Προς το περιεχόμενο

ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπω συχνα πυκνα ατομα εδω μεσα να ανεβαζουν και να ρωτανε για ups και τι να παρουν και ποιο ξερω γω κλπ

εγω ξερω το ups χρησιμευει για να σωσεις τη δουλεια σου με ασφαλεια σε διακοπη ρευματος

μπορειτε να μου πειτε καποιον αλλον καλο λογο που θα πρεπει εμενα η καποιον αλλον οικιακο χρηστη να το ενδιαφερει αυτο το μηχανημα

εγω δεν πιστευω οτι χρειαζεται αλλα καντε μια προσπαθεια να μου εξηγησετε και μενα τον αγροικο γιατι βλεπω καθε μερα να ανοιγουν θεματα και τρελαινομαι

Δημοσ.

βλεπω συχνα πυκνα ατομα εδω μεσα να ανεβαζουν και να ρωτανε για ups και τι να παρουν και ποιο ξερω γω κλπ

εγω ξερω το ups χρησιμευει για να σωσεις τη δουλεια σου με ασφαλεια σε διακοπη ρευματος

μπορειτε να μου πειτε καποιον αλλον καλο λογο που θα πρεπει εμενα η καποιον αλλον οικιακο χρηστη να το ενδιαφερει αυτο το μηχανημα

εγω δεν πιστευω οτι χρειαζεται αλλα καντε μια προσπαθεια να μου εξηγησετε και μενα τον αγροικο γιατι βλεπω καθε μερα να ανοιγουν θεματα και τρελαινομαι

Περαν αυτου που μπορεί για μερικους να μην εχεις και μεγάλη σημασία, ειτε γιατι απλα παιζουν παιχνιδια ειτε γιατι μονο σερφαρουν, το κυριότερο ειναι οτι προστατεύει το σύστημα σου απο τις διακοπές της δεη και τις υπερ-υποτασεις

Δημοσ.

Ups πανω κατω κανει τα παρακατω αναλογως το μοντελο.

α.αν κοπει το ρευμα σου δινει απο την μπαταρια.

β.αν αντι για 220 volt ερθουν 250 πχ το avr θακοψει τα παραπανω ωστε να στο φερει οσο πιο κοντα γινεται στα 220 για να μην χαλασει κατι.αυτο το κανει το avr του ups.

γ.αν αντι για 220 ερθουν 2100 το avr θα προσπαθησει να τα φερει στα 220 κανοντας boost απο την μπαταρια.

δ.αν αντι για 220 ερθουν τρελλα νουμερα πχ 350 ή 100 το Ups θα δωσει απο την μπαταρια.

ε.σε περιπτωση κατι παραξενου πχ κανας κεραυνος συνηθως την τρωει το ups και γλυτωνεις τα υπολοιπα.

ζ.σε περιπτωση που καποιος εχει χαλια ρευμα για χ ψ λογους γινεται σαν φιλτραρισμα στο ρευμα.

απο εκει και περα υπαρχουν διαφοροι τυποι Ups με αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα αναλογως τι θελει καποιος.

επισης οι μηχανικοι σκληροι δισκοι ειναι αρκετα ευαισθητοι να χαλασουν στα σκαμπανεβασματα του ρευματος 

• Like 2
Δημοσ.

Ups πανω κατω κανει τα παρακατω αναλογως το μοντελο.

α.αν κοπει το ρευμα σου δινει απο την μπαταρια.

β.αν αντι για 220 volt ερθουν 250 πχ το avr θακοψει τα παραπανω ωστε να στο φερει οσο πιο κοντα γινεται στα 220 για να μην χαλασει κατι.αυτο το κανει το avr του ups.

γ.αν αντι για 220 ερθουν 2100 το avr θα προσπαθησει να τα φερει στα 220 κανοντας boost απο την μπαταρια.

δ.αν αντι για 220 ερθουν τρελλα νουμερα πχ 350 ή 100 το Ups θα δωσει απο την μπαταρια.

ε.σε περιπτωση κατι παραξενου πχ κανας κεραυνος συνηθως την τρωει το ups και γλυτωνεις τα υπολοιπα.

ζ.σε περιπτωση που καποιος εχει χαλια ρευμα για χ ψ λογους γινεται σαν φιλτραρισμα στο ρευμα.

απο εκει και περα υπαρχουν διαφοροι τυποι Ups με αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα αναλογως τι θελει καποιος.

επισης οι μηχανικοι σκληροι δισκοι ειναι αρκετα ευαισθητοι να χαλασουν στα σκαμπανεβασματα του ρευματος 

Νομίζω ότι ο φίλος αυτό που ρωτά στην ουσία είναι τι κάνει ένα ups που κάνουν ή δεν κάνουν ένα καλό επώνυμο πολύμπριζο ασφαλείας και ένας σταθεροποιητής τάσης. Διαφορές-κοινά, πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα.

• Like 1
Δημοσ.

και αυτο καλυπτεται ευκολα.το τι κανει το Ups το ειπαμε

το πολυπριζο ασφαλειας απλα προφυλασει απο πχ καποια πολυ αποτομη ταση που παει να περασει γιατι εχει σαν μια ασφαλεια μεσα.σαν filtering δεν ειναι τιποτα μεγαλο.

ο σταθεροποιητης τασης κανει λιγα παραπανω οπως το να φιλτραρει λιγο το ρευμα και να μπορει να κανει avr οταν το ρευμα ξεπερασει καποια τιμη.δηλαδη να μειωσει την ταση του για να μην καει η συσκευη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...