Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια asus z170i pro gaming. Πως μπορώ να κάνω o/c στον εν λόγω cpu? Τα ενσωματωμένα γραφικά θα παίζουν κανονικά? Ram 2x 8gb g skill 3200mhz. Τι ρυθμίσεις χρειάζωνται? Έχω βάλει το 9006 bios που μπορεί να γίνει o/c αλλά δεν βγάζω άκρη.

Μια βοήθεια

Δημοσ.

Ναι έχω πειράξει το bclk σε 135 και το ρεύμα 1,40v θερμοκρασίες από 39-47 πιάνει με μια ψήκτρα RAIJINTEK AIDOS με 2 ανεμηστιρια push & pull. Λίγο περισσότερο ή κάποιες ρυθμίσεις για παραπάνω? από ρεύμα μέχρι πόσο να δώσω μαξ?

Δημοσ.

οταν λες 39-47 φαντάζομαι σε idle γιατί το 135bclk με 1.4vcore είναι αρκετούτσικο.Δοκίμασες κανένα stress test?

• Like 1
Δημοσ.

Απο χθες πειραματιζωμαι κ σημετα καταφερα αυτες τις ρυθμισεις αυριο θα τρεξω καποια προγραματα να δω σταθεροτητα κ θερμοκρασιες. Παντος σε τενειες full hd 6.1 ηχος ολα κομπλε σταθερες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Για να κάνει OC και να βλέπει ταινίες.

Με 1.4 ρεύμα !!!!!

Ναι αλλά είναι

...ολα κομπλε σταθερες θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Την ταση την κατεβσσα στο 1.360 κ 135 bclk. Τον βρηκα μεταχειρο σε καλη τιμη κ τον τσιμπησα οι Κ ειναι απαγορευτικες οι τιμες ακριβοι. Προσπαθω λιγακι o/c για κανα παιχνιδι κ γενικα πιο σβελτη ανταποκριση που ειδα απο τα 3,2 στα 4.00+ καλυτερη συμπερηφορα σχεδον σ ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...