petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, πρόσφατα αναβάθμισα την ραμ μου στα 4gb και έκανα φορμάτ και πέρασα τα win7 64bit. Όλα καλά, μου διάβαζε και τα 4gb ram. Σήμερα το ανοίγω, λέει 4gb, 1.89 δυνατή η χρήση. Τι φάση; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα,αλλαξε θεση στις μνημες δες ποια διαβαζει και σε ποια θεση εαν τις διαβαζει ολα τα αθρωματα για να μη καθυστερεις με τεστ και μετα γραφεις πισω.. ή προβλημα στη μνημη για διαφορους λογους ή ρυθμισεις bios μητρικης , γραφεις πισω οταν εχεις 'εικονα' η μητρικη τι σου διαβαζει??? και ποια εχεις?? βλεπει 4gb τοτε κοιτας τα παραπανω εαν δεν.. εφοσον εχεις win 7 x64.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ξέχασα να το αναφέρω. Πρόκειται για λάπτοπ με ένα σλοτ μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ξέχασα να το αναφέρω. Πρόκειται για λάπτοπ με ένα σλοτ μόνο. αχαχαχαχ ωραια παμε παλι απο την αρχη ποιο λαπτοπ εχεις ποια μνημη εβαλες με τα χαρακτηριστικα της...
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα lenovo g50-30 με intel celeron n2840 και μνήμη kingston. Όταν την έβαλα, την διάβαζε κανονικά, σήμερα δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι είναι θέμα software και όχι hardware.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Η τελευταία σε έκδοση bios είναι η 48??? που κυκλοφορεί με τα στοιχεία που έδωσες{πρέπει να έχει και άλλο ένα κωδικό με αλφαριθμητικα για να βρούμε το μοντέλο ακριβώς γιατί με άλλο επεξεργαστή {Intel® Celeron® Processor N2830} Site: --->> μετα απο το παρακατω δες εδω τα τελευταια δευτερα και ολο αν εχεις χρονο ειναι καλο..
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα lenovo g50-30 με intel celeron n2840 και μνήμη kingston. Όταν την έβαλα, την διάβαζε κανονικά, σήμερα δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι είναι θέμα software και όχι hardware. Το αυθαιρετο συμπερασμα οτι φταιει το software απο που προκυπτει?οτι δεν κοστιζει ?οποτε μας συμφερει να εχει χαλασει αυτο? Οτι δεν χαλανε ποτε οι μνημες?οτι κοστιζουν ετσι και χαλασουν? Αν εχει χαλασει η μνημη , βγαλτην και λογικα θα ξεκινησει με την "κολλημενη" στην μητρικη μνημη.Αν γινει κατι τετοιο και δειχνει παλι 2γιγα..παει να πει οτι αυτη που αγορασες και εβαλες...χαιρετησε τον τουτο ματαιο κοσμο και για αυτο δεν την διαβαζει καν. Αν δεν ξεκινησει καν το φορητο ισως να χει κλασει η εσωτερικη/κολλημενη μνημη και απλα να διαβαζει μονο την εξτρα kingston που εβαλες. Μια δοκιμη θα μας διαφωτισει. Tα windows δεν ξυπνανε μια μερα και λενε "ας ριξουμε ζαρια να δουμε ποση ραμ θα δουμε σημερα..."
petaw-se-oneiro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το αυθαιρετο συμπερασμα οτι φταιει το software απο που προκυπτει?οτι δεν κοστιζει ?οποτε μας συμφερει να εχει χαλασει αυτο? Οτι δεν χαλανε ποτε οι μνημες?οτι κοστιζουν ετσι και χαλασουν? Αν εχει χαλασει η μνημη , βγαλτην και λογικα θα ξεκινησει με την "κολλημενη" στην μητρικη μνημη.Αν γινει κατι τετοιο και δειχνει παλι 2γιγα..παει να πει οτι αυτη που αγορασες και εβαλες...χαιρετησε τον τουτο ματαιο κοσμο και για αυτο δεν την διαβαζει καν. Αν δεν ξεκινησει καν το φορητο ισως να χει κλασει η εσωτερικη/κολλημενη μνημη και απλα να διαβαζει μονο την εξτρα kingston που εβαλες. Μια δοκιμη θα μας διαφωτισει. Tα windows δεν ξυπνανε μια μερα και λενε "ας ριξουμε ζαρια να δουμε ποση ραμ θα δουμε σημερα..." Η ραμ είναι kingston 2 μηνών, γιαυτό πιστεύω οτι δεν φταίει αυτό. Ένα στικάκι είναι μόνο στα 4gb. Αν είχε αυτό θέμα λογικά δεν θα δούλευε καν, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω, είμαι τελείως αρχάριος, αν ήξερα δεν θα ζητούσα την βοηθειά σας εδω μέσα...
mphxths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το ποσο μηνων ειναι ενα εξαρτημα δεν εξασφαλιζει το ποτε θα χαλασει ή την πιθανοτητα του ποτε θα χαλασει. Το 1ο μου πισι ηταν DOA , το πηρα σπιτι και δεν ανοιξε ποτε.Επρεπε να κατηγορησω την ΔΕΗ οτι δεν εδινε ρευμα στην συγκεκριμενη πριζα που το συνδεσα γιατι το πισι ηταν 1 μερας και δεν παιζει να ηταν χαλασμενο?Τι λογικη ειναι αυτη. Εκανες αυτο που ειπα?Βγαλε τελειως το στικακι...Αν εχει ενσωματωμενη ραμ και δουλευει λογικα θα ξεκινησει και θα δουλεψει με αυτην. Αρα η kingston εχει προβλημα. Αν δεν ξεκινησει καν , εχει προβλημα η ενσωματωμενη . Τελικα η kingston ποσα γιγα ειναι?Δεν γινεται να "αναβαθμισες την μνημη ΣΤΑ 4γιγα" και το στικακι να ειναι μονο 4. Η λογικη λεει οτι πριν ηταν λιγοτερο απο τεσσερα..και τωρα η μνημη σου με την αναβαθμιση εφτασε ΣΤΑ τεσσερα. Αρα το φορητο δουλευε με καποια αλλη μνημη (αν εχει 1 σλοτ τοτε μιλαμε για ενσωματωμενη μνημη) που ηταν Χ γιγα και τωρα εβαλες την kigston που ειναι Υ γιγα και φτασαμε στα Χ+Υ=4 γιγα. Κανε τις πραξεις βρες ποσο ειναι η kingston , κανε δοκιμες με την kingston πανω ή εκτος και θα βγει ακρη.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Βρήκα περίπου τι φταίει. Έκανα αναβάθμιση με το driver booster μερικούς drivers που μου εμφάνιζε ότι ήταν παλιοί. Απο τότε άρχισε αυτό με την ραμ συν κάτι κολλήματα γενικά απο την κάρτα γραφικών και θεματάκια με το bluetooth (χρησιμοποιώ μόνιμα ηχείο bluetooth γιαυτό το διαπίστωσα αυτό. Λογικά οι drivers δεν ήταν για windows 7. Ξέρεις πως θα βρω τις κατάλληλες εκδόσεις των drivers για τα 7αρια που έχω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα