booZe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Στο mymemory.co.uk έχει γενικά μια προσφορά σε USB drives των 128GB (μπορεί να αξίζουν κι άλλα) αλλά το μάτι μου έπεσε στο Lexar S45 (μιας και έψαχνα για πολύ μικρό στικάκι που μπορείς να μη το βγάζεις ποτέ από το laptop, αυτοκίνητο, hifi κτλ). Ένα συγκριτικό με άλλα αντίστοιχα μικρά USB 3.0 flash drives: http://www.everythingusb.com/mini-drives.html Site: @Mymemory στις 22.5 λίρες (~26.5 ευρώ σύμφωνα με το google) μαζί με το κουπόνι LEX10DAY (μέχρι αύριο) Site: @skroutz στα 39~40 ευρώ με μεταφορικά Καλή Χρονιά!! 2
DownUNDERground Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) FYI: read: 150MB/s - write: 45MB/s Συμπαθητικές. Δεν είναι βέβαια και η προσφορά που θα τρέξεις να πάρεις... ακόμα κι αν δε σου είναι απαραίτητο που λέει. Γερμανία πχ. παίζει από 25€. Αλλά για όσους όντως χρειάζονται στικάκι μικρό, ναι θα γλυτώσουν μερικά ευρώ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2017 από DownUNDERground 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 θα το επαιρνα αν το πιασιμο ηταν στο σωμα και οχι στο καπακι δε ψηνομαι να το χασω απο τη πρωτη μερα 1
Aias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγω πηρα αυτο που το θεωρω καλη τιμη .64gb αλλα ειναι σφαιρα στο write https://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-64GB-JumpDrive-P20-USB-3.0-Flash-Drive---400MB_s
FarCry Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγω πηρα αυτο που το θεωρω καλη τιμη .64gb αλλα ειναι σφαιρα στο write https://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Lexar/Lexar-64GB-JumpDrive-P20-USB-3.0-Flash-Drive---400MB_s Πολύ καλό θα το τσιμπησω και εγώ. Έχει εφόρου ζωής εγγύηση Το s45 λέει τρία χρόνια λολ
pcos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 αυτο το ξεχνας ευκολα σε κανα φιλο που πας να αντιγραψεις κατι 1
iparou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή λύση για semi-permanent HDD expansion συστημάτων όπως TV-Box, mini PC κτλ, σε περίπτωση που δεν θες να πας σε εξωτερικό USB σκληρό και δεν έχεις ανάγκη περισσότερα GB από τα 128. Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά για ένα Cenovo που έχω. Αρκεί να μην υπάρχει θέμα Overheating βέαια ! 1
JaguarOne Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπόψη για όσους το θέλουν για μόνιμα.... έχει λαμπάκι που αναβοσβήνει και είναι λίγο σπαστικό...
esertas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αρκεί να μην υπάρχει θέμα Overheating βέβαια ! Σε usb 3 θα ζεσταίνεται αρκετά. Βάλτο σε usb 2.
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Υπόψη για όσους το θέλουν για μόνιμα.... έχει λαμπάκι που αναβοσβήνει και είναι λίγο σπαστικό... Μαύρο μαρκαδόρο πάνω εκεί που είναι το φωτάκι και είσαι κομπλέ. Εύκολη λύση
sveltos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Ξέρετε αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το mymemory με απαλλαγή ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου? Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στις πληροφορίες του έχουν στο site τους. Ευχαριστώ.
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Ξέρετε αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το mymemory με απαλλαγή ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου? Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στις πληροφορίες του έχουν στο site τους. Ευχαριστώ. μπορεις αλλα για να το βαλεις στα εξοδα σου και απαλλαγη φπα θα πρεπει να εχεις δηλωσει ενδοκοινοτικες συναλλαγες το mymemory σου κοβει τιμολογιο, in voice. πληρωνεις μεσω paypal που γραφει το ποσο σε ευρω . παιρνεις το invoice απο το paypal
cdrov Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγώ που τους ρώτησα στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δέχθηκαν...
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγώ που τους ρώτησα στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δέχθηκαν... ετσι μου εχει αναφερει η λογιστρια, αν θυμαμαι καλα... δεν το εχω κανει ποτε ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις