nickolas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Είμαι χρήστης Windows mobile, αλλά πλέον θα πρέπει να περάσω πάλι σε ένα από τα δύο κλασσικά συστήματα. Από τα χέρια μου έχουν περάσει και Nexus συσκευή και Iphone αλλά πλέον πάει πολύς καιρός.. Θέλω απόψεις για το πιο σύστημα έχει το πιο χρηστικό σύστημα notifications. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να διαβάσω μεγάλο κομμάτι από μνμ που έχουν έρθει σε whatsapp-skype-messenger-viber και κλασσικά sms όπως και από τα email μου (και βέβαια να μπορώ να συγχρονίσω και gmail και yahoo mail. Ποιό πιστεύετε ότι βολεύει περισσότερο για καθημερινή χρήση? Επίσης ξέρω ότι οι here maps υπάρχουν για android. Έχουν βγει δωρεάν και για ios?
gerrybezhani Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το android στο θέμα notifications ήταν και είναι πάντα μπροστά απο το iOS
corsair04 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Είμαι χρήστης Windows mobile, αλλά πλέον θα πρέπει να περάσω πάλι σε ένα από τα δύο κλασσικά συστήματα. Από τα χέρια μου έχουν περάσει και Nexus συσκευή και Iphone αλλά πλέον πάει πολύς καιρός.. Θέλω απόψεις για το πιο σύστημα έχει το πιο χρηστικό σύστημα notifications. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να διαβάσω μεγάλο κομμάτι από μνμ που έχουν έρθει σε whatsapp-skype-messenger-viber και κλασσικά sms όπως και από τα email μου (και βέβαια να μπορώ να συγχρονίσω και gmail και yahoo mail. Ποιό πιστεύετε ότι βολεύει περισσότερο για καθημερινή χρήση? Επίσης ξέρω ότι οι here maps υπάρχουν για android. Έχουν βγει δωρεάν και για ios? αυτό είναι θέμα ποιο σε βολεύει περισσότερο ας πούμε εγώ είχα ξεκινήσει με το x8 αλλά το ios δεν το αλλάζω με τίποτα και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα στο ios να γίνεται προεπισκόπηση μερική η ολική του μηνύματος , εμαιλ
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Είμαι χρήστης Windows mobile, αλλά πλέον θα πρέπει να περάσω πάλι σε ένα από τα δύο κλασσικά συστήματα. Από τα χέρια μου έχουν περάσει και Nexus συσκευή και Iphone αλλά πλέον πάει πολύς καιρός.. Θέλω απόψεις για το πιο σύστημα έχει το πιο χρηστικό σύστημα notifications. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να διαβάσω μεγάλο κομμάτι από μνμ που έχουν έρθει σε whatsapp-skype-messenger-viber και κλασσικά sms όπως και από τα email μου (και βέβαια να μπορώ να συγχρονίσω και gmail και yahoo mail. Ποιό πιστεύετε ότι βολεύει περισσότερο για καθημερινή χρήση? Επίσης ξέρω ότι οι here maps υπάρχουν για android. Έχουν βγει δωρεάν και για ios? στο ios 9 δεν μου έρχονται ποτέ τα emails (ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμισή) μονό αν μπω στην εφαρμογή... ενώ στο android με gmail ήταν πάντα καμπάνα ... για facebook και λοιπές μλκ δεν γνωρίζω δεν τα χρησιμοποιώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=el
taslikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 iOS 10 οι ειδοποιήσεις ειναι άψογες! Android όπως ήταν πάντα άριστες! Και τα δυο ειναι μια χαρά!! Προτιμώ iOS εντελώς προσωπικά όμως.
dimips Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν πάρεις android κινητό με nougat οι ιδιοποιήσεις και το interface είναι τέλειο. Αλλιώς πας κλασσικά στο iphone με ios 10. Και στα δυο (android nougat - ios 10) μπορείς να τις διαβάσεις ολόκληρες τις ειδοποιήσεις και να απαντήσεις άμεσα. Στο iOS δε μπορείς να έχεις στο κλασσικό email του iphone το gmail και το yahoo σου να έχει push (δηλαδή να έρχεται άμεσα ειδοποίηση) μπορείς να κατεβάσεις το gmail ή το yahoo σαν εφαρμογή ή να βάλεις την κανονική εφαρμογή να ελέγχει κάθε τέταρτο, μισή και μια ώρα για νέα emails.
nickolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 καλά ακόμα δεν έβαλαν push στο Iphone? Έλεος! Αλλά οκ, τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το android 6 που έχουν πολλά ακόμη πώς συγκρίνεται με το ios 10? Εγκυκλοπαιδικά, γίνεται ένα μεγάλο κείμενο στο whatsapp για παράδειγμα, να το διαβάσεις ολόκληρο χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή και να φανεί ότι το διάβασες? και στα δύο λειτουργικά?
dimips Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 καλά ακόμα δεν έβαλαν push στο Iphone? Έλεος! Αλλά οκ, τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το android 6 που έχουν πολλά ακόμη πώς συγκρίνεται με το ios 10? Εγκυκλοπαιδικά, γίνεται ένα μεγάλο κείμενο στο whatsapp για παράδειγμα, να το διαβάσεις ολόκληρο χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή και να φανεί ότι το διάβασες? και στα δύο λειτουργικά? ναι γίνεται, στο ios στα κινητά με 3d touch 6s και πάνω και στα android στο android 7 όποιο κινητό το έχει γίνεται σίγουρα 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 στο ios 9 δεν μου έρχονται ποτέ τα emails (ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμισή) μονό αν μπω στην εφαρμογή... ενώ στο android με gmail ήταν πάντα καμπάνα ... για facebook και λοιπές μλκ δεν γνωρίζω δεν τα χρησιμοποιώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=el Αν εχεις gmail τοτε δεν υποστηριζεται push για τη native εφαρμογη, το σταματησε η google, μονο αν κατεβασεις την εφαρμογη gmail θα εχεις ειδοποιησεις.. καλά ακόμα δεν έβαλαν push στο Iphone? Έλεος! Αλλά οκ, τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Το android 6 που έχουν πολλά ακόμη πώς συγκρίνεται με το ios 10? Εγκυκλοπαιδικά, γίνεται ένα μεγάλο κείμενο στο whatsapp για παράδειγμα, να το διαβάσεις ολόκληρο χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή και να φανεί ότι το διάβασες? και στα δύο λειτουργικά? Τι εννοεις δεν εχουν push στο iPhone? Μονο το Mail δεν εχει αν εχεις ρυθμισει λογαριασμο google.
AggelosTz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Είχα πριν MM αντροιντ τα notification μια χαρά αν και αυτό που γεμίζει η πάνω μπάρα ένα εκκατομύριο εικονίδια καταντάει σπαστικό. Σε nugat είναι πολύ όμορφος ο σχεδιασμός. Τώρα που είμαι σε iOS 10.2 προτιμώ πως εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών αλλά και αναλυτικότερα στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Πάντως θέμα συνήθειας είναι. Προσωπικά προτιμώ πως λειτουργούν σε αντροιντ αλλά συνηθίζω το iOS και δεν μου λείπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα