Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανανέωσε τη σειρά smartphones Galaxy A (2017) που τώρα αντέχει και στο νερό

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν μου αρέσει η σχεδιαστική τάση πάλι να στρογγυλεύουν τόσο τις γωνίες. Μου θυμίζει παλιά samsung του 2011+ και κάπως δεν.. Θεωρώ το α5 2016 σχεδιαστικά το πιο όμορφο όλων των α5 (2015, 2017) αλλά και πολλών άλλων κινητών της ίδιας εταιρίας. 

Χλιαρή η αναβάθμιση μνήμης από 1,5 στα 2 για το α3 (άκου 1,5). Και αφού της αρέσουν τα 1/2 γιατί δεν το έκανε 2,5gb να γελάμε.. :lol:

Μην γκρινιάζετε για τις τιμές, ευτυχώς δεν είναι οι street prices που βλέπουμε στα sktoutzομάγαζα. Κακώς τα ανακοινώνουν τόσο ακριβά (ενώ μετά πέφτουν οι τιμές τους) γιατί κάνουν πολύ κακή εντύπωση στους υποψήφιους αγοραστές.

Αντίθετα η xiaomi ανακοινώνει μία τιμή χώμα που τελικά ΔΕΝ παίζει στις ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες φτάνει αρκετά ακριβότερο (μεσω κινεζομάγαζων) αλλά έχει πετύχει το σκοπό της να δημιουργήσει θετικό ντόρο.. (το ανάποδο από την samsung). Μάλλον πρέπει να την αντιγράψει στην πρακτική αυτή η samsung.

Καλά εμείς θα της τα λέμε; Δεν έχει σπουδαγμένους (ή της πιάτσας) marketing managaραίους εκεί μέσα.. τσ τσ τσ.. :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μου αρέσει η σχεδιαστική τάση πάλι να στρογγυλεύουν τόσο τις γωνίες. Μου θυμίζει παλιά samsung του 2011+ και κάπως δεν.. Θεωρώ το α5 2016 σχεδιαστικά το πιο όμορφο όλων των α5 (2015, 2017) αλλά και πολλών άλλων κινητών της ίδιας εταιρίας.

Αυτό γράφω στο post μου στην πρώτη σελίδα.Είναι δυνατόν στα καινούρια μοντέλα να κάνουν πισωγύρισμα στο design;Ποιός πανέξυπνος το σκέφτηκε;

Φυσικά οι τιμές των καινούριων μοντέλων είναι υψηλές.

Δεν πειράζει όμως,ας κυκλοφορήσουν για να πεσουν οι τιμές των προηγούμενων μοντέλων που είναι πιο όμορφα.Προς το παρών μένω με το S4 mini Plus που έχει τις ίδιες καμπύλες.

ΥΓ:Η που θα πάρω κάποιο Samsung πχ J5,A3,A5 η κανά Xiaomi πχ Redmi Note 3 Pro.

Απορώ γιατί κάνει βλακείες η Samsung ??

- Δεν έχει LED Notification

- " Κινητό του 2017" τρέχει λειτουργικό Marshmallow που είναι του 2015  :wacko:

- Φοράει Exynos 7880 Octa και δεν τραβάει 4Κ βίντεο ενώ η κάμερα του είναι 16MP  :huh:

Τώρα δηλ δεν είναι για βρίσιμο η Samsung ???

• Like 2

Μια χαρά είναι τα A series

Απουσάριστα κινητά εν αντιθέση με τις ναυαρχίδες με αποτέλεσμα να δουλεύουν σταθερότερα σαν τηλέφωνα.

Δηλαδή κάνουν στην τελική καλύτερα αυτό το πολύ βασικό πράγμα που πολλές φορές το χάνουν τα πολύ τούμπανα.

Ούτε ζεσταίνονται, ούτε καίνε φορτιστές, ούτε εχουν battery drains λόγο super duper αναλύσεων, ούτε τους κάνουν extreme αλλαγές παίζοντας με τα νεύρα μας.(βλέπε αφαίρεση sd slot, fm radio ή 3.5 jack.)

Το 2015 εχω και ξανά A θα πάρω.

Το συγκεκριμένο όχι όμως αφού όντως το ασχήμυναν.

Πάχυνε, και μεγάλωσαν τα bezels...

Την παλεύει εξάλλου άνετα το πρώτο Α ενα χρονάκι ακόμα.

Και σαν hardware και σαν έκδοση android και δεν εχει καταλάβει τπτ σαν κατασκευή και σαν μπαταρία.

• Like 6

Nαι ρε πηρε η αδερφη μου το α5(2016) τι να την κανεις? Γυναικες δεν βαζουν μυαλο :P

Στα 249 που είχε προσφορά πριν λίγες μέρες (το πήρε και η δικιά μου) πες μου μια καλύτερη πρόταση. Μιλάμε για κινητό από Ελλάδα με εγγύηση κτλ όχι Κίνες. 

• Like 1

Εχει φιλη μου το Α3 2016 (επειδη της αρεσε!!) και αν και εχει γκοριλα γκλας 4 της χαρακτηκε η οθονη σε μια απλη πτωση!! Εγω στο S4 μινι που εχει Γκοριλα γκλας 2 και δεν εχει μεινει ευθεια γραμμη στο μπεζελ απο τις πτωσεις η οθονη ειναι κομπλε!! 

και ερχεται ο κηνεζος με το redmi pro πουεχει οθοναρα 5,5 amoled 3gb ram 10core δαχτυλικο καλο μπαταρια 4000 2,5glass γρηγορη φορτησει gpu mali t880mp4 dual cameras ραδιοφωνο ir blaster memory card lte cat6 μεταλο παρολο τη μεγαλη μπαταρια ειναι κουκλι και βγηκε το 16 οχι το 17 και κανει και 230 κατι ευρ.Ασε ρε σαμσουνκ που εκτος τα galaxy s6 s7 κτλπ ολα τα αλα λαγκαρουνε ακομα.απαραδεκτο!!Επιασα στα χερια μου το j5 και μονο η οθονη μαρεσε.και λιγο καλη η καμερσ του.Η σαμσουνκ και το μυλο τετοιες συσκευες σα το redmi pro σε τετοια τιμη ουτε σε χιλια χρονια δε θα μας δωσουνε

• Like 3

Αρκετά νέα κινητά αλλά η τιμολογιακή πολιτική πρέπει να είναι ο άσσος στο μανίκι της με καλές οικονομικές τιμές ώστε να ξεπεράσει το σοκ των επιστροφών από το note...

ότι και να λέτε η Samsung εκτός από κυρίαρχος σε Ναυαρχίδες μαζεύει και όλο το χρήμα από την mid range κατηγορία. Σας το λέω απο εμπειρία σε κατάστημα Cosmote που δουλεύω, Samsung θα πάρει ο άλλος στα 130-330 ευρώ είτε με επιδότηση είτε σκέτη συσκευή όλα τα άλλα είναι μειοψηφίες ..

ότι και να λέτε η Samsung εκτός από κυρίαρχος σε Ναυαρχίδες μαζεύει και όλο το χρήμα από την mid range κατηγορία. Σας το λέω απο εμπειρία σε κατάστημα Cosmote που δουλεύω, Samsung θα πάρει ο άλλος στα 130-330 ευρώ είτε με επιδότηση είτε σκέτη συσκευή όλα τα άλλα είναι μειοψηφίες ..

Για κατάστημα cosmote αυτή την εικόνα έχεις. Αλλά βλέπεις μικρό μέρος της αλήθειας. Βλέπει συμβόλαια (πόσοι έμειναν με τέτοια σε σχέση με παλιά?) και "ανασφαλείς" πελάτες που θέλουν να το δουν να το πάρουν από "γνωστό" μαγαζί.

Για παράδειγμα γενικά εμείς εδώ (οι τεχνολογικά aware ας πούμε) αλλά και άλλες ομάδες, πόσοι νομίζεις αγοράζουμε από oteshop? Για πολλούς υπάρχει το skroutz και εκεί δουλεύει στο midrange πολύ κίνα σε τηλέφωνο. Ασφαλώς υπάρχει και η ίδια η κίνα (κινέζικα μαγαζιά) και πολλοί έχουν στραφεί εκεί. Αυτός είναι ένας άλλος κόσμος που τρώει τον παλιό (oteshop, germanos, wind, vodafon). Δεν ξέρω ποιος είναι μεγαλύτερο (ακόμα ο παλιός νομίζω) αλλά αυτό αλλάζει.

Γνώμη μου είναι ότι στο mid range η Samsung δεν είναι πια βασιλιάς. "Κρατάει" ασφαλώς ακόμα αλλά είναι σκιά του παρελθόντος κατά τη γνώμη μου και αυτό δείχνουν οι τάσεις που αν δεν αναστραφούν την βλέπω σαν την HTC. Η samsung "πεθαίνει" σιγά σιγά και νέες samsung έρχονται στη θέση τους με δυναμική/τιμές/προτάσεις με σαφή τοποθέτηση. Η δικιά μου εικόνα είναι πως η νέα samsung αυτή τη στιγμή είναι η xiaomi που μέχρι τώρα δεν έβλεπες καν στα Oteshop να το διαπιστώσεις ότι συμβαίνει (τώρα φέρνει θα φέρει με την infoquest?). Θυμήσου το όταν σε μερικά χρόνια και εσείς τέτοια θα δίνεται (εκτός αν κάτι αλλάξει δραματικά).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...