GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Στο δεύτερο πισι που εχω έβαλα στεαμ και κατέβασα το infinite warfare. Μαζί με το πρώτο πισι που παίζει μια χαρά λέω να κάνουμε κανά λανακι μαζί με έναν φίλο μου δίπλα διπλα που τα εχω τα πισια. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Μετά από 1 λεπτό το παιχνίδι φριζαρει και ξεκολλαει με ένα προγραμμα που δεν θυμάμαι τώρα. Όταν το παιχνίδι ξεκινάει λέει ότι πρέπει να εχω drivers στην κάρτα 16.11 και πάνω και η δικιά μου παίρνει μέχρι 16.2. Παρόλα αυτά συνεχίζει το παιχνίδι. Σε campaign δεν εχω κανένα θέμα, αλλά όταν βάζω multi κρασαρει μετά από 1 λεπτό και κλείνει το παιχνίδι. Ξέρω ότι με τα διπυρηνα δεν τα παει καλά αλλά γιατί να κρασαρει στο μουλτι; Ειναι θέμα κάρτας; Πουθενά αλλού δεν το κάνει και σε κανένα παιχνίδι.
nikos1982 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 δεν νομιζω να ειναι καρτα.αλλα για να το σιγουρεψεις βαλε στο PC το καλο να δεις αν οντος ειναι η καρτα.αν εχεις το ιδιο προβλημα βρικες τι φταιει.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 δεν νομιζω να ειναι καρτα.αλλα για να το σιγουρεψεις βαλε στο PC το καλο να δεις αν οντος ειναι η καρτα.αν εχεις το ιδιο προβλημα βρικες τι φταιει.Ποποοο μπελάς ολόκληρος ειναι, βάλε βγάλε + drivers κτλ. Τίποτα άλλο. Θα το κρατάω ως τελευταία λύση. Παίζει να πάρω από φίλο που δανεική gtx 750 (σκέτη (όχι ti)), θα κάνει; Για να μην κάνω τραμπες.
nikos1982 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν δεν δοκιμασης τι να σου πω;;;το ιδιο δεν ειναι να βαλεις βγαλεις του φιλου σου με το να κανεις την αλλαγη στα δυο pc σου;;; :P :P
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Την εχει στο συρτάρι να κάθεται. Λολ ;-)
cabdik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αμα την εχει στο συρταρι και καθεται, ναι... παρ'την και δοκιμασε την. απο το να ξηλωνεις 2 πισι, καλυτερα να ξηλωσεις 1....!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: επειδη θα αλλαξεις drivers εταιριας, κανε καλο καθαρισμα. με DDU...!! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αμα την εχει στο συρταρι και καθεται, ναι... παρ'την και δοκιμασε την. απο το να ξηλωνεις 2 πισι, καλυτερα να ξηλωσεις 1....!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: επειδη θα αλλαξεις drivers εταιριας, κανε καλο καθαρισμα. με DDU...!! παντα ddu αυτό ειναι το μόνο σίγουρο!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Επανέρχομαι! Καθάρισα με ddu drivers, κούμπωσα την 750 και πέρασα τους νέους όλα καλά όλα μια χαρά στα παιχνίδια εκτός φυσικά από το cod infinite warfare (cod iw). Ανοίγω το παιχνίδι και δεν μου γράφει αυτά που έλεγα για drivers κτλ, προχωράω, μπαίνω multi, φριζαρει. Το ξεφριζαρω με το bes (unfreeze tool) και συνεχίζω. Φτιάχνω ένα custom με bots και μπαίνω. Στο πρώτο λεπτό το παιχνίδι κρασαρει και κλείνει. Το δοκίμασα πόσες φορές, το έψαξα παντού στο Ίντερνετ και δεν βρήκα τίποτα. Κατέληξα ότι μάλλον φταίει ο διπυρηνος pentium g4400. Μάλλον το παιχνίδι δουλεύει μόνο με τετραπυρηνα λέω. Πάω YouTube και βλέπω άτομα με τον ίδιο επεξεργαστή να παίζουν κανονικότητα. Λέω τι σκατα; Ψάχνω, ψάχνω, τίποτα. Έχετε καμία ιδέα;
Zandim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Επανέρχομαι! Καθάρισα με ddu drivers, κούμπωσα την 750 και πέρασα τους νέους όλα καλά όλα μια χαρά στα παιχνίδια εκτός φυσικά από το cod infinite warfare (cod iw). Ανοίγω το παιχνίδι και δεν μου γράφει αυτά που έλεγα για drivers κτλ, προχωράω, μπαίνω multi, φριζαρει. Το ξεφριζαρω με το bes (unfreeze tool) και συνεχίζω. Φτιάχνω ένα custom με bots και μπαίνω. Στο πρώτο λεπτό το παιχνίδι κρασαρει και κλείνει. Το δοκίμασα πόσες φορές, το έψαξα παντού στο Ίντερνετ και δεν βρήκα τίποτα. Κατέληξα ότι μάλλον φταίει ο διπυρηνος pentium g4400. Μάλλον το παιχνίδι δουλεύει μόνο με τετραπυρηνα λέω. Πάω YouTube και βλέπω άτομα με τον ίδιο επεξεργαστή να παίζουν κανονικότητα. Λέω τι σκατα; Ψάχνω, ψάχνω, τίποτα. Έχετε καμία ιδέα; τι στατιθστικα χρησης εχουν επξεργαστης και καρτα οταν κολαει? βαλε καποιο screenshot απο msi afterburner ή καποιο αντιστοιχο
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 μηπως ειναι το cpu λογο οτι ειναι 2core και δεν την παλευει με το παιχνιδι;;;;;για δες αν υπαρχη κανα patch για αυτο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορώ να βρω τίποτα. Όταν εχω χρόνο θα ψάξω. Φίλος μου έπαιξε κανονικά το ίδιο με την ίδια κάρτα σε i5 4460. Ούτε κολληματα ούτε κρασαρισματα. Θα ψάξω για patch και βλέπουμε. (Μου φαίνεται ότι έδωσα 20€ στον κάδο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα