Προς το περιεχόμενο

Predators

8-bitMUSIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα ειδα το predators του 2010 χωρις να εχω δει το 1 και το 2. Ειναι reboot? πως μπορω να δω την συνεχεια? αν και μετρια ταινια με τραβηξε  πολυ το ενδιαφερον για το την συνεχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι θα το δω. Εχει καμια σχεση το σεναριο του πρωτου με αυτο που ειδα εγω?

Καμιά σχέση όχι. Το πρώτο θεωρώ ότι είναι κλασικη και από τις καλές του arnold.

• Like 1

Σχεδον ναι.Μια ομαδα στρατιωτων τα βαζει με τον κυνηγο.Αν θυμασαι στην ταινια που ειδες, γινεται μια μικρη αναφορα στην πρωτη ταινια.Για εναν στρατιωτη στην ζουγκλα που τα εβαλε με τον predator.

• Like 1

Σχεδον ναι.Μια ομαδα στρατιωτων τα βαζει με τον κυνηγο.Αν θυμασαι στην ταινια που ειδες, γινεται μια μικρη αναφορα στην πρωτη ταινια.Για εναν στρατιωτη στην ζουγκλα που τα εβαλε με τον predator.

Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο πάνε για αποστολή και τελικά τους ρημαζει ένας κυνηγός ενώ στο δεύτερο βρίσκονται ξαφνικά στη ζούγκλα και στο τέλος έχει αρκετούς κυνηγούς.

Απλα μην περιμενει ο φιλος κατι το πολυ διαφορετικο στο σεναριο.

Επισης υπαρχει το alien vs pretator.Aν θυμαμαι εχει βγει και 2.

Εχουν την πλακα τους να περασεις 2 ωρες ευχαριστα.

• Like 1

Aπό το καλύτερο στο χειρότερο:

1) Predator 1

2) Predator 2

3) Predators

Δε ξέρω, προσωπικά το καινούριο το θεώρησα μάπα και πολύ χειρότερο ακόμη και από το 2ο.

Μονο το πρωτο αξιζει με διαφορα τα αλλα για μενα δεν υπαρχουν,ουτε το 2 μου αρεσε(ενω συμπαθω πολυ τον Danny Glover) και εννοειται ουτε το reboot.

Το δευτερο predator δεν ειναι πλεον στην επισημη χρονολογια των ταινια, το predators ειναι η -πλεον- φυσικη συνεχεια της πρωτης ταινιας.

Οχι ασχημη. Σαφως κατωτερη απο την πρωτη, υπερτατη ταινιαρα, αλλα εχει καλες στιγμες. Θα το προτιμουσα σκοτεινοτερο αλλα βλεπεται μια χαρα και ετσι.

Το δευτερο predator δεν ειναι πλεον στην επισημη χρονολογια των ταινια, το predators ειναι η -πλεον- φυσικη συνεχεια της πρωτης ταινιας.

Απο που προκύπτει αυτό?

• Like 1

Ολα τα "Predators" μακραν οι αγαπημενες μου ταινιες πλην του "Alien vs Predator"  του 2007 (αυτο που ερχονται σε μικρη επαρχιακη πολη και την κανουν θερινη,χαλια η ταινια ολη, απαισιες ερμηνειες, κακος φωτισμος ,κυριολεκτικα σαλταρησα απο το σκοταδι ολης της ταινιας και ηλιθια κλισε οπως  μαθητικοι καβγαδες για το ποιος θα βγαλει γκομενα την, ας πουμε πρωταγωνιστρια κλπ)....

Την πρωτη του 1987 και την δευτερη του 1990 παιζει να τις εχω δει χωρις υπερβολη πανω απο 20 φορες την καθε μια,δεν κανω πλακα.

• Like 1

Απο που προκύπτει αυτό?

Δεν βρισκω τωρα την δηλωση της παραγωγης, ειναι συνεχεια παντως της πρωτης ταινιας καθαρα, αυτο φαινεται και μεσα απο την ταινια οπου αγνοει πληρως τα γεγονοτα της δευτερης ταινιας, καθως και των AVP οπου μεχρι τοτε ηταν επισημο μερος των χρονολογιων τους.

Δεν ειμαι σιγουρος ωστοσο, αν το φοβερο κωμικ οπου διαδραματιζεται ακριβως μετα την πρωτη ταινια, συνεχιζει να ειναι μερος της υποθεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...