρο τι γίνεται? Την κάρτα την πήρα από ένα παιδί εδώ τι κάνω λάθος?

Δημοσ.

Έξτρα?

Το εξτρά 6πινο το τροφοδοτείς;Χωρίς αυτό δεν παίζει.

ένα μόνο είδα

Το τσέκαρα μόνο ένα έχει!

Δημοσ.

Βγαλε την καρτα και μπες στο bios με την ενσωματωμενη της μητρικης και πηγαινε στα γραφικα και αλλαξε το απο εκει ειτε σε αυτοματο ειτε σε pci αναλογως πως στα εχει το μενου σου και μετα κλεισε το pc και ξανα βαλε πανω την 650 και ξεκινα το

Η παλια καρτα ποια ηταν? Τι τροφοδοτικο εχεις?

• Like 2
Δημοσ.

Βγαλε την καρτα και μπες στο bios με την ενσωματωμενη της μητρικης και πηγαινε στα γραφικα και αλλαξε το απο εκει ειτε σε αυτοματο ειτε σε pci αναλογως πως στα εχει το μενου σου και μετα κλεισε το pc και ξανα βαλε πανω την 650 και ξεκινα το

Η παλια καρτα ποια ηταν? Τι τροφοδοτικο εχεις?

η παλιά κάρτα είναι ge force 8200 τροφοδοτικό premier 450 καθαρό 435w τώρα στο bios δεν κατάλαβα καλα
Δημοσ.

Ασ ελέγξω τα πάντα και μετά να βγάλω συμπέρασμα δεν νομίζω φίλε μου

Ακομα δεν με απαντησες στο απλό. Το μηχάνημα σου ποσταρει; Τι εννοώ, ακούς κάποιο beep ή η μητρική σου λέει ότι πέρασε τον έλεγχο και μπαίνει windows?
Δημοσ.

Ακομα δεν με απαντησες στο απλό. Το μηχάνημα σου ποσταρει; Τι εννοώ, ακούς κάποιο beep ή η μητρική σου λέει ότι πέρασε τον έλεγχο και μπαίνει windows?

ναι φίλε μου το κάνει!
Δημοσ.

Θα δοκίμαζα με άλλο τροφοδοτικό αλλά μάλλον για ψόφια κάρτα. Μάλλον...

Εκτός αν παίζει ασυμβατότητα με την μητρική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...