Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά να πω ότι το laptop είναι acer aspire 5315z, core 2 duo T9300, 2+1gb ddr2, x3100 intel graphics

Τρέχει windows 10 x64

Γενικά να πω ότι ο υπολογιστής χρησιμοποιείτε σαν desktop replacement. Είναι όλη την ώρα στην πρίζα (χωρίς τη μπαταρία του) και δεν κλείνει ποτέ. Μπαίνει σε standby πολλές φορές την ημέρα και φυσικά όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πολλές φορές, μετά το resume, εμφανίζονται τα γραφικά λίγο.. corrupted.

To μόνο που χρειάζεται να κάνω για να επανέλθουν, είναι να αλλάξω tab ή να κάνει ελαχιστοποίηση κι επαναφορά του παραθύρου.

Επίσης καμιά φορά, μετά το resume, η οθόνη δεν ξυπνάει, κολλάει το laptop και ο μόνος τρόπος επαναφοράς είναι με hard reset (κρατάω πατημένο το powerbutton) Δεν ξέρω αν συνδέονται τα προβλήματα. 

Να προλάβω να πω ότι έλενξα τη μνήμη μέσω memtestx86 για 5 ώρες σχεδόν (5 περάσματα) και (δυστυχώς) δεν έβγαλε κανένα σφάλμα.

Ποτέ μα ποτέ δεν έπαιξα παιχνίδια. Πάντοτε πρόσεχα τις θερμοκρασίες του. Έχω κάνει undervolt με throttlestop και πιάνει σε max load ~60°C

Screenshot (10)

Screenshot (9)

Screenshot (8)

Screenshot (7)

Screenshot (6)

Screenshot (5)

Δημοσ.

Καλή χρονιά 

Θα έλεγα ότι είναι οι drivers της κάρτας γραφικών , αλλά είδα ότι έχεις 10αρια και κάτι δε μ αρέσει ... 

Για 10αρια νομίζω πως είναι παλιό μηχάνημα και καλύτερα θα είναι να πας σε 7αρια 

Δημοσ.

Αρχικά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και καλή χρονιά!

Κι εγώ έτσι νομίζω. Για drivers το βλέπω. Θεωρώ ότι αν ήταν hardware πρόβλημα, τα glitces θ' ακολουθούσαν τυχαία pattern.

Αυτά, φαίνονται ν'ακολουθούν "γραμμές".

Υπάρχει κανείς που να δουλεύει intel GL960, x3100 σε windows 10 απροβλημάτιστα;

Ακόμα και modded 3rd party driver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...