Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έπεσα πάνω σε αυτόν τον τύπο ο οποίος μάλλον θαύματα κάνει. Εξαφανίζει όλα τα ίχνη από χτυπήματα στο αλουμίνιο του macbook και το κάνει σαν καινούριο. Επειδή τα χέρια μου δεν πολυπιάνουν και μάλλον χειρότερα θα τα κάνω, υπάρχει κάποιο service εντός Αττικής που να αναλαμβάνει να κάνει αυτό το πράγμα;
corsair04 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα δεν νομίζω να βρεις αλλά και εάν κάποιος μπορεί να το κάνει εγώ δεν θα τον εμπιστευόμουνα γιατί μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά καλύτερα να το αλλάξεις
atheatos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ψάξε για κανένα γλύπτη που ασχολείται με μεταλλικά αγάλματα... Δεν χρειάζεται μάστορα το MacBook αλλά καλλιτέχνη....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πήγαινε το σασί σε κάποιον που επισκευάζει αλουμινένιες ζάντες ή σε έναν φανοποιό. Αν στοκαριστεί, τριφτεί και μετά βαφτεί και ταιριάξει το χρώμα δε θα φαίνεται ή ζημιά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από Dr.Fuzzy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα