TheAccountant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα το παω αμα ειναι σε καποιον εξειδικευμενο για διαγνωστικο έλεγχο και ο Θεός βοηθός. Αν καποιο αλλο μελος εχει κάποια γνωμη για να δούμε τι ακριβώς εχει θα ήταν δεκτη! τι να πας ρε χριστιανέ μου.... και μονο ο δρομος σου ως εναν τεχνικο κοστίζει σαφως περισσοτερο απο την αρχαιολογια. Δωστο να πάει στην ευχή του θεου. Απορώ τι μπορεί να κάνεις με ενα ταμπλετ 4-5 ετών πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ο φορτιστής είναι 12v οριστε και η φωτο με τα στοιχεια της μπαταριας και του καλωδιου. Το λαπτοπ συμφωνα με το λαμπακι που εχει δειχνει οτι φορτιζει..δλδ ειναι ασπρο και μετα απο ωρα γινεται πρασινο. Το ιδιο δειχνουν και οι μετρησεις με το πολυμετρο. Η μπαταρια με συνδεδεμενο τον φορτηστη εδειχνε 7.κατι στις μετρησεις... Το καλωδιο ειναι το εργοστασιακο που ηρθε μαζι το λαπτοπ. τι να πας ρε χριστιανέ μου.... και μονο ο δρομος σου ως εναν τεχνικο κοστίζει σαφως περισσοτερο απο την αρχαιολογια. Δωστο να πάει στην ευχή του θεου. Απορώ τι μπορεί να κάνεις με ενα ταμπλετ 4-5 ετών πλέον. Η αληθεια ειναι δεν κανεις και πολλα αλλα με μια rom και για πολύ απλές χρήσεις την ψιλοπαλευει οποτε αν φτιαχνεται γιατι οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει δυνατότητα να την πας σε κάποιο μαγαζί με κινητά κτλπ να στην φορτίσουν; Αν όχι, έχεις κανένα τροφοδοτικό 9V DC με 1A περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει δυνατότητα να την πας σε κάποιο μαγαζί με κινητά κτλπ να στην φορτίσουν; Αν όχι, έχεις κανένα τροφοδοτικό 9V DC με 1A περίπου; Δεν εχω τετοιο τροφοδοτικό οποτε μαλλον θα το παω σε καποιο μαγαζι. Δηλαδη θεμα μπαταρίας ειναι? Δεν ειχα θεμα με τον φορτιστη ποτέ να και μια φωτο του φορτιστη. Επισης να πω οτι φορτίζει απο ειδική θύρα και οχι απο την usb. (μην κραξετε οτι ολα τα ταμλετ φορτιζουν ετσι κλπ δεν εχω αλλο ταμπλετ και δεν ξερω οποτε το λεω πληροφοριακα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έτσι όπως το βλέπω δεν ανοίγει γιατί η μπαταρία είναι πολύ πεσμένη, τώρα αν έχει αλλού θέμα και αυτό έχει σαν συνέπεια την μη φόρτιση τι να σου πω... Πρώτο βήμα είναι να φορτώσεις την μπαταρία και να δεις αν δουλεύει μετά, αν δεν δουλεύει παίζει και αλλού πρόβλημα. Ναι, με 8V μπαταρία δεν φορτίζεις απο usb, θέλει 12v για να τα κάνει ~9 για να την φορτίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 λογικά μπαταρία, είναι και τόσων ετών πόσο να κρατούσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα