Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εεεεε?

τι λες ρε φίλε; το παιχνίδι είναι άριστο port στο pc, από πού και ως πού είναι τραγικό;

καταλαβαίνεις τι σημαίνει τραγικό Port; 

Επειδή τρέχει καλύτερα σε AMD από ότι σε Nvidia. Fuck logic.

• Like 2
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ααα συγγνώμη τότε..  :rolleyes:

δεν ήξερα ότι ένα παιχνίδι που έτρεχε άνετα σε high στην 7950 και τρέχει με fps στο διάολο με 480 σε ultra είναι προβληματικό επειδή οι κάρτες μου δεν είναι πράσινες

και φυσικά δεν είναι καλή μεταφορά επειδή δεν τρέχει με capped 30 να στραβωθώ με το slide show 

όπως το είπες fuck logic

φαντάζομαι και και το ότι παίζω ένα racing όπως το forza με 60αρια είναι και αυτό κακό port, έπρεπε να το παίζω και αυτό με 30 για τη cinematic experience 

• Like 2
Δημοσ.

Θα έλεγα να βάλεις και τo Warhammer Total War, προσωπικά πιστεύω ότι είναι όχι μόνο το καλύτερο παιχνίδι warhammer των τελευταίων ετών(από εποχής Dawn of War 1), αλλά και μεγάλο βήμα εμπρός για το Total War που την τελευταία δεκαετία είχε γίνει τελείως νιανια.

Από εκεί και πέρα πολλά console έβαλες και μάλλον αδιάφορα θα έλεγα.

Δημοσ.

Άκυρα και ανούσια άρθρα για ανάλωση και συλλογή κλικς. Και δεν αναφέρομαι στο Insomnia, αλλά γενικά σε όλους αυτούς που ασχολούνται με την κριτική της δουλειάς των άλλων. Θάβουν λέει το Hitman, ενώ υπάρχουν άτομα που το λατρεύουν. Θεϊκό το Uncharted, ενώ κάποιοι το θεώρησαν δύσκολο και βαρετό. Γαμεί και δέρνει το Overwatch, ενώ για εμένα είναι μια καρτουνίστικη βλακεία.

Ο καθένας παίζει με ότι του αρέσει και τον ευχαριστεί. Ανέκαθεων θεωρούσα τους κριτικούς ως το πιό άχρηστο επάγγελμα στον κόσμο, ως μια κάστα ανθρώπων που είναι ανίκανοι να κάνουν το οτιδήποτε και προσπαθούν να επηρεάσουν τις γνώμες των άλλων με το δικό τους σκεπτικό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα βιβλία, τις ταινίες, κλπ.

Κανείς δεν είναι ικανός να μου πει τι θα πρέπει να μου ή να μη μου αρέσει, τι με ευχαριστεί, με τι θα κολλήσω και με τι όχι. Νταβατζή στη διασκέδαση και στο γούστο μου δε θέλω κανέναν. Κάποτε παρακολουθούσα όλα αυτά τα sites, ήμουν ακόμα και συνδρομητής σε περιοδικά του χώρου μέχρι που ανακάλυψα ότι ήμουν άλλο ένα πρόβατο που αγόραζα ότι πρότειναν και απέφευγα ότι έθαβαν. Μέχρι που ανακάλυψα παιχνίδια που έφαγα ώρες ατέλειωτες, τα οποία οι κύριοι τα είχαν θάψει. Παιχνίδια από εταιρίες που δεν είχαν το budget να μοιράσουν φακελάκια και διαφημίσεις σε όλους αυτούς, για να πουν δυό καλά λόγια. Παιχνίδια που γράφτηκαν με μεράκι κι αγάπη κι όχι για να κάνουν τους δημιουργούς ακόμη πλουσιότερους.

• Like 7
Δημοσ.

Καλύτερο παιχνίδι του 2016 : assetto corsa

Καλύτερο studio : kunos

Καλύτερο soundtrack : Ferrari FXXK

Απλά πράγματα!

ΑΝ και δεν είναι 2016 σε PC .... Σιγουρα φοβερο και από Ελληνες προγραματιστες physics ktl ktl

Δημοσ.

Αλλαξτε τον τιτλο του αρθρου σε: "τα καλυτερα videogames εαν εισαι ασχετος console gamer"

1)Ολα τα xbox games ειναι σε pc οποτε δεν ειναι πλεον exclusives, τι αποκλειστικοτητες ειναι τοτε;

2)Μεγαλυτερη εκπληξη το overwatch, που ειχε γινει της ποπης πριν καν κυκλοφορησει το game, ο,τι να ΄ναι (btw το εχω το game)

3)Goty το  uncharted, το οποιο απευθηνεται σε χρηστες ps4 και μονο, δηλαδη το 1/3 του community? Απο την στιγμη που δεν μπορω να το παιξω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι goty?

4) Καλυτερο στουντιο η Naughty Dog, που ειναι αποκλειστικη της sony, με αλλα λογια αλλη μια εταιρια που χαλαει το gaming με exclusives, κατα τα αλλα "καλυτερο στουντιο" επειδη εβγαλε το "goty"

5)Καλυτερη πλατφορμα το ps4, γελανε και οι πετρες. Καλυτερη απο τι; Το xbox; Μιλαμε για την ιδια πλατφορμα που το online κοστιζει πλεον 60Ε ο χρονος; Που κυκλοφορησε νεα κονσολα στα μισα της προηγουμενης γενιας;

6) Καμια αναφορα σε ενα σωρο παιχνιδαρες που κυκλοφορησαν. Δεν βλεπω: Battlefield 1, Dishonored 2, Doom, Civilization 6, darkest dungeon, firewatch, stardew valley, titanfall 2, dark souls 3. Τα περισσοτερα απο αυτα τα games αξιζαν να ειναι στην λιστα, αντι για αυτο βαλατε exclusives και pokemon go.

• Like 6
Δημοσ.
Αλλαξτε τον τιτλο του αρθρου σε: "τα καλυτερα videogames εαν εισαι ασχετος console gamer"

1)Ολα τα xbox games ειναι σε pc οποτε δεν ειναι πλεον exclusives, τι αποκλειστικοτητες ειναι τοτε;

2)Μεγαλυτερη εκπληξη το overwatch, που ειχε γινει της ποπης πριν καν κυκλοφορησει το game, ο,τι να ΄ναι (btw το εχω το game)

3)Goty το  uncharted, το οποιο απευθηνεται σε χρηστες ps4 και μονο, δηλαδη το 1/3 του community? Απο την στιγμη που δεν μπορω να το παιξω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι goty?

4) Καλυτερο στουντιο η Naughty Dog, που ειναι αποκλειστικη της sony, με αλλα λογια αλλη μια εταιρια που χαλαει το gaming με exclusives, κατα τα αλλα "καλυτερο στουντιο" επειδη εβγαλε το "goty"

5)Καλυτερη πλατφορμα το ps4, γελανε και οι πετρες. Καλυτερη απο τι; Το xbox; Μιλαμε για την ιδια πλατφορμα που το online κοστιζει πλεον 60Ε ο χρονος; Που κυκλοφορησε νεα κονσολα στα μισα της προηγουμενης γενιας;

6) Καμια αναφορα σε ενα σωρο παιχνιδαρες που κυκλοφορησαν. Δεν βλεπω: Battlefield 1, Dishonored 2, Doom, Civilization 6, darkest dungeon, firewatch, stardew valley, titanfall 2, dark souls 3. Τα περισσοτερα απο αυτα τα games αξιζαν να ειναι στην λιστα, αντι για αυτο βαλατε exclusives και pokemon go.

Δυστυχώς το pc το έχουν χεσμένο,όπως και εμείς έχουμε χεσμένες τις κονσόλες και τα άρθρα τέτοιου τύπου.

PS.Deus ex και dishonored πουθενά.Άσχημα παιχνιδάκια.Του χρόνου ξέρουμε από τώρα το game of the year,super mario.

• Like 3
Δημοσ.

δεν είναι θέμα "αυτοί" και "εμείς" τα καλά games αφορούν όλους όσους απολαμβάνουν τα παιχνίδια 

απλά όταν πας να κάνεις μια λίστα πρέπει να το δεις πιο σφαιρικά να το πούμε έτσι,  όχι να κάνεις για να κάνεις αναφέροντας ότι σου έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή 

είναι σα να πάει κάποιος που βλέπει 10 ταινίες το χρόνο για να περάσει η ώρα του να κάνει λίστα με υποψηφιότητες καλύτερων ταινιών και να τη στήσει με βάση τη περιορισμένη οπτική που έχει για τη κατάσταση 

εδώ και άτομα που παίζουν αρκετά δεν έχουν πλήρη άποψη για όλες τις πλατφόρμες και τα genres ή όλους τους γνωστούς (και ειδικότερα τους λιγότερο γνωστούς) τίτλους 

είναι πολύ χαοτικό το gaming για να έχεις άποψη για τα πάντα 

το deus και το dishonored που αναφέρεις πχ εγώ τα έπαιξα και τα εκτιμώ και σίγουρα είναι από τους κορυφαίους τίτλους του '16 (για μένα) , αλλά overwatch ή battlefield ή total war για παράδειγμα δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω

forza που παίζω θα το έβαζα στα κορυφαία racing σίγουρα (παρόλο που δεν έχω λιώσει αυτό το είδος), αλλά από τη στιγμή που σε άλλες κατηγορίες υπάρχουν διαμάντια δε θα το έβαζα goty ούτε καν σαν "exclusive" (είπαμε γιατί δεν είναι exclusive) 

Δημοσ.

δεν είναι θέμα "αυτοί" και "εμείς" τα καλά games αφορούν όλους όσους απολαμβάνουν τα παιχνίδια 

απλά όταν πας να κάνεις μια λίστα πρέπει να το δεις πιο σφαιρικά να το πούμε έτσι,  όχι να κάνεις για να κάνεις αναφέροντας ότι σου έρθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή 

είναι σα να πάει κάποιος που βλέπει 10 ταινίες το χρόνο για να περάσει η ώρα του να κάνει λίστα με υποψηφιότητες καλύτερων ταινιών και να τη στήσει με βάση τη περιορισμένη οπτική που έχει για τη κατάσταση 

εδώ και άτομα που παίζουν αρκετά δεν έχουν πλήρη άποψη για όλες τις πλατφόρμες και τα genres ή όλους τους γνωστούς (και ειδικότερα τους λιγότερο γνωστούς) τίτλους 

είναι πολύ χαοτικό το gaming για να έχεις άποψη για τα πάντα 

το deus και το dishonored που αναφέρεις πχ εγώ τα έπαιξα και τα εκτιμώ και σίγουρα είναι από τους κορυφαίους τίτλους του '16, αλλά overwatch ή battlefield ή total war για παράδειγμα δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω

forza που παίζω θα το έβαζα στα κορυφαία racing σίγουρα (παρόλο που δεν έχω λιώσει αυτό το είδος), αλλά από τη στιγμή που σε άλλες κατηγορίες υπάρχουν διαμάντια δε θα το έβαζα goty ούτε καν σαν "exclusive" (είπαμε γιατί δεν είναι exclusive) 

Καλα το θεμα δεν ειναι οτι τους ξεφυγαν κανα δυο games, το προβλημα ειναι οτι αυτο πιο πολυ με διαφημιστικο φυλλαδιο του ps4 μοιαζει παρα με αρθρο.

• Like 2
Δημοσ.

Η Blizzard πάντως (ξανά) ζωγράφισε. Για εμένα είναι η καλύτερη εταιρεία gaming, σε κάθε τομέα.

Όσο για το Overwatch, τα λόγια είναι περιττά. Ποιότητα...

Δημοσ.

Goty το  uncharted, το οποιο απευθηνεται σε χρηστες ps4 και μονο, δηλαδη το 1/3 του community? Απο την στιγμη που δεν μπορω να το παιξω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι goty?

Πήγες να αγοράσεις PS4 και δεν δέχτηκαν τα λεφτά σου; Το μόνο κριτήριο για το GOTΥ είναι η ποιότητα και φέτος μεταξύ των ΑΑΑ παιχνιδιών το Uncharted ήταν μια κλάση πάνω. Πρέπει να να πάρει τον τίτλο σώνει και καλά άλλο παιχνίδι επειδή ήταν multiplatform; Να μου πεις για πέρσι που υπήρχε σούπερ multiplat όπως το Witcher 3 να το καταλάβω... Ας πάρουν μαθήματα οι άλλοι developers που τους ξεφτιλίζει μια εταιρεία που έχει ταβάνι το 1/3 του gaming community όπως λες κι εσύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...