demonisawake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα καί καλή χρονιά σε ολους!Πρόχθες μου έπεσε το καινούργιο μου Samsung A5 2016 και έσπασε το γυαλί της οθόνης.Η οθονη λειτουργεί κανονικά απλά έχει δύο γραμμές που είναι λίγο ενοχλητικες ( πιο πολύ επειδή το έχω λιγότερο από μήνα.Έψαξα για να την φτιάξω επειδή είναι κρίμα ακόμα δεν το έχω ευχαριστήθει , αλλά οι τιμές που βρήκα στο Internet κυρίως είναι γύρω στα 100 ευρώ και μου φαίνονται υπερβολικά πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι πήρα το κινητό 260 !!Τέλος πάντων οποίος ξέρει κάποια φτηνή λύση ας μου προτείνει Ευχαριστώ και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εύρεση μεταχειρισμένης οθόνης ή αλλαγή μόνο του τζαμιού σε κάποιο κατάστημα 1
demonisawake Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εύρεση μεταχειρισμένης οθόνης ή αλλαγή μόνο του τζαμιού σε κάποιο κατάστημα Έχεις ιδέα τι τιμές παίζουν περίπου φίλε? 1
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Χάνεις και την εγγύηση,απο ΜΗ εξουσιοδοτημένο/επίσημο service.
panatha1369 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Χάνεις και την εγγύηση,απο ΜΗ εξουσιοδοτημένο/επίσημο service. σιγα τα ωα...σημασια εχει να γινει φτηνα η δουλεια..
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 σιγα τα ωα...σημασια εχει να γινει φτηνα η δουλεια.. Απλά το αναφέρω!για κάποιον τον ενδιαφέρει να έχει εγγύηση. TS αλλαγή μόνο digitizer,θέλει μεγάλη προσοχή...υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει και την οθόνη μαζί!δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. στο alliexpress η τιμές ξεκινούν απο 105/110 ευρώ πακέτο lcd κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα