Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Σε εντοιχιζομενες κανένας καμία γνώμη? siemens ή bosch πάρε με αυτόνομες εστίες, και αν αντέχεις οικονομικά πάρε επαγωγικες εστίες. pitsos korting καλες περιπτώσεις είναι, πιο οικονομικές.
Tigran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω για τις άλλες άλλες, Pitsos δεν ξανα παίρνω, αυτην θελω να αντικαταστήσω τωρα, ετσι για την ιστορία, στα 2-3 χρόνια κάηκε ο διακόπτης, τον αντικατέστησα, μετα κάηκε μια εστια, την άφησα ετσι και πέρσι κάηκε και ο φούρνος, τωρα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλα πανω απο 12-13 χρονιά δεν πέρασαν απο την ολική καταστροφή Εχει εστία μικρη για μπρίκι? Τόσο μικρή όσο το μπρίκι, όχι. Έχει λίγο πιο μεγάλη. Εγώ χρησιμοποιώ πάντως γκαζάκι για ελληνικό. Νομίζω δεν αξίζει να ανάβεις την κουζίνα για αυτό το πράγμα.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι σιγα μην βαλω και γκαζακι σπιτι για να φτιαχνω καφε
phanispal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 σιγουρα μεινε όσο πιο μακρυα μπορείς απο Zanussi, εχω καει απο τριαδα πλυντηριο, κουζινα, ψυγειο, τα εχω πληρωσει χ2 φορες στην 7ετια που τα εχω... και απο εμένα προιόντα απο το BSH Group (Pitsos, Siemens, Bosch) Για πες, γιατί μετά από έρευνα αγόρασα αυτήν. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Τι μπορεί να παρουσιάσει; Πάντως πάλι μετά από έρευνα, αλλά και από τον περίγυρο, το BSH Group που λες, τουλάχιστον στα ψυγεία/πλυντήρια έχει ρίξει την ποιότητα.
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για πες, γιατί μετά από έρευνα αγόρασα αυτήν. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Τι μπορεί να παρουσιάσει; Πάντως πάλι μετά από έρευνα, αλλά και από τον περίγυρο, το BSH Group που λες, τουλάχιστον στα ψυγεία/πλυντήρια έχει ρίξει την ποιότητα. Απο BSH εχω αγοράσει πριν 1.5 χρόνο καινουργιο ψυγειο (εβαλα αυτο κυριο κ το ρημαδι το ζανουσι δευτερευον στο υπογειο) και πλυντηριο ρουχων και όλα καλα προς το παρόν. Με τα υπολοιπα zanussi εχω τρελαθει, οταν ξαναχαλασουν δε θα τα φτιάξω ακομα και για 50€ ζημιά... H κουζινα μου εχει καψει κάθε ματι στην εστία τουλαχιστον 2 και καποια 3 φορες, εχει χαλασει μια φορά η πλακετά της κουζινας, αλλαχτηκε και ξανακαηκε η "μιση" (δε δουλευει τιποτα απο την οθονη απο προγραμματα κλπ μεχρι ωρα - ολα νεκρα). Το πιατων εκαψε 1 φορά πλακετα, 2 φορες αντλία, 2-3 αισθητήρες και ενα κλιξον και δε ζεσταινε νερό. Επισης σκουριασαν στα 3 χρονια οι σχαρες και σπανε διαρκώς τα ποδαρακια/ροδακια του. Το ψυγειο εκαψε απλα μοτερ, βρηκαμε μεταχειρισμένο και επισκευάστηκε με αρκετα μεγαλο κόστος (μισο ψυγειο bosch full no frost). Το χειροτερο ειναι δυστυχως οτι βογγάει ασταματητα για αυτό και ημι-παροπλιστηκε (μονο μπυρες και αναψυκτικά εχουμε στο ψυγειο και παγακια/παγοκυστες/μπιφτεκια-λουκανικα στην καταψυξη) και να πεις οτι ήταν φθηνές συσκευες παει και ερχεται... Για aeg ποια η γνώμη σας? ακουσα προσφατως - δεν ειμαι 100% βεβαιος, οτι ειναι φασον τουρκικα...
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τελικά παράγγειλα την Κorting, ευχαριστώ για την βοήθεια 1
skoudinio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 μεγεια σ φιλε. περασα απο κοτσο σημερα αυτο το πακετο http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/built-in/built-in-bundles/167320-electrolux-ehf6240xxk-&-eob2200cox. τι λετε αξιζει?
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι σιγα μην βαλω και γκαζακι σπιτι για να φτιαχνω καφε Γιατί το λες αυτό; Από θέμα επικινδυνότητας;
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Λογικά ναι, και δεν έχει και (πολύ) άδικο imo. Σίγουρα είναι πιο οικονομικό απ' το μάτι της κουζίνας, ίσως ο πιο οικονομικός τρόπος να φτιάξεις ζεστό καφέ, αλλά αυτό το γκάζι είναι διάολος.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για τον καφέ κάτι τέτοιο είναι ότι πρέπει. http://www.skroutz.gr/s/248881/REX-%CE%A4%CE%9A%CE%9D1.html
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι αυτό με ρεύμα δε λειτουργεί; Δεν ξέρω, σίγουρα υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί το γκάζι σε καθημερινή βάση για δεκαετίες και πλέον θα το θεωρεί ασφαλέστατο, αλλά προσωπικά δεν το γουστάρω με τίποτα.
jennyV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για aeg ποια η γνώμη σας? έχουμε στο πατρικό μου ένα εντοιχισμένο σετ 18 χρόνων.Όταν το πρωτοπήραμε , σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα κάηκε η μία απο τις δυο μικρές εστίες. Τρεις φορές προσπαθήσαμε να την φτιάξουμε δεν τα καταφεραμε έμεινε καμμένη. Αν εξαιρέσεις αυτό, λειτουργεί εξαιρετικά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ασε το πριν 18 χρόνια, για σήμερα μιλάμε οτι τα AEG δεν ειναι αυτα που ηταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα