Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, εχω την Gigabyte 970A-UD3P, κάνω φορμάτ κάθε 3μηνο-5μηνο επειδή το συγκεκριμένο PC το εχω για τσεκάρισμα software κλπ και κάθε φορά μου βγαίνει το λάδι για περάσω τους drivers για το USB 3. Τώρα εδω και 3 ημέρες, βρε τρέχω το installation απο το CD της giga τίποτα, βρε κατεβάζω οδηγούς απο το site της, τίποτα. Τι να κάνω ρε παιδιά; τι φάση αυτο το usb 3; sos please!
Undertaker25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει? Eγώ έχω την 970Α-DS3P rev2 και δεν ειχα ποτέ θέμα. Μια εναλλακτική είναι να πας στη Διαχείριση Συκευών, μετά στο Universal Bus Controller, να επιλέξεις τον ελεγκτή των USB3.0 και να ζητήσεις να κάνει ενημέρωση των drivers απο το φάκελο των drivers που κατέβασες από το site της gigabyte. Τσέκαρε και δω: http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%2010%20-%2064 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από Undertaker25
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει? Eγώ έχω την 970Α-DS3P rev2 και δεν ειχα ποτέ θέμα. Μια εναλλακτική είναι να πας στη Διαχείριση Συκευών, μετά στο Universal Bus Controller, να επιλέξεις τον ελεγκτή των USB3.0 και να ζητήσεις να κάνει ενημέρωση των drivers απο το φάκελο των drivers που κατέβασες από το site της gigabyte. Τσέκαρε και δω: http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%2010%20-%2064 Γειά σου Undertaker και ευχαριστώ για την απάντηση. Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου, αλλα πραγματικά δεν πιστευα οτι θα βρεθεί τελικά κάποιος να απαντήσει. Το πρόβλημα που βγάζει ειναι οτι απλά δε δουλευουν τα USB 3, ουτε μπροστά (front panel), ουτε πίσω. Νομιζω δηλαδή για τα πίσω αλλα ειμαι 99% σιγουρος. Μπήκα στη σελίδα που μου έδωσες,κατέβασα και τα 2 αρχεία. Και τα δυο κάνουν extract κάποιο φάκελο με μερικούς δεκάδες, εκατοντάδες μέσα σε αυτον. Έκανα μια προσπάθεια να ενημερώσω το "universal serial bus (USB) Controller" επιλέγοντας και τους 2 φακέλους εναλλαξ, αλλα τίποτα.
pip1908 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Γειά σου Undertaker και ευχαριστώ για την απάντηση. Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου, αλλα πραγματικά δεν πιστευα οτι θα βρεθεί τελικά κάποιος να απαντήσει. Το πρόβλημα που βγάζει ειναι οτι απλά δε δουλευουν τα USB 3, ουτε μπροστά (front panel), ουτε πίσω. Νομιζω δηλαδή για τα πίσω αλλα ειμαι 99% σιγουρος. Μπήκα στη σελίδα που μου έδωσες,κατέβασα και τα 2 αρχεία. Και τα δυο κάνουν extract κάποιο φάκελο με μερικούς δεκάδες, εκατοντάδες μέσα σε αυτον. Έκανα μια προσπάθεια να ενημερώσω το "universal serial bus (USB) Controller" επιλέγοντας και τους 2 φακέλους εναλλαξ, αλλα τίποτα. δες το καλώδιο της μητρικής (usb3) μήπως το έχεις βάλει ανάποδα και δεν στα βλέπει κύριος στο " front panel" για τα πίσω που λες παράξενο μου φενεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα