xronakis55 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,καλή χρονιά...Έστησα το καινούριο μου pc χθες ένα mini-itx με μητρική asus z170i pro gaming η οποία βγάζει hdmi και displayoprt...;Έχω δύο οθόνες η μια παίζει,την άλλη δεν την αναγνωρίζει καν...Δοκίμασα παλιότερους και νεότερους drivers...Δεν έχω ακόμα κάρτα γραφικών (χρησιμοποιώ τα ενσωματομένα intel hd 530 graphics)Στις ρυθμίσεις οθόνης δεν μου την δείχνει καν ώστε να κάνω επέκταση την επιφάνεια εργασίας και στην δεύτερη, ούτε όταν κάνω εντοπισμό την αναγνωρίζει...Τα ίδια και απο τον πίνακα ελέγχου των intel hd graphics στο μενού πολλαπλές οθόνες δείχνει μόνο την μια κάνω ανίχνευση τπτ....Δοκίμασα πάρα πολλά...Έχει να προτίνει κανείς κάτι άλλό?Μήπως δεν γίνεται να έχω 2 οθόνες μαζί με τα intel hd graphics? :/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 δοκιμασε μερικα απο εδω: http://www.intel.com/content/www/us/en/support/graphics-drivers/000005580.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα