Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά :) Ψάχνω να αγοράσω μηχανικό πληκτρολόγιο έως 100€ [μόνο από Public γιατί έχω κάποιες δωροεπιταγές] και είμαι ανάμεσα στα:

1) Sharkoon Skiller MECH SGK1 US http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/ensyrmata-pliktrologia/sharkoon-skiller-mech-sgk1-us-pliktrologio-gaming/prod8270206pp/

2) Logitech G610 Orion Red Backlit Mechanical http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/keyboards/logitech-g610-orion-red-backlit-mechanical-pliktrologio-gaming-mayro/prod8210597pp/

Τί λέτε κι εσείς;

Εννοείται αν ξέρετε κάτι καλύτερο μέχρι αυτή την τιμή στα Public δώστε λινκ!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περιφερειακά είναι προσωπική υπόθεση, στα Public έχω δει αρκετές

φορές να έχουν διάφορα περιφερειακά για δοκιμή, αν είσαι τυχερός και

μπορέσεις να συγκρίνεις την αίσθηση που αφήνουν είναι το καλύτερο.

Το logitech έχει cherry mx διακόπτες ένω το sharkoon έχει kailh.

Για τους περισσότερους οι cherry λογίζονται ως καλύτεροι/πιο αξιόπιστοι.

Επίσης το sharkoon δεν έχει ξεχωριστά media πλήκτρα και απ' ότι βλέπω

στη φώτο ούτε ξεχωριστό πλήκτρο για game mode.

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 2
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις αλλη επιλογη πας στο g610 χωρις να το σκεφτεσαι καν. Οι kailh ειναι χαλια καθώς δεν εχουν καν consistent feeling απο διακοπτη σε διακοπτη

Αν βεβαια ημουν στη θεση σου θα επαιρνα κανενα razer να το πουλησω σε κανεναν πιτσιρικα και θα επερνα κατι πραγματικά καλο απο έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω φιλους/ες που εχουν και τα δυο και ειναι ευχαριστημενοι.Παντως το συγκεκριμενο Sharkoon βρισκεται στα 69 ευρω σε καταστημα στην περιοχη μου κοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Οπότε θα κάνω focus σε cherry διακόπτες και όταν πάω εκεί θα δω ποιά πληκτρολόγια μπορώ να δοκιμάσω επί τόπου.

[Είναι ένα θεματάκι βέβαια που στο Logitech δεν βλέπω στήριξη για τους καρπούς....ίσως είναι άβολο έτσι όπως το βλέπω στην φωτο.]

Δημοσ.

Οπότε θα κάνω focus σε cherry διακόπτες και όταν πάω εκεί θα δω ποιά πληκτρολόγια μπορώ να δοκιμάσω επί τόπου.

[Είναι ένα θεματάκι βέβαια που στο Logitech δεν βλέπω στήριξη για τους καρπούς....ίσως είναι άβολο έτσι όπως το βλέπω στην φωτο.]

Το καλυτερο ειναι αυτο Nenya να τα δοκιμασεις εσυ. Τα μηχανικα πληκτρολογια ειναι εντελως προσωπικη υποθεση και δεν υπαρχει σημαντικη ποιοτικη διαφορα αναμεσα στους cherry/kailh διακοπτες για τον περισσοτερο κοσμο.Μιλαω οπως τα εχω δοκιμασει εγω και απο αποψεις που ελαβα απο δεκαδες φιλους μου.

• Like 2
Δημοσ.

Eπειδη εγω εχω το razer blackwidow ultimate και δεν εχει υποστηριξη καρπου εχω αγορασει ενα ξελ για να ακουμπαω εκει..

http://www.officemall.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1164

Αυτο ειχα παρει εγω..

• Like 2
Δημοσ.

Logitech γιατι 

1)Φοραει ακριβοτερους διακοπτες(ειναι σε εκπτωση γιατι αλλιως κοστιζε ακριβοτερα)

2)Εχει καλυτερη εγγυηση φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

και οι 2 επιλογες που αναφερεις εινια μια χαρα

σαρκουν καλη ποιοτητα σε νορμαλ τιμη

λοτζιτεκ εγγυημενη ποιοτητα και κορυφαιο αφτερ σαλες σαπορτ

• Like 2
Δημοσ.

Logitech για οτι αναφερθηκε συν οτι εχει το καλυτερο atermarket support απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια εκει εξω!

Δημοσ.

Logitech για οτι αναφερθηκε συν οτι εχει το καλυτερο atermarket support απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια εκει εξω!

βλεπω γραφουν πολυ για την υποστηριξη της και ειναι αληθεια ειναι εξαιρετικη

θυμαμαι εριξα καφε στο dinovo edge 200 ευρω και πλητκρολογιο σετ με ποντικα

και παιρνω στη λοτζι λεω στον υπαλληλο κυριε εριξα τον καφε επανω τι θα κανουμε τωρα μου λεει μην ανυσηχειτε και με τα πολλα αν κια το λαθος ηταν δικο μου μου εδωσε πιστωτικο και πηρα το dinovo edge στα μισα λεφτα

και απο προιοντα παλι εψαχνα πληκτρολογιο για το μακ μινι και επεσα παλι ηθελα δεν ηθελα σε λοτζιτεκ αλλα εξαιρετικο προιον το γ@μηδι απο που να το πιασω απο ευκολια αμεσως συνδεεται απο μπαταρια 1 χρονο το χω και δεν επεσε

λοτζιτεκ αλλ δε γουει

Δημοσ.

Τελικά πήγα χθες Public, έπιασα ό,τι πληκτρολόγιο είχαν και δεν είχαν :-D

και αυτό που το ένιωσα απίστευτα στα χεράκια μου είναι το Blackwidow Ultimate Edition 2016 της Razer, ούτε τα Sharkoon ούτε τα Logitech λοιπόν.

Ξετρελάθηκα με την αίσθηση των διακοπτών του οπότε πέρα απ'τις δωροεπιταγές έδωσα άλλα 80 και το πήρα.

No regrets!

post-119922-0-06551600-1483606222_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Καλοδουλευτο! Αν και γενικώς δεν προτιμάω razer (δεν εχω τίποτα razer) ομορφουλι φαινεται αλλά με τίποτα πάνω από 80€ για πληκτρολόγιο για μένα. Motospeed ck104 FTW.

Δημοσ.

Τελικά πήγα χθες Public, έπιασα ό,τι πληκτρολόγιο είχαν και δεν είχαν :-D

και αυτό που το ένιωσα απίστευτα στα χεράκια μου είναι το Blackwidow Ultimate Edition 2016 της Razer, ούτε τα Sharkoon ούτε τα Logitech λοιπόν.

Ξετρελάθηκα με την αίσθηση των διακοπτών του οπότε πέρα απ'τις δωροεπιταγές έδωσα άλλα 80 και το πήρα.

No regrets!

attachicon.gif20170104_220232.jpg

Με γεια ! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...