Προς το περιεχόμενο

[USB 3.0 stick] Lexar S45 128GB ~26.5 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο mymemory.co.uk έχει γενικά μια προσφορά σε USB drives των 128GB (μπορεί να αξίζουν κι άλλα) αλλά το μάτι μου έπεσε στο Lexar S45 (μιας και έψαχνα για πολύ μικρό στικάκι που μπορείς να μη το βγάζεις ποτέ από το laptop, αυτοκίνητο, hifi κτλ). Ένα συγκριτικό με άλλα αντίστοιχα μικρά USB 3.0 flash drives: http://www.everythingusb.com/mini-drives.html

Link.png Site: @Mymemory στις 22.5 λίρες (~26.5 ευρώ σύμφωνα με το google) μαζί με το κουπόνι LEX10DAY (μέχρι αύριο)

Link.png Site: @skroutz στα 39~40 ευρώ με μεταφορικά

46069_d.jpg

Καλή Χρονιά!! :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FYI:

read: 150MB/s - write: 45MB/s

Συμπαθητικές.

Δεν είναι βέβαια και η προσφορά που θα τρέξεις να πάρεις... ακόμα κι αν δε σου είναι απαραίτητο που λέει. Γερμανία πχ. παίζει από 25€. Αλλά για όσους όντως χρειάζονται στικάκι μικρό, ναι θα γλυτώσουν μερικά ευρώ.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.

θα το επαιρνα αν το πιασιμο ηταν στο σωμα και οχι στο καπακι

δε ψηνομαι να το χασω απο τη πρωτη μερα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρα αυτο που το θεωρω καλη τιμη .64gb αλλα ειναι σφαιρα στο write

https://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-64GB-JumpDrive-P20-USB-3.0-Flash-Drive---400MB_s

Πολύ καλό θα το τσιμπησω και εγώ. Έχει εφόρου ζωής εγγύηση

Το s45 λέει τρία χρόνια λολ

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή λύση για semi-permanent HDD expansion συστημάτων όπως TV-Box, mini PC κτλ, σε περίπτωση που δεν θες να πας σε εξωτερικό USB σκληρό και δεν έχεις ανάγκη περισσότερα GB από τα 128. Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά για ένα Cenovo που έχω. Αρκεί να μην υπάρχει θέμα Overheating βέαια !

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψη για όσους το θέλουν για μόνιμα.... έχει λαμπάκι που αναβοσβήνει και είναι λίγο σπαστικό...

Μαύρο μαρκαδόρο πάνω εκεί που είναι το φωτάκι και είσαι κομπλέ. Εύκολη λύση

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.

Ξέρετε αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το mymemory με απαλλαγή ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου? Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στις πληροφορίες του έχουν στο site τους.

Ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.

Ξέρετε αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το mymemory με απαλλαγή ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου? Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στις πληροφορίες του έχουν στο site τους.

Ευχαριστώ.

μπορεις αλλα για να το βαλεις στα εξοδα σου και απαλλαγη φπα θα πρεπει να εχεις δηλωσει ενδοκοινοτικες συναλλαγες

το mymemory σου κοβει τιμολογιο, in voice. πληρωνεις μεσω paypal που γραφει το ποσο σε ευρω . παιρνεις το invoice απο το paypal

Δημοσ.

Εγώ που τους ρώτησα στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δέχθηκαν...

ετσι μου εχει αναφερει η λογιστρια, αν θυμαμαι καλα... δεν το εχω κανει ποτε ομως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...