function Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σας. Επειδή έχω ακούσει διάφορα για το update του 6.0.1 στο j5 (τα περισσότερα λόγω μειωμένου υπολειπόμενου χώρου αποθήκευσης), υπάρχει κάποιος που να ξέρει περίπου πόσος χώρος μένει ελεύθερος αν π.χ. δεν έχω καμμία εφαρμογή κατεβασμένη στο κινητό? Επίσης έχει κανένας θέματα με το viber όπως είχαν πολλοί στο lollipop? Ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αχ,αχ ,αχ...... Το εχω πει αλλα κανενας δεν το κανει. Οσοι εχουν Samsung και εχουν προβλημα με την μνημη υπαρχει τροπος(δοκιμασμενος)να αυξηση την χωρητικοτητα και μαλιστα στην Official rom.
function Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αχ,αχ ,αχ...... Το εχω πει αλλα κανενας δεν το κανει. Οσοι εχουν Samsung και εχουν προβλημα με την μνημη υπαρχει τροπος(δοκιμασμενος)να αυξηση την χωρητικοτητα και μαλιστα στην Official rom. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου υποδείξεις το Link που τα εξηγείς όλα αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου υποδείξεις το Link που τα εξηγείς όλα αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://www.insomnia.gr/topic/597887-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-samsung-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα