Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά το πρόβλημα απλό βγάζω την παλιά μου κατα βάζω αυτήν αλλά τίποτα ο υπολογιστής ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα βγάζω το hdmi από την κάρτα το βάζω στο hdmi της μητρικης όλα οκ εικόνα κομπλε δοκίμασα τα πάντα από drivers έβαλα άλλο καλώδιο στο dvi της πάλι μαύρο τι γίνεται? Την κάρτα την πήρα από ένα παιδί εδώ τι κάνω λάθος?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το πισι ποσταρει κανονικά; Αν δεν, ψόφια κάρτα πήρες.
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ασ ελέγξω τα πάντα και μετά να βγάλω συμπέρασμα δεν νομίζω φίλε μου
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το εξτρά 6πινο το τροφοδοτείς;Χωρίς αυτό δεν παίζει.
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έξτρα? Το εξτρά 6πινο το τροφοδοτείς;Χωρίς αυτό δεν παίζει.ένα μόνο είδα Το τσέκαρα μόνο ένα έχει!
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι αυτό το ένα λέω,γιατί άλλες κάρτες δεν έχουν καθόλου.
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι ρεύμα παίρνει δείχνει ότι είναι οκ αλλά τίποτα
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Βγαλε την καρτα και μπες στο bios με την ενσωματωμενη της μητρικης και πηγαινε στα γραφικα και αλλαξε το απο εκει ειτε σε αυτοματο ειτε σε pci αναλογως πως στα εχει το μενου σου και μετα κλεισε το pc και ξανα βαλε πανω την 650 και ξεκινα το Η παλια καρτα ποια ηταν? Τι τροφοδοτικο εχεις? 2
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Βγαλε την καρτα και μπες στο bios με την ενσωματωμενη της μητρικης και πηγαινε στα γραφικα και αλλαξε το απο εκει ειτε σε αυτοματο ειτε σε pci αναλογως πως στα εχει το μενου σου και μετα κλεισε το pc και ξανα βαλε πανω την 650 και ξεκινα το Η παλια καρτα ποια ηταν? Τι τροφοδοτικο εχεις? η παλιά κάρτα είναι ge force 8200 τροφοδοτικό premier 450 καθαρό 435w τώρα στο bios δεν κατάλαβα καλα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ασ ελέγξω τα πάντα και μετά να βγάλω συμπέρασμα δεν νομίζω φίλε μουΑκομα δεν με απαντησες στο απλό. Το μηχάνημα σου ποσταρει; Τι εννοώ, ακούς κάποιο beep ή η μητρική σου λέει ότι πέρασε τον έλεγχο και μπαίνει windows?
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ακομα δεν με απαντησες στο απλό. Το μηχάνημα σου ποσταρει; Τι εννοώ, ακούς κάποιο beep ή η μητρική σου λέει ότι πέρασε τον έλεγχο και μπαίνει windows? ναι φίλε μου το κάνει!
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Θα δοκίμαζα με άλλο τροφοδοτικό αλλά μάλλον για ψόφια κάρτα. Μάλλον... Εκτός αν παίζει ασυμβατότητα με την μητρική.
Ducatista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εχω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος κάτι άλλαξα από το bios και έφτιαξε! ! 2
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που σου ειπα αλλαξες λογικα και συγχαρητηρια!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα