Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Η Ατλαντική Ένωση είναι μια χαρά. Και εν αντιθέσει με ορισμένες άλλες, συμμετέχει και στο φιλικό διακανονισμό. Μην γράφεις ότι να 'ναι αφού δε ξέρεις καν την εταιρεία. Να πεις ότι είχες κακή εμπειρία πάει στα κομμάτια, αλλά μόνος σου λες ότι "δε την ξέρεις καν", οπότε προς τι η χολή; Εγώ αποζημιώθηκα άμεσα από ατύχημα το καλοκαίρι (υπαιτιότητα του άλλου), το ίδιο άμεσα αποζημιώθηκε και ένα παιδί που είχαμε χτυπήσει παλιότερα και ανέλαβα... 'εθελοντικά' υπαιτιότητα. Καλα ολη την ωρα τρακαρεις εσυ; Χολη δεν βγαζω γιατι εγραψα οτι δεν την ξερω. Οποτε δεν θα το λαβει καποιος σοβαρα υποψην εκτος απο σενα. Ασφαλιστης εισαι;
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έχεις σκεφτεί καθόλου τα επιπλέον έξοδα ή απλά σε νοιάζει να κάνει βρουμ βρουμ το αμαξάκι και να τρέχει με 180+; Επίσης σε αυτό το budget κουβά θα πάρεις θες δεν θες. Δεν κοιτάς για καμια μηχανή λέω εγώ;
Kostas1344 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που παρακολουθώ είναι ότι ελάχιστα άτομα εδώ ασχολούνται πραγματικά με τα αυτοκίνητα...
sakinor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που παρακολουθώ είναι ότι ελάχιστα άτομα εδώ ασχολούνται πραγματικά με τα αυτοκίνητα...Τι περιμενεις φιλε?εδω τεχνολογικο φορυμ ειναι οχι καποιο κλαμπ αυτοκινητων.Αν θες σοβαρες γνωμες μπες στο petrolheads.gr στο facebook 2
Kostas1344 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τι περιμενεις φιλε?εδω τεχνολογικο φορυμ ειναι οχι καποιο κλαμπ αυτοκινητων. Αν θες σοβαρες γνωμες μπες στο petrolheads.gr στο facebook Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το ήξερα το γκρουπ, αυτό που "ενοχλεί" είναι τα ειρωνικά σχόλια του τύπου "Θες και μούρικο αμάξι, θες και γκάζια κ.α" όταν έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω αυτοκίνητο που απλά να πηγαίνει από το Α στο Β, αν ήταν έτσι θα αγόραζα ένα Seicento.
NT1G Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που παρακολουθώ είναι ότι ελάχιστα άτομα εδώ ασχολούνται πραγματικά με τα αυτοκίνητα... Επειδή δεν παίρνεις την απάντηση, πήγαινε με τα 1000 στο celica, το αμάξι είναι κορυφή κ.τ.λ.; 3
Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αν θες αυξημενα τελη και καταναλωση, ψαξε για ενα toyota mr2. Αγωνιστικο οπως σου αρεσει. Επειδη το βαριουνται και το πουλανε και πανε σ καλυτερα, το βρισκεις απο 3.000Με αυτο πουλας μουρη οχι με τα βλαχο αγωνιστικα που θες.https://www.car.gr/9065138-toyota-mr-2-full-extra κανε και παζαρια, γιατι αυτα δεν φευγουν εύκολα
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το ήξερα το γκρουπ, αυτό που "ενοχλεί" είναι τα ειρωνικά σχόλια του τύπου "Θες και μούρικο αμάξι, θες και γκάζια κ.α" όταν έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω αυτοκίνητο που απλά να πηγαίνει από το Α στο Β, αν ήταν έτσι θα αγόραζα ένα Seicento. Το Seicento μια χαρά διασκεδαστικό είναι. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Έχεις σκεφτεί καθόλου τα επιπλέον έξοδα ή απλά σε νοιάζει να κάνει βρουμ βρουμ το αμαξάκι και να τρέχει με 180+; Επίσης σε αυτό το budget κουβά θα πάρεις θες δεν θες. Δεν κοιτάς για καμια μηχανή λέω εγώ; Υπάρχουν και αξιοπρεπή αμαξάκια ρε συ με τόσα λεφτά. Γενικά δεν καταλαβαίνω ποια κατηγορία ακριβώς είναι ο κουβάς!
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ψάχνω για is300 με 2jz και δεν βρίσκω με τίποτα , τώρα το celica τι να κλάσει
l337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ατλαντικη Ενωση; Πρωτη φορα το ακουω. Σου ευχομαι να μην τρακαρεις αλλα οποιος τρακαρει μαζι σου την εβαψε. Δε νομίζω. Και δεν νομίζω επίσης ότι κάποιος είναι υποχρεωμένος να απαντά.. απλά για να απαντά. Πρώτον είναι γνωστή και δεύτερον συμμετέχει εδώ και χρόνια στον φιλικό διακανονισμό.
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν σχολιάζω καν τα έξοδα που είπαν όλοι οι προηγούμενοι...δεν μας αφορά αν τα χεις ή δεν τα χεις...γούστο σου καπέλο σου.Με αυτό που λες όμως "Το αυτοκίνητο δεν το θεωρώ απλώς ένα εργαλείο για να πας από το Α σημείο στο Β, το θεωρώ σαν απόλαυση περισσότερο" δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοείς....σε συνδιασμό κιόλας με το "Είχα από 5 χρονών κόλλημα με τα αυτοκίνητα και οπαδός του WRC" συν το πολύ νεαρό της ηλικίας σου....Μάλλον θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις ότι ο δρόμος δεν είναι πίστα ....και το αυτοκίνητο στον δρόμο είναι για να σε πηγαίνει απ το Α στο Β.....μαγκιές ...επιδείξεις....τρελλές ταχύτητες κτλ κτλ στο pc ή αν πραγματικά γουστάρεις αυτοκίνητο, σε ιδιωτικές πίστες να κάνεις το κέφι σου...και να μην κλαίει κανείς...Ειδικά με τόσο παλιό αυτοκίνητο που ονειρευεσαι με μηδέν ασφάλεια.... ... Εντελώς φιλικά... 4
l337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το ήξερα το γκρουπ, αυτό που "ενοχλεί" είναι τα ειρωνικά σχόλια του τύπου "Θες και μούρικο αμάξι, θες και γκάζια κ.α" όταν έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω αυτοκίνητο που απλά να πηγαίνει από το Α στο Β, αν ήταν έτσι θα αγόραζα ένα Seicento. Σεβαστό αλλά οι απαιτήσεις σου δεν ταιριάζουν με το budget σου. Καλό είναι να το καταλάβεις. 2
coveb74 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το ήξερα το γκρουπ, αυτό που "ενοχλεί" είναι τα ειρωνικά σχόλια του τύπου "Θες και μούρικο αμάξι, θες και γκάζια κ.α" όταν έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω αυτοκίνητο που απλά να πηγαίνει από το Α στο Β, αν ήταν έτσι θα αγόραζα ένα Seicento. Είσαι μικρός, ενθουσιώδης, άπειρος οδηγός προφανώς και θες γρήγορο αυτοκίνητο και τα παίρνεις επειδή σου μιλάνε κάποιοι σε μια προσπάθεια να σε προσγειώσουν, που σαφώς έχουν μεγαλύτερη πείρα από εσένα. Τότε γιατί άνοιξες το θέμα; Πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ το σκηνικό. 19χρονος με γρήγορο αυτοκίνητο που θέλει γκαζιές και τέτοια. Ο χειρότερος συνδυασμός. Πραγματικά εύχομαι αγόρι μου να μην πάρεις κάποια ζωή στο λαιμό σου. Πραγματικά, θα ευχόμουν να διάβαζαν αυτό το θέμα οι γονείς σου. 2
Kostas1344 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να κάνω ούτε καγκουριές ούτε κόντρες στους δρόμους, ένα σβέλτο αυτοκίνητο θέλω με σχετικά καλή ροπή (Επιτάχυνση) ούτε να πιάνει τα 250 που κάθονται και λένε μερικοί μερικοί από εδώ, η για τον τελευταίο που κάθεται και λέει σε λυπάμαι και εύχομαι να μην σκοτώσεις κανέναν, δεν ντρέπεσαι και εσύ λίγο λίγο που χωρίς να με ξέρεις κάθεσαι και κρίνεις;Κυκλοφορώ 6 χρόνια στους δρόμους, επαρχία, πόλη, εθνική οδό και έχω δει πολλά, εσύ κάθεσαι και κρίνεις κάποιον μέσω διαδικτύου, πρόβλημα μου που δεν μ'αρέσουν τα βαρετά αυτοκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα