Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Καλη χρονια!! Το κινητο ξαφνικα εκλεισε και παταω να ανοιξει αλλα κολλαει στο lg logo... Δεν το εχω κανει τιποτα. Ουτε root ουτε τιποτα... Δοκιμασα να το κανω ρεσετ αλλα μου βγαζει το ρομποτακι φορτωνει κ δεν κανει τιποτα.... Παταω το volume up tο home button και το power και μου βγαζει ενα recovery mode της lg service.. Τι να κανω?? Καθε βοηθεια δεκτη!!!

Δημοσ.

Σου λεει να κρατησεις το κουμπι του Power για πανω απο 8 δευτερολεπτα για να κανει reboot για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το κινητο.

Δημοσ.

Δοκίμασε απο τον H/Y μέσω του ADB να κάνεις επαναφορά. Κατέβασε απο εδώ http://d-h.st/08w μια "ελαφριά" έκδοση του Android SDK.

Αφου το αποσυμπιέσεις και μπεις στο φάκελλο (ώστε να βλέπεις τα περιεχόμενα που αποσυμπιέστηκαν) κράτα πατημένο το shift και με δεξί κλικ επέλεξε την εντολή "άνοιγμα παράθυρου εντολών εδώ". (WIN 7)

Οι εντολές που δίνεις είναι: adb version

Λογικά θα σου απαντήσει Android Debug Bridge version x.x.xx (οπότε δουλεύει)

adb Devices (θα σου δείξει τις συνδεδεμένες συσκευές, μια στη δικιά σου περίπτωση)

Από εκεί δώσε:

adb recovery --wipe_data

ή

adb shell wipe data

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω στα χp... Το κινητο με μπαταρια το συνδεω ετσι? Τις κατω εντολες που τις πληκτρολογω?

Οταμ συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη δεν εγκατασταθηκε σωστα.. Να κατεβασω το lg pc suite?

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω στα χp... Το κινητο με μπαταρια το συνδεω ετσι? Τις κατω εντολες που τις πληκτρολογω?

Οταμ συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη δεν εγκατασταθηκε σωστα.. Να κατεβασω το lg pc suite?

Με μπαταρια ναι.

Στο adb δινεις της εντολες.

Μπορει να θελει τους drivers για να το αναγνωρισει.

Κατεβασε το κατεβαζει και drivers αυτοματα.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ!!! Θα το προσπαθησω μ αυτον τον υπολογιστη...

Μια τελευταια ερωτηση... Ειμαι.κ ασχετος... Αυτο με το shift που αναφερεις στον.φακελο. Κανενα αρχειο του φακελου δεν το επιλεγω ετσι? Κατευθειαν shift στον φακελο μεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...