NikosFE Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα ! Έχω έναν σκληρό 1 tb και είναι χωρισμενος σε δύο κομμάτια , το ένα είναι 60 gb που έχει και το λειτουργικό και το άλλο τα υπόλοιπα gb 900 . Επειδή τα 60 δεν μου είναι αρκετά, θα ήθελα να ξανά χωρισω τον σκληρό σε δύο κομμάτια, το ένα 250gb και το άλλο τα υπόλοιπα. Πώς θα το κάνω αυτό ? Δεν έχω πρόβλημα να κανω φορματ στον σκληρό και στα δύο κομμάτια . Ευχαριστώ .
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αρα θα ξαναστησεις το μηχανημα ή θες οπως ειναι να κανεις τη διαμεριση που γραφεις παραπανω?? Αν δε θες ξανα format σε ενα εξωτερικο παιρνεις αντιγραφο οτι εχεις ατο μεγαλο διαμερισμα, μετα απο τη διαχειρηση το κανεις διαγραφη και επεκταση το μικρο με το λειτουργικο σε ολο επανεκιννηση, και παλι απο διαχειρηση κοβεις οσο θες για να εχεις δυο διαμερισματα... αυτα γινονται και με τριτο προγραμμα. Αν το ξαναστησεις οριζεις εσυ απο την αρχη πως θες να ειναι.
NikosFE Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα ? θα με βόλευε να μην κάνω φορματ στον 60.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα ? θα με βόλευε να μην κάνω φορματ στον 60. Aρα εχεις 1tb με 60 gb διαμερισμα παρε τα αρχεια σε ενα εξωτερικο απο το μεγαλο διαμερισμα διεγραψετο κανε επεκταση και εισαι ετιμος να τα μοιρασεις οπως θες ...
dpolal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεξί κλίκ στο Υπολογιστής μου, μετά κλίκ στο Διαχείρηση, μετά κλίκ στο Διαχείρηση Δίσκων. Δες πρώτα κάνα βιντεάκη στο youtube πώς γίνεται πριν κάνεις κάτι.
accipio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Πιο εύκολο από το εργαλείο των Windows είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν το AOMEI Partition Assistant Standard (δωρεάν). Ένας οδηγός για το resize εδώ.
NikosFE Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ, ο δίσκος χωρίστηκε όπως ήθελα . Το έκανα με το AOMEI, πολύ καλό το πρόγραμμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα