nomikab Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το θέμα της κάμερας και της μπαταρίας για αυτά τα 2 κινητά (Moto X Style /Moto G4 Plus). Ειδικά για το X Style δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για το θέμα της μπαταρίας.Με εντυπωσιάζουν ωστόσο τα χαρακτηριστικά του. Γενικά είμαι ανάμεσα στα εξής: Moto X Style / Moto G4 Plus / Huawei P9 Lite / A5 2016 Με ενδιαφέρει και το γυροσκοπιο αλλά δεν με καιει και τόσο, γιαυτό έχω βάλει στο παιχνίδι και τα 2 τελευταία. Με ενδιαφέρουν αρκετά οι γνώμες σας, ειδικά αν έχετε κάποιο από αυτά στην κατοχή σας. Θέλω να καταλήξω σύντομα. Ευχαριστώ πολύ!!!
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 είχα το p9 lite και το x style το huawei είχε καλύτερή μπαταρία άλλα μην φανταστείς τεράστια διάφορα + αυτό οφείλεται λόγω ότι το x style είναι 5.7" με 2Κ ανάλυσή
Rizas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 είχα το p9 lite και το x style το huawei είχε καλύτερή μπαταρία άλλα μην φανταστείς τεράστια διάφορα + αυτό οφείλεται λόγω ότι το x style είναι 5.7" με 2Κ ανάλυσή και από θέμα κάμερας και ταχύτητας το έχεις να πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα