Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^

Thank you!

Καλοδουλευτο! Αν και γενικώς δεν προτιμάω razer (δεν εχω τίποτα razer) ομορφουλι φαινεται αλλά με τίποτα πάνω από 80€ για πληκτρολόγιο για μένα. Motospeed ck104 FTW.

Κοίτα, έχω ακούσει διάφορα κακά για την Razer κατά καιρούς αλλά έχω κι άλλα προϊόντα απ'την συγκεκριμένη εταιρεία και μού'χουν βγει σκυλιά.

Και έχω ένα θεματάκι.....είτε είναι hardware, είτε ένα μπουφάν είτε μια τσάντα, αν το προϊόν μου κάθεται καλά τότε δεν έχω πρόβλημα να τα σκάσω τα λεφτά κ ας φαίνονται πολλά.

Τώρα απλά fingers crossed να βγει καλό το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο :)

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά πήγα χθες Public, έπιασα ό,τι πληκτρολόγιο είχαν και δεν είχαν :-D

και αυτό που το ένιωσα απίστευτα στα χεράκια μου είναι το Blackwidow Ultimate Edition 2016 της Razer, ούτε τα Sharkoon ούτε τα Logitech λοιπόν.

Ξετρελάθηκα με την αίσθηση των διακοπτών του οπότε πέρα απ'τις δωροεπιταγές έδωσα άλλα 80 και το πήρα.

No regrets!

attachicon.gif20170104_220232.jpg

Με γεια! Τωρα σε κανα 6μηνο, αν παιζεις games βεβαια, αλλαξε και αυτο το ugly abyssus και παρε ενα deathadder και θα σαι αρχοντισσα.

Δημοσ.

^

Thank you!

Κοίτα, έχω ακούσει διάφορα κακά για την Razer κατά καιρούς αλλά έχω κι άλλα προϊόντα απ'την συγκεκριμένη εταιρεία και μού'χουν βγει σκυλιά.

Και έχω ένα θεματάκι.....είτε είναι hardware, είτε ένα μπουφάν είτε μια τσάντα, αν το προϊόν μου κάθεται καλά τότε δεν έχω πρόβλημα να τα σκάσω τα λεφτά κ ας φαίνονται πολλά.

Τώρα απλά fingers crossed να βγει καλό το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο :)

Οπως επιθυμείς! Με γεια και καλόδουλευτο και πάλι! ;-)
Δημοσ.

Με γεια! Τωρα σε κανα 6μηνο, αν παιζεις games βεβαια, αλλαξε και αυτο το ugly abyssus και παρε ενα deathadder και θα σαι αρχοντισσα.

Thanks!!

Ε όταν σταματήσουν να με ικανοποιούν τα 3500dpi του Abyssus! [όχι ugly το mirror edition καλέ!]

Δημοσ.

Thanks!!

Ε όταν σταματήσουν να με ικανοποιούν τα 3500dpi του Abyssus! [όχι ugly το mirror edition καλέ!]

Δεν ειναι τα dpi που "ικανοποιουν".. Σαν εναν αλλο φιλο μου που αγορασε logi g402 και του λεω ποσο το εβαλες το dpi, και λεει 4000 -__-

Το κουναει ενα εκατοστο και παει στην ακρη της οθονης.

Το θεμα ειναι το τι sensor εχει. Για να καταλαβεις, τα dpi ειναι σαν τα Megapixel στις καμερες. Βλεπει ο αλλος 16mp camera και νομιζει οτι εχει καλη, και μετα βλεπει οτι το galaxy s7 με 12 βγαζει καλυτερες.

Σημασια εχει ο sensor που εχει μεσα το ποντικι.. Δλδ στα 800dpi στο deathadder, η κινηση ειναι πιο ακριβης απ'οτι στο abyssus (παλι στα 800) γιατι εχει καλυτερο sensor.

Τεςπα αυτα ενημερωτικα. Παντως πιστευω οτι αν πιασεις στα χερια σου το deathadder, θα καταλαβεις την διαφορα και κυριως στην κατασκευη τους..

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας καλοριζικο και καλοδουλευτο το πληκτρολογιο αφου αγοραστηκε.

Παρολα αυτα αξιζει να αναφερθει οτι γενικα τα καταστηματα μονο razer προιοντα εχουν.Δεν ειναι τυχαιο που ακομα και μικρα μαγαζια κυριως αυτα εχουν.Εχει σκασει χοντρα λεφτα η εν λογω εταιρεια στην προωθηση της παντου.Και να μην ασχολεισαι με gaming περιφερειακα την Razer σιγουρα θα την ξερεις.

Για μενα προσωπικα στα 130ευρω απο Public το εν λογω blackwidow ειναι κακιστη επιλογη

Φθηνοι κινεζο διακοπτες πρασινοι(κατι σαν τους μπλε cherry mx σε θεμα ηχου),

πανακριβη τιμη χωρις wrist/palm rest,

δεν υπαρχει rgb φωτισμο παρα στο υπερκοστολογημενο Chroma

,και επειδη μιλαμε για Public εγγυηση 12μηνες παρακαλω http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/keyboards/razer-blackwidow-ultimate-2016-gr-pliktrologio-gaming/prod8050832pp/

Για τον δευτερο χρονο θα πρεπει να επικοινωνησεις η ιδια με την razer και να το στειλεις σε αυτους για την εγγυηση,το public δεν αναλαμβανει τον διαμεσολαβητη.

Οσο για τα περι service με μια γρηγορο search στο forum και στο youtube γεματο απο αναφορες κακιστης επικοινωνιας(που ειναι ο συμφορουμιτης με το 150ευρω ποντικι που του εδωσαν πιστωτικο μετα απο μηνες....).

Δεν λεω πανεμορφα τα προιοντα(το synapse ασχολιαστο.....),αλλα δυστηχως πασχει πολυ αυτη η εταιρεια σε βασικα πραγματα.

Δημοσ.

Ειχα γραψει ενα τεραστιο μηνυμα για να σου απαντησω, οπου σχολιαζα σχεδον καθε σου προταση (π.χ. το λάθος που λες οτι δεν εχει wrist rest!! Κοιτα να δεις που επειδη εχει κ μαλιστα μου φανηκε βολικο ειναι ενας απ'τους λογους που το αγορασα).

Αλλα ξερεις τι; Δεν εχει νοημα :) γιατι εκανα την αγορα με προσωπικα κριτηρια, δεν με ενδιαφερει αν σε σενα πχ φαινονται φασαριοζικα τα πληκτρα ή αν δεν γουσταρεις το synapse. Εμενα τιποτα απ'αυτα δεν με χαλαει!

Γιατι δεν ανοιγεις ενα αλλο θρεντ να θαψεις οσο θες την razer; Φανηκε σαν να εχετε προηγουμενα εσεις οι δυο.

Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα που ποσταρω εδω καθως ο σκοπος του θρεντ μου ολοκληρωθηκε. Βρηκα πληκτρολογιο που μου ταιριαξε απ'το πρωτο δευτερολεπτο. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα γραψει ενα τεραστιο μηνυμα για να σου απαντησω, οπου σχολιαζα σχεδον καθε σου προταση (π.χ. το λάθος που λες οτι δεν εχει wrist rest!! Κοιτα να δεις που επειδη εχει κ μαλιστα μου φανηκε βολικο ειναι ενας απ'τους λογους που το αγορασα).

Αλλα ξερεις τι; Δεν εχει νοημα :) γιατι εκανα την αγορα με προσωπικα κριτηρια, δεν με ενδιαφερει αν σε σενα πχ φαινονται φασαριοζικα τα πληκτρα ή αν δεν γουσταρεις το synapse. Εμενα τιποτα απ'αυτα δεν με χαλαει!

Γιατι δεν ανοιγεις ενα αλλο θρεντ να θαψεις οσο θες την razer; Φανηκε σαν να εχετε προηγουμενα εσεις οι δυο.

Αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα που ποσταρω εδω καθως ο σκοπος του θρεντ μου ολοκληρωθηκε. Βρηκα πληκτρολογιο που μου ταιριαξε απ'το πρωτο δευτερολεπτο. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Τα παραπανω οπως ειπα δεν τα εγραψα για την δικια σου συγκεκριμενη περιπτωση (αφου οπως ανεφερα και στην πρωτη προταση η αγορα εγινε),αλλα για αλλους ενδιαφερομενους(που υπαρχουν πολλοι)που ψαχνουν μηχανικο στα χρηματα αυτα.

Τελος παντως οπως ειπα και στο τελευταιο post καλοριζικο και καλοδουλευτο.

[Είναι ένα θεματάκι βέβαια που στο Logitech δεν βλέπω στήριξη για τους καρπούς....ίσως είναι άβολο έτσι όπως το βλέπω στην φωτο.]

Και για το (μεγαλο) rist rest με βαση αυτο το ανεφερα αλλα αφου σε καλυπτει τοτε μια χαρα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα θα απαντησω ειλικρινά,  οταν αγοραζεις με βαση το γουστο δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη οποτε με γεια σου και καλοδούλευτο.. :-D Αυτα που θα πω ειναι περισσότερο για αλλους που βλεπουν και ισως θελουν να αγοράσουν οπως κανω σε αρκετα topics.

Ο fulgore ενω συνήθως λεει υπερβολές και κραζει τα παντα για 2 συγκεκριμένα πράγματα εχει δικιο δυστυχώς, οι διακόπτες δεν ειναι cherry mx και το synapse παιζει να ειναι το χειροτερο "software" που εχει βγει ever.. :P

Αν θες μια συνοπτική γιατι ισως νοιάζει κάποιον αλλο, απλα οι διακοπτες ειναι κατώτερης ποιότητας κινέζικη απομίμηση των γερμανικών cherry mx, η razer ειχε πει οτι το εκανε γιατι δεν πιστευε οτι θα φτασει η παραγωγή της cherry να καλύψει τη ζήτηση(lol), προφανως το εκανε για να ριξει το κοστος και αλλο.. Γενικα η ποιότητα του keyboard(ειχα διαφορα blackwidow και εγω) δεν ειναι για αυτα τα λεφτα, στα 70-80 θα ηταν καλη τιμη. Για το synapse τι να σου πω απο προσωπικη εμπειρια(οταν ειχα αναγκαστει να το βαλω) οκ δεν εκανε το pc μου να ανατιναχτεί αλλα αν δεν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε απλα μην το βαλεις. Μια βολτα σε διαφορα forums και θα δεις, το software ειναι κατι μεταξυ bloatware/keylogger/latency fest οπως θες πες το, αλλα μαλλον το εχεις ηδη anyway λογο abyssus.. :P

Το mouse σου ειναι οκ, o 3.5g δεν ειναι κακος sensor για laser (optical ειναι sry :P) και δεν παιζεις επαγγελματικα fps, αν θες ποτε να αλλαξεις ρώτησε με να σου πω να δεις 2-3 πριν πας να παρεις deathadder με κλειστά ματια. Ειναι καλο mouse απλα θεωρω οτι ειναι πολυ μεγάλο και βαρυ, ειδικά αν εχεις συνηθίσει στο abyssus (75g περιπου) η διαφορά με τα 105g ειναι πολυ μεγάλη πρακτικά. Επισης πλεον εβγαλαν και τη δυνατότητα να σωσεις dpi χωρις synapse στο DA elite το οποιο το θεωρω απαράδεκτο, σε αναγκάζουν να το βαλεις αλλιως μενεις στα default dpi steps.

Γενικα αυτη η εταιρεία πλεον αποτελεί κόκκινο πανι για τους "enthusiast" users και η "χαρα του 14χρονου" για αυτο θα διαβάσεις και αρκετο hate, εγω θεωρώ οτι το βλεπω αντικειμενικα. Βγαζει καποια καλα πράγματα και κάποια εντελώς overpriced/αθλια πχ εχω ολα τα DA(και το elite γιατι ειμαι mouse addict..) και ειναι καλα mouse ειδικα αν εχεις μεγάλα χερια, ειχαν παντα καλους sensor και μπορω να πω οτι με ειχαν βολέψει κατα καιρούς αλλα πλεον υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Τα mousepads της δεν ειναι άσχημα επισης, το goliathus speed ειναι καλο και το νεο gigantus το ιδιο και σε καλες τιμες σχετικα εκει δεν ειναι overpriced.

Στα headsets/keyboards δυστυχώς δεν τα παει καθολου καλα, πουλάει μονο και μονο λογο marketing, τα keyboards πχ το first gen blackwidow οταν ειχε cherry και κοστιζε 90ε ηταν τιμια αγορα και δεν υπηρχε και μεγαλος ανταγωνισμος πλεον δεν ειναι και η καλύτερη επιλογη αν κοιταξουμε την ποιοτητα. Στα headsets απλα τι να πω εχουν τον πιο αθλιο ηχο που εχω ακούσει ποτε, gaming headset τιγκα στο μπάσο με χαλια soundstage αυτο τα λεει ολα. :P Το μονο που θα αγορασω με κλειστά ματια(και το επομενο DA το οποιο θα ειναι ολοιδιο με το προηγούμενο γιατι εχω προβλημα) απο razer ειναι mamba TE με optical sensor αν βγει ποτε, αυτο το mouse εχει το καλυτερο shape ever για εμενα και κριμα που του εχουν τοσο αθλιο unusable sensor.

Ελπιζω να μην το παρεξηγήσεις, να χαρεις την αγορα σου και ξερεις ποσο εκτιμω τα skills σου στο ow(γκουχ γκουχ), τωρα και με αυτο το keyboard ελπιζω να βελτιωθούν ακομα περισσότερο..  :devil:

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 2
Δημοσ.

Εντομεταξυ εχεις και τους αλλους τους εξυπνους στα Public που σου γραφουν 12μηνες εγγυηση εκτως των αλλων :P

http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/keyboards/razer-blackwidow-ultimate-2016-gr-pliktrologio-gaming/prod8050832pp/

Παντως και εγω στο μελλον αν ειναι να ξανααγορασω κατι απο αυτη την εταιρεια μονο ποντικι θα ειναι αφου οι καταραμενοι εχουν πετυχει παρα πολυ καλα το θεμα εργονομιας.

Ειναι κατι που δεν ειχα παραπονο απο το razer naga molten που ειχα(οσο ασχολιομουν παραπανω με το wow)πριν σταματησει να λειτουργει το αριστερο κλικ και αρα να βγει το ποντικι αχρηστο)

Δημοσ.

Φυσικά και έχει φοβερούς διακόπτες το black widow ανώτερους από τους cherry mx εγώ τη πάτησα εδώ μέσα διαβάζοντας τις χαζομάρες που γράφουν μερικοί το πούλησα και πήγα στο κ70 καμία σχέση απλά ας πρόσεχα

Δημοσ.

Φυσικά και έχει φοβερούς διακόπτες το black widow ανώτερους από τους cherry mx εγώ τη πάτησα εδώ μέσα διαβάζοντας τις χαζομάρες που γράφουν μερικοί το πούλησα και πήγα στο κ70 καμία σχέση απλά ας πρόσεχα

Μπορεις να ενημερωσεις και εμας τους υπολοιπους απο που προκυπτει οτι οι πρασινοι διακοπτες του black widow ειναι ανωτεροι απο τους Cherry mx του Corsair k70?

• Like 1
Δημοσ.

Πως μια κινέζικη κόπια των cherry mx ειναι καλύτερη απο το πρωτότυπο που αντιγράφουν και εμενα με ξεπερνάει, στην περίπτωση των keyboard το shorter actuation των kailh(πλεον φτιαχνουν και αλλες εταιρείες "razer green" οπως εμαθα) μπορει να το προτιμάει κάποιος αλλα υπαρχουν και παλι καλυτερες προτάσεις αν θες κατι τετοιο(corsair mx speed πχ). Γενικα αν δοκιμασεις ολα τα cherry switch σε ενα ποιοτικό keyboard ειναι πολυ δύσκολο να σου αρέσουν τα razer μετα.

Preference(και marketing) i guess..  :wacko:

Παντως δοκιμαστε filco/ducky (αν και λιγο ακριβα) και αν προτιμάτε ακομα το razer τι να πω.. :P

Δημοσ.

Εγω γιατι σε οτι review βλεπω, το corsair k70 και k95 βγαινουν τα καλυτερα keyboard?

Δημοσ.

Έτσι και για να συνεισφέρω κι εγώ στο ελάχιστο, τις τελευταίες 2 μέρες χρησιμοποιώ το G610 με καφέ διακόπτες, και το βρίσκω εξαιρετικό.
Έχω δουλέψει για καιρό το Blackwidow ultimate 2013, και το Strafe RGB με τους RED. Το G610 είναι για μένα πιο στιβαρό από το strafe, ενώ οι διακόπτες νομίζω είναι οι αγαπημένοι μου so far (δεν είχα ξαναδοκιμάσει καφέ). Τους βρίσκω εθιστικούς στην πληκτρολόγηση.
Στα ++ τα multimedia keys καθώς και η ροδέλα για τον ήχο.

Σε κάποιον "αρχάριο" όπως ο TS, ο clicky ήχος των Razer είναι εθιστικός στο αυτί,καθώς και κάτι πρωτόγνωρο, γι αυτό και ενθουσιάζονται και το προτιμούν.
Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι είναι θέμα διακόπτη ο ήχος, και ότι κυκλοφορούν πολλά πληκτρολόγια με τέτοιους, πιο ποιοτικούς, διακόπτες με τον ίδιο clicky ήχο.

Σε αυτό έχει κάνει η Razer καλά την δουλειά της. Τρομερό Marketing.

Εγω γιατι σε οτι review βλεπω, το corsair k70 και k95 βγαινουν τα καλυτερα keyboard?

Νομίζω ότι είναι ειρωνικός ο φίλος στο ποστ του, γιατί λέει ότι πούλησε το razer και πηγαίνοντας στο K70 (Cherry MX), βρήκε την υγειά του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...