Thukididis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση, εχω εναν υπολογιστη τετραπυρηνο με μνημη ram 4GB ddr2 στα 677ΜΗΖ το προβλημα μου ειναι οτι δεν την βλέπει ολοκληρη την μνημη δηλαδη αμα κανω δεξί κλικ στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου γραφει μνημη RAM 4gb (3.19 σε χρήση) και ακριβώς το ίδιο κατα την εκινηση του υπλογιστη οταν σου βγάζει τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη γραφει 3264ΜΒ RAM. ξερει κανεις τι παίζει ? και τη μπορώ να κανω για να μου τα βλέπει και τα 4 gb ? εχω δοκιμασει msconfig -> εκκινηση υπολογιστη -> ρυθμίσεις για προχωρημένους -> μεγιστη μνημη εκανα restart το pc μου αλλα τα ιδια δεν την βλέπει ολοκληρη τη μνήμη εχω windows 7 ultimate 64 bit. Ευχαριστω,
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιρνει μνημη και η καρτα γραφικων σου! Δλδ καταλαμβανει γυρω στα 700 κατι mb... Αυτο το απενεργοποιεις απτο bios και δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται!!
TheAccountant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 shared με την κάρτα γραφικών μηπως? 1
panos0100 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 βάλε την επιλογή στο αυτόματο και θα τραβάει μονο 256 mb απο μνημη αλλα δεν δικαιολογείται τόσο πολυ να σε παίρνει δες λίγο στο bios εκει που λεει για την κάρτα γραφικών ποση μνημη εχει επιλεγμενη, αν ειναι στο αυτοματο άστο εκεί, επίσης δες αν βλεπει την μια μνήμη μονη της, βασικα 2 ντιμακια εχεις; ή ενα; κανε και ενα μεμτεστ ποια μητρικη εχεις; 1
Thukididis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 2 ντιμακια έχω μητρική εχω μια asrock g31m η καρτα γραφικών η μνήμη που ειναι επιλεγμένη είναι στο αυτοματο μόλις το τσεκαρα δεν μπορώ να καταλαβω τη φταίει συνηθως δεν κανω βαριά χρηση στον υπολογιστη μου χρηση γραφειου τον έχω πιο πολύ και παρατηρω επίσης οτι στις μικροεφαρμογες των windows το εικονιδιο που έχει 2 ρολογια ενα για τον επεξεργαστη και ενα για τη μνημη ram η ram κυμαίνεται πάντα σε υψηλα επίπεδα από 70% - 95% .δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται και αυτο...??
panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 εεε φτανει στο οριο γι αυτο, κοιταξε να βαλεις πρωτα την μια μνημη μονη της μετα την αλλη μνημη παλι μονη της, και δες αν τις δουλευει ετσι, και οπως σου ειπα κανε και ενα μεμτεστ πρωτα την μια μονη της και μετα την αλλη παλι μονη της
countass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 άμα είναι στο αυτόματο,βάλτη εσύ manual να δίνει μόνο 256mb στην κάρτα γραφικών.
Thukididis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ερωτηση αν την βγαλω τελειως την καρτα γραφικων και το βαλω τον υπολογιστη να παιξει με την on board καρτα γραφικων της μητρικης θα δω καμια διαφορα η οχι θα ειμαι στα ιδια επιπεδα με τις μνημες ?
countass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τόση ώρα όμως δε μας είπες ότι χρησιμοποιείς εξωτερική κάρτα,νομίζαμε ότι είναι της μητρικής γι'αυτό και σου τρώει ram.Η εξωτερική δε νομίζω ότι γίνεται να δεσμεύει ram οπότε δοκίμασε και αυτό.1. Go to Start, in the search bar type msconfig and press enter.2. System Configuration window will open on the screen.3. Click on tab named "boot".4. Click on "Advanced Options" and uncheck the box for "Maximum Memory".
dpolal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 To ποιό πιθανό είναι ότι η κάρτα γραφικών σου δεσμεύει ένα ποσοστό της μνήμης σαν extra VRAM για την λειτουργία της ακόμα και αν δεν την χρειάζεσαι εσύ. Το άλλο κομμάτι που αναφέρεις ότι έχεις μεγάλο ποσοστό της RAM δεσμευμένο κοίτα καταρχήν ποιές και πόσες εφαρμογές ανεβαίνουν και τρέχουν μαζί με τα windows και απενεργοποίησε όσες δεν είναι τόσο απαρίτητες. Θέλει λίγο ψάξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα