Προς το περιεχόμενο

Αγορά Αυτοκινήτου (Για Φοιτητή 19 ετών)

Kostas1344

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυκλοφορώ 6 χρόνια στους δρόμους, επαρχία, πόλη, εθνική οδό και έχω δει πολλά, εσύ κάθεσαι και κρίνεις κάποιον μέσω διαδικτύου, πρόβλημα μου που δεν μ'αρέσουν τα βαρετά αυτοκίνητα.

Εχμ, εννοείς πως οδηγείς στα παραπάνω μέρη από 13;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχμ, εννοείς πως οδηγείς στα παραπάνω μέρη από 13;

Κάνω προπόνηση αγωνιστικά (Ποδήλασια) στους παραπάνω δρόμους από τότε, έχω βιώσει ένα τρακάρισμα που δεν έφταιγα επειδή φοιτήτρια πίστευε πως το να παίζει στο Facebook όταν οδηγεί είναι πιο σημαντικό από το στοπ που παραβίασε, έχω δει πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί ειδικά στην πόλη και ξέρω λίγο πολύ τι πρέπει να προσέχω.

Κάνω προπόνηση αγωνιστικά (Ποδήλασια) στους παραπάνω δρόμους από τότε, έχω βιώσει ένα τρακάρισμα που δεν έφταιγα επειδή φοιτήτρια πίστευε πως το να παίζει στο Facebook όταν οδηγεί είναι πιο σημαντικό από το στοπ που παραβίασε, έχω δει πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί ειδικά στην πόλη και ξέρω λίγο πολύ τι πρέπει να προσέχω.

Όπως το είπες κι εσύ. "λίγο-πολύ".

Είναι διαφορετικά από το τιμόνι του οδηγού αυτοκινήτου σε σχέση με το ποδήλατο. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι δική σου. Το budget σου όμως γι' αυτά που θέλεις είναι πολύ μικρό.

Όπως το είπες κι εσύ. "λίγο-πολύ".

Είναι διαφορετικά από το τιμόνι του οδηγού αυτοκινήτου σε σχέση με το ποδήλατο. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι δική σου. Το budget σου όμως γι' αυτά που θέλεις είναι πολύ μικρό.

Σεβαστό, έχω στην άκρη 3000 ευρώ αυτήν την στιγμή και σε λίγο καιρό λογικά θα έχω κι'άλλα.Θα το εκτιμούσα δεόντος, σαν αυτοκίνητο μ'αρέσει και το C2 VTS του 2006-7.

https://www.car.gr/8569340-citroen-c2-vts-16v-125hp-full-extra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...