Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω win 10 pro θελω να μπω σε φακελους οπως πχ windows app και δεν με αφηνει λογω οτι λεει αρνειται η εισοδος μου απο το organization... και σε αλλες ρυθμισεις παλι μου γραφει οτι αυτο ελεγχεται απο το organization....

οποιος θελει μπορει να μπει και μεσω teamviewer για να μου το φταιξει

αλλιως βεβαια αν πρεπει να περασω αλλα win 10 

οριστε καποιες φωτο που ελπιζω να σας βοηθησουν

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις την κυριώτητα από τους φάκελους αυτούς.

https://www.tenforums.com/tutorials/3841-take-ownership-add-context-menu-windows-10-a.html

Ή αν προτιμάς τη χειροκίνητη προσέγγιση...

https://www.maketecheasier.com/access-windowsapps-folder-windows-10/

Εννοείται με δική σου ευθύνη...

• Like 1
Δημοσ.

τελικα την πηρα με τον 2ο τροπο..απλα ειναι φυσιολογικο να μην εχεις την κυριωτητα απολους τους φακελους;

εχω την εντυπωση πως στα win 7 ειχες την πληρη ελεγχο..

εκτος αυτου εχω μπερδευτει διοτι μπορω να συνδεθω και με local account και δεν ξερω τι παιζει..

μεχρι στιγμης συνδεομαι με email της microsoft.

για ποιον λογο αναφερει οτι καποιες ρυθμισεις διαχειριζονται απο το organazitation?

εγω εκει σκαλωσα..

+στην 7η φωτο που εχω δειχνει οτι εχω βαλει το never για να μου ζητα κωδικο με το ανοιγμα του pc πραγμα το οποιο συνεχιζει να μου ζητα :(

Δημοσ.

δεν το ειχα προσεξει συγνωμη! για να μην ζητα κωδικο κατα την εκκινηση του pc υπαρχει κανενας τροπος; -->το βρηκα

και οσον αφορα αυτο; ''για ποιον λογο αναφερει οτι καποιες ρυθμισεις διαχειριζονται απο το organazitation?

εγω εκει σκαλωσα..'' 

γνωριζουμε κατι;

Δημοσ.

Όταν έγινε εγκατάσταση ΛΣ σε ρώτησε αν το PC είναι managed από lock Usher η από organization (College, company, etc).

Δυστυχώς εκεί διάλεξες το 2ο. Επειδή αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα η λύση να το αλλάξεις είναι με Windows restore (format).

Δημοσ.

ΛΣ τι.σημαινει? δεν θυμαμαι να με ρωτησε κτ τετοιο..εκτος αυτου ηταν pre-activated αν θυμαμαι καλα!

1 χρονο τα εχω και δν εχω καποιο θεμα...τι προβλημα μπορουσα να αντιμετωπισω?

Δημοσ.

ΛΣ τι.σημαινει? δεν θυμαμαι να με ρωτησε κτ τετοιο..εκτος αυτου ηταν pre-activated αν θυμαμαι καλα!

1 χρονο τα εχω και δν εχω καποιο θεμα...τι προβλημα μπορουσα να αντιμετωπισω?

ΛΣ = λειτουργικό σύστημα

Δες λίγο εδω:

https://www.google.gr/amp/www.howtogeek.com/248414/what-does-who-owns-this-pc-mean-in-windows-10s-setup/amp/

Δημοσ.

^ μαλιστα καταλαβα... ειναι σιγουρο οτι οποια win κατεβασω με ρωταει αν ειναι για organization η δικο μου; γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ισως ηταν και bug των win και να μην τοεμφανιζει

Δημοσ.

''Developer mode package failed to install'' βλέπω εγώ που σημαίνει ότι κάτι παίζει με την εγκατάσταση των Windows που πέρασες. Κατέβασε καθαρό iso των Win10 Pro 14393.0, επέλεξε ''I Own it'' όταν σου το εμφανίσει και χρησιμοποίησε Local Account. Επίσης, σε κάποιες άλλες ρυθμίσεις ίσως δεις το ''Some settings are managed by your organization'' επειδή έχεις επιλέξεις στο ''Feedback & diagnostics'' το ''Basic'' αντί για το ''Full''.

• Like 1
Δημοσ.

^ωραια σε ευχαριστω,για ποιον λογο να χρησιμοποιησω local account?αν τυχει και παιξω απο το win store δεν θα πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος με mail?

edit.το developer mode package failed το εφτιαξα...

οσον αφορα την εκδοση των win..εχω την 14393 και δεν μου εμφανιζει να περασω την  14936 

για αυτο τι μπορω να κανω; 

Δημοσ.

Στις Ρυθμίσεις Λογαριασμών υπάρχει επιλογή για πρόσβαση από το Σχολείο ή την Δουλειά.

Δεν είναι bug.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...