nikosmakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα με το lg g2. Επειδη ως γνωστον για να αλλαξεις μπαταρια πρεπει να βγαλεις την μητρικη, Εχω ανοιξει το τηλ 3-4 φορες και αλλαζα μπαταριες αλλα ηταν μουφα. Την τελευταια φορα που αλλαξα μπαταρια πριν απο μερικους μηνες, απο εκει την στιγμη και μετα παρουσιασε ενα προβλημα η συσκευη. Το σημα του wifi μου παρουσιασε προβλημα. Ενω συνδεδετε η συσκευη στο δυκτιο το η ισχυ του σηματος ειναι πολυ κακη, οταν βρισκομαι σε μια αποσταση πανω απο 5-6 μετρα το σημα γινετε πολυ κακο και καμια φορα χανετε, ενω θα επρεπε να ειχε 4-5 γραμμες εχει 1 με το ζορι. Αλλαξα τα 2 καλωδια που εχει για το wifi αλλα το προβλημα παραμενει. Ηθελα μια δευτερη αποψη μηπως εχει προβλημα η πλακετα. Ευχαριστω
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Χαρτάκι κάτω απο τους κονέκτορες στις κεραίες έβαλες; Μπορεί να μην κάνει καλή επαφή εκεί. Δες κιόλας μην έχει σπάσει τίποτα και δεν κάνει επαφή καθόλου, γιατί στα 5 μέτρα έπρεπε να έχει....
nikosmakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρτάκι κάτω απο τους κονέκτορες στις κεραίες έβαλες; Μπορεί να μην κάνει καλή επαφή εκεί. Δες κιόλας μην έχει σπάσει τίποτα και δεν κάνει επαφή καθόλου, γιατί στα 5 μέτρα έπρεπε να έχει.... Σε ποιο σημειο εννοεις? μηπως εχεις καμια φωτο να δω που ακριβως ? οπως στο βιντεο? ευχαριστω https://www.ifixit.com/Guide/How+to+fix+Bad+GPS+and+Cell+Phone+Signal+for+LG+G2/44156 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2017 από nikosmakos
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Γράψε άκυρο, έβγαλα το πίσω καπάκι και το WiFi δουλεύει ακόμα, άρα η κεραία είναι απάνω στα πλαστικά τα μέσα. Άρα, κλείσε το κινητό και βγάλε τα 2 πίσω καλύμματα, το πάνω και το κάτω, εκεί θα δεις 2 καλώδια τέτοια, δες μην έχει φύγει κανένα απο την θέση του και αν είναι όλα οκ βγάλτα και ξαναβάλτα. Προσοχή στον κονέκτορα τον μεγάλο της LCD μην τον κουνήσεις γιατί πάσχει εκεί το κινητό
nikosmakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γράψε άκυρο, έβγαλα το πίσω καπάκι και το WiFi δουλεύει ακόμα, άρα η κεραία είναι απάνω στα πλαστικά τα μέσα. Άρα, κλείσε το κινητό και βγάλε τα 2 πίσω καλύμματα, το πάνω και το κάτω, εκεί θα δεις 2 καλώδια τέτοια, δες μην έχει φύγει κανένα απο την θέση του και αν είναι όλα οκ βγάλτα και ξαναβάλτα. Προσοχή στον κονέκτορα τον μεγάλο της LCD μην τον κουνήσεις γιατί πάσχει εκεί το κινητό Αυτα τα 2 καλωδιακα τα εχω αντικατασταση αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα, οποτε κατι αλλο πρεπει να παιζει.
nikos903 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τώρα έκατσα και το έλυσα το δικό μου, η κεραία του WiFi είναι στο πλαστικό που καλύπτει την μητρική απάνω δεξιά όπως το βλέπεις απο πάνω. Αυτή δηλαδή: link Άνοιξε το να δεις αν πατάει καλά εκεί, καθάρισε και τις επαφές και μιας και θα το ανοίξεις δες αν έχει το ίδιο σήμα με και χωρίς τις κεραίες στο WiFi.
nikosmakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τώρα έκατσα και το έλυσα το δικό μου, η κεραία του WiFi είναι στο πλαστικό που καλύπτει την μητρική απάνω δεξιά όπως το βλέπεις απο πάνω. Αυτή δηλαδή: link Άνοιξε το να δεις αν πατάει καλά εκεί, καθάρισε και τις επαφές και μιας και θα το ανοίξεις δες αν έχει το ίδιο σήμα με και χωρίς τις κεραίες στο WiFi. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια βρηκα το προβλημα εκει στην διεπαφη πανω μου εχει κοπει η ταινια που βγαινει απο την πισω πλευρα απο το καπακι γι αυτο δεν ενισχυει, θα παραγγειλω ενα καπακι. Κολλησα λιγο το αυτοκολλητο ισα ισα να κανε επαφη και ειναι πολυ καλυτερα, οποτε αυτο εφταιγε. Ευχαριστω και παλι
TheAccountant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 30 ευρώ χρεωναν την αλλαγη μπαταριας στην αντιπροσωπεια.... επρεπε να ειχες ρωτησει.
nikosmakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 30 ευρώ χρεωναν την αλλαγη μπαταριας στην αντιπροσωπεια.... επρεπε να ειχες ρωτησει. Δεν το εστειλα για αλλαγη στην εταιρια, εχω αλλαξει 2-3 μπαταριες μονος μου. Στην τελευταια την επαθα και καταλαθος το ειχα γρατζουνισει. Δεν επιανε καλο σημα, δεν ειχα καταλαβει οτι εφταιγε αυτο. Τεσπα το εβαλα το αυτοκολλητο να κανει επαφε πολυ καλυτερο σημα τωρα, θα παρω ενα καπακι να αλλαξω και θα ειμαι κομπλε.
nikos903 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να το κολλήσεις λογικά αυτό, βγάλε λίγο χρώμα γύρω απο το κόψιμο και βάλε ασημόκολλα να το πιάσει. Αλλά αν το βρεις και φθηνό το πλαστικό ξεμπερδεύεις πιο εύκολα...
nikosmakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να το κολλήσεις λογικά αυτό, βγάλε λίγο χρώμα γύρω απο το κόψιμο και βάλε ασημόκολλα να το πιάσει. Αλλά αν το βρεις και φθηνό το πλαστικό ξεμπερδεύεις πιο εύκολα... Καλησπερα μετα απο αρκετο καιρο τελικα το προβλημα λυθηκη παρηγγειλα ενα καπακι απο ebay με 4,5 ευρω το αλλαξα και ολα καλα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα