Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά, βρήκα ένα αρχείο στα services paExec.exe να ανησυχώ;Το virus total μου το έβγαλε καθαρό, αλλά διαβάζω ότι εκτελεί απομακρυσμένα apps. Προς το παρόν το έχω απενεργοποιήσει. Αυτά σε windows 7
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το αρχείο είναι το παρακάτω. https://www.poweradmin.com/paexec/
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι το ξέρω το λινκ αυτό πόσταρα και εγώ. Είναι επικίνδυνο; Το έχω απενεργοποιήσει είναι ασφαλές αν το διαγράψω;
l337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι ύποπτο.Μην σβήσεις όμως απλά το αρχείο.Πήγαινε στη registry στο HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services, βρες το service και κάνε το delete.Πριν το κάνεις delete, δες ποια αρχεία χρησιμοποιεί το service και σε ποιο path είναι (πιθανόν έχει και στο c:/users/username/...) και διέγραψε τα κι αυτά.Κάνε reboot το pc. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πολύ αργά το έσβησα. Για να φύγουν αυτά που είπες αν εκτελέσω το ccleaner δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά;
l337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πολύ αργά το έσβησα. Για να φύγουν αυτά που είπες αν εκτελέσω το ccleaner δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά; Πιθανόν αλλά δε το εμπιστεύομαι Μπες στο παραπάνω path της registry και όταν δεις το συγκεκριμένο service σβήστο και τσέκαρε επίσης από τη registry αν υπάρχουν και άλλα αρχεία κάπου στο c: Αν ναι, σβήσε τα κι αυτά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 οκ σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις αν υπάρξει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω κάτι θα σας ξαναποστάρω. Πήγαινε στη registry στο HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services, βρες το service και κάνε το delete.Πριν το κάνεις delete, δες ποια αρχεία χρησιμοποιεί το service και σε ποιο path είναι (πιθανόν έχει και στο c:/users/username/...) και διέγραψε τα κι αυτά.Κάνε reboot το pc. Το έσβησα το αρχείο στα services το path οδηγούσε μόνο στο αρχείο που ήταν στα windows τίποτα άλλο δεν είχε οπότε λογικά θα είμαι οκ τώρα. Ευχαριστώ και πάλι
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποιο κουμπί να πατήσω ότι το τόπικ λύθηκε; Στο φόρουμ του ubuntu υπάρχει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν πιστεύω να μπει και εδώ ένα τέτοιο κουμπί ένα τσκεμαρκ ας πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα