hitek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω το print screen ηταν στη σελιδα της google.com στο ψαχτήρι πιο ight πεθαίνεις. ενα σαιτ που εχει πχ πρόβλημα ειναι το sportsdirect και μερικές φορές φάινεται και στα βίντεο στο youtube. λες να πέσαμε σε φόλα επεξεργαστή.. ως τελευταία λύση τα windows 7 θα είχαν κάποιο αποτέλεσμα?
mphxths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τοσο φολα να σερνεται σε ενα "απλο browse". Χλωμο...σε αλλον browser κανει τα ιδια?Firefox?Opera? Μηπως δηλ απλα γαμιεται υπερβολικα ο chrome και το μηχανημα απλα συμπεριφερεται αξιοπρεπως γενικοτερα... Τι να σου πω...
hitek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μιας ημέρας μηχάνημα και με έχει βάλει σε ψάξιμο.. βλέποντας και κάνοντας. αν έχω κάτι καλύτερο θα το μάθετε. οχι δεν εβαλα ακομα τα αλλα browser
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Στο net παίζει θέμα λέει με το bitdefender και τον chrome, άρα αν το έχει σβήστο για λίγο. Πήγαινε και απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα (απο το chrome://plugins) και δες πάλι. Κλείσε και Javascript και ότι μπορείς μέχρι να δεις τι το προκαλεί. Δοκίμασε να κλείσεις και το firewall των win αν θες για λίγο. Αν θες ανέβασε ένα βίντεο να δούμε το κόλλημα που λες μπας και φανεί κάτι. Άλλο: The fix is to disable QUIC Protocol:1 - Go to "chrome://flags"2 - Ctrl+F and search for QUIC3 - Turn it to disable.4 - Restart chrome. 2: Close Google Chrome, Open file explorer and locate the folder UserData @ C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\Google\Chrome\User DataDelete everything inside it. 3: Δοκίμασε και αυτά
hitek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Θα το κοιτάξω αύριο γιατί δεν το έχω το λάπτοπ τώρα μαζί μου και θα σου πω. Σας ευχαριστώ πολυ.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πετα τον chrome,ο edge ειναι καλυτερος για εμενα,δεν εχει καμια σχεση με explorer.
hitek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ένα βασικό έλλειμμα του edge είναι ότι δεν έχει adblocker. Αλλά το θέμα μου είναι ότι καινούριο λάπτοπ να μην σηκωνει άνετα ένα chrome είναι άσχημο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα