voltmod Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Η γνωστή εταιρεία OnePlus ξεκίνησε την σταδιακή διανομή της αναβάθμισης OxygenOS 4.0 για το OnePlus 3 και το OnePlus 3T. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα αναβαθμιστούν χαρακτηριστικά του OxygenOS, αλλά το Android 7.0 Nougat πρόκειται να εγκατασταθεί και στις δύο συσκευές της εταιρείας. Οι λίστα με τις βελτιώσεις που θα φέρει η αναβάθμιση είναι η παρακάτω: Νέος σχεδιασμός στις ειδοποιήσεις Νέος σχεδιασμός μενού Ρυθμίσεων Multi-Windows view Απευθείας απάντηση σε ειδοποιήσεις Υποστήριξη custom DPI Προσθήκη επιλογών εικονιδίων στην μπάρα κατάστασης Βελτιωμένη παραμετροποίηση ραφιού Στην αρχή, η διανομή της αναβάθμισης θα ξεκινήσει για ορισμένους χρήστες, ωστόσο λίγο αργότερα θα φτάσει σε όλους τους κατόχους των συσκευών OnePlus 3 και OnePlus 3T. Site: GSMArena Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Την πήρε κανείς (μέσω ota πάντα) εαν ναι, πείτε εντυπώσεις... Συγκεκριμένα, το optimising που έχουν κάνει έχει εμφανεις διαφορές? Απο battery draining πως πάει? (αναφέρετε αν είναι εφικτό κ έκδοση για την οποία μιλάτε A3000/A3003) Ευχαριστώ
LaSFeaR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το έχω εγώ. Το πήρα μέσω OTA την ημέρα κυκλοφορίας με VPN στον Καναδά. Πέρα από τις εμφανισιακες αλλαγές το κινητό πετάει όπως και πριν. Απλά έχω την εντύπωση πως φορτίζει λίγο ποιο αργά. OnePlus 3 Rooted.
damoclesword Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγώ γιατί νόμιζα πως τα one plus τρέχουν cm;;
LongTom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το πήρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μέσω VPN (Γερμανία) για το 1+3τ. Μέχρι τούδε δεν είδα κάτι αρνητικό,από την άλλη ούτε έψαξα ιδιαίτερα τα νέα features. Η μπαταρία είναι η ίδια, κρατάει μιάμιση μέρα όπως πάντα και φορτίζει το ίδιο γρήγορα.
BlacK_DrAgOn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ποια version είχατε και σαν ήρθε η ota?? Εγώ εχω oneplus3 με oxygen beta 10 και μέχρι τώρα δεν έχω λάβει κατι..
nikchris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ποια version είχατε και σαν ήρθε η ota?? Εγώ εχω oneplus3 με oxygen beta 10 και μέχρι τώρα δεν έχω λάβει κατι.. Eσυ τι λες; Θα παρεις stable OTA με beta OS;
Lefteriskr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ μέσω VPN(germany), σπέρνει όπως και πριν
BlacK_DrAgOn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 NikChris επειδή δεν το ξέρω για αυτό ρωταω . Και γτ να μην πάρουμε?? Αφού μέσω ΟΤα ήρθε και η oxygen 10. Επίσης αν δεν έρθει μέσω ΟΤα έχουμε κάποιο λινκ να την περάσω χειροκίνητα?
stefanos_th Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγώ γιατί νόμιζα πως τα one plus τρέχουν cm;; μονο τα 1+1 european edition. ολοι οι αλλοι το βαλαν μονοι τους. ολα τα 1+2 1+3 βγηκαν με oxygenOs. 2
leroy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Όταν έχεις BETA, σου έρχονται μόνο BETA OTA 1
LaSFeaR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 NikChris επειδή δεν το ξέρω για αυτό ρωταω . Και γτ να μην πάρουμε?? Αφού μέσω ΟΤα ήρθε και η oxygen 10. Επίσης αν δεν έρθει μέσω ΟΤα έχουμε κάποιο λινκ να την περάσω χειροκίνητα? Αποκλειεται να πηρες beta OS ενω ειχες επισημη εκδοση μεσω OTA. H το εβαλες εσυ μεσω TWRP η απλα δεν ειχες. Με τον ιδιο τροπο θα φυγεις απο το beta. Κατεβαζεις TWRP περνας Super User στο beta που τρεχεις και μετα φλασαρεις το official OS που θα βρεις στα forum τηε εταιριας. 1
DJ Gx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 NikChris επειδή δεν το ξέρω για αυτό ρωταω . Και γτ να μην πάρουμε?? Αφού μέσω ΟΤα ήρθε και η oxygen 10. Επίσης αν δεν έρθει μέσω ΟΤα έχουμε κάποιο λινκ να την περάσω χειροκίνητα? Official OOS 4.0 http://otafsc.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus3Oxygen/OnePlus3Oxygen_16.A.35_GLO_035_1612310359/OnePlus3Oxygen_16_OTA_035_all_1612310359_e10cadfb2af7.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα