Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια ολοκαινουρια RAM για laptop, με το που ανοιχτηκε πριν καν χρησιμοποιηθει, γρατζουνιστηκε με ενα κατσαβιδι καθετα ενας χρυσος "δρομος" πανως της στα πλαγια καθως και η ιδια η pcb. Οταν την εβαλα σε ενα laptop για να την δοκιμασω, την αναγνωριζε κανονικα ως 4GB ωστοσο στο Speccy, αντι να μου βγαζει το latency της οπως οι αλλες ram που εχω (πχ 5-6-7-8-9-10-11, ή 6-7-8-9-10-11), μου το εβγαζε καπως ετσι 6-8-10-11, περιπου ετσι, περνουσε δηλαδη καποιους αριθμους. Εχει προβλημα η RAM?

Δημοσ.

Αν ειναι 4αρα και την ειδε κανονικα και λειτουργει το μηχανημα χωρις μπλε οθονες και ολα οκ τοτε μια χαρα ειναι κι ας μην βγαζει ουτε 1 νουμερο

• Like 1
Δημοσ.

το memtest για καποιο λογο δεν ειναι συμβατο στο laptop μου ουτε καν με τις δικες μου τις παλιες, δε ξερω γιατι. παντως εκανα μια λειτουργια του που ηταν κατι σαν εναλακτικη για περιπτωσεις οπως τη δικια μου που δεν τρεχει σωστα το προγραμμα και δεν εβγαλε κανενα προβλημα. απλως δε μπορω να καταλαβω γιατι εμφανιζει τετοια νουμερα στο latency και οχι με τη σειρα..

Δημοσ.

Σίγουρα, αλλά τουλάχιστον να δούμε αν αυτό που τον ανησυχεί έχει βάση ή όχι.

Έτσι κι αλλιώς, για τέτοια ζημιά (από το χρήστη) εγγύηση δεν παίζει λογικά, οπότε αν λειτουργούν τις κρατά, αν όχι αγοράζει νέες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...