Shai-Hulud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Στο Eclipse δημιουργησα ένα android simulator για 4.4.2 (το version του tablet μου). Όταν το τρέχω όμως, απλώς εμφανίζει τη λέξη android να λάμπει και δεν κάνει τίποτα άλλο (εικόνα). Τα μηνυματα κατα την εκτέλεση φαίνοται στην άλλη εικόνα. Πρέπει να κάνω κάτι/εγκαταστήσω κάτι/κλπ; Επίσης, το sdk manager από το Eclipse ανοιγει κανονικά. Όταν όμως πάω στο \android-sdks\tools\lib μου λέει οτι λείπει το tools/android.bat. Είναι φυσιολογικό αυτό;
BabyRage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το Android Emulator χρησιμοποιει HAXM για να επιταχύνει την διαδικασία χρησιμοποιώντας το virtualization του επεξεργαστή. Δυστυχώς όμως το HAXM είναι βιβλιοθήκες από την Intel και δουλεύει μόνο σε Intel επεξεργαστές που έχουν Virtualization extensions, και των AMD δεν αναγνωρίζεται. Το image που έχεις φορτώσει είναι arm και δεν χρησιμοποιεί virtualization και είναι ΠΟΛΥ άργό. Όχι επειδή δεν έχεις καλο επεξεργαστή απλά επειδη αν ανοιξεις task manager θα δεις το cpu usage στο 30% και το disk usage στο 100%. Προσπάθησε να χρησομποιήσεις άλλον emulator όπως τον genymotion
Shai-Hulud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Άλλαξα cpu/abi και μου βγαλε το screenshot. Το genymotion είναι επι πληρωμή. Τώρα κατεβάζω το Android Studio. Αυτό θα πηγαίνει καλύτερα;
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αλλάξανε το genymotion wtf; Πριν λίγα χρόνια ήταν δωρεάν θυμάμαι.
BabyRage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το Android Studio χρησιμοποιεί και αυτό HAXM. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις; https://www.genymotion.com/fun-zone/ Δες επίσης και το bluestacks
Shai-Hulud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ,2 ακόμα σφάλματα: Το πάνω εμανίζεται αφού κάνω ο,τιδήποτε στον xml editor (εκείνον που βάζεις χειροκίνητα στοιχεία) ή όταν πάω να απποθηκευσω τις αλλαγές που έκανα σε αυτόν (κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά). Το έχω βάλει στο google και δεν έωγαλε κάτι (απλώς παρόμοια σφάλματα στο lint editor) Το κάτω μου εμφανίζεται όταν πάω να τρέξω ένα android application. Βρήκα οτι πρέπει να κάνω clean το project, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα;
Chemical Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Geany Motion ftw. Είναι πολύ ελαφρυτερο και γρηγορότερο. Για προσωπικά project μπορείς να το χρησιμοποιήσεις free
Shai-Hulud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοηθεια σας, αλλά επειδή από την αρχή δεν μου πήγαιναν καλά τα πράγματα, έκανα reinstall όλα για το android (τώρα έβαλα σωστά τα sdk και γλίτωσα 20GB) και στο android studio συνδέεται με το tablet και κάνει προσωμειώσεις κανονικά(τουλάχιστον το hello world) 1
BabyRage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοηθεια σας, αλλά επειδή από την αρχή δεν μου πήγαιναν καλά τα πράγματα, έκανα reinstall όλα για το android (τώρα έβαλα σωστά τα sdk και γλίτωσα 20GB) και στο android studio συνδέεται με το tablet και κάνει προσωμειώσεις κανονικά(τουλάχιστον το hello world) Ποιον emulator χρησιμοποίησες τελικά;
Shai-Hulud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 τον ενσωματωμένο του android studio, αν και το genymotion δουλευε καλά στο eclipse
bazinga13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Aλλαξε κατι με τον genymotion?εγω τον δουλευω κανονικα χωρις προβλημα στο Android Studio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα