Vaggelisioan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα κοιτάς την τάση; Φοβάμαι πως αυτό αυτό που βλέπεις είναι το VID και όχι το vcore... Πλακα κανεις τωρα!!! Ναι το VID κοιταω απο το core temp και το hwmonitor. Πες μου ενα προγραμμα αξιοπιστο για να μπορω να δω ακριβως την ταση του επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Βασικά στο hwmonitor υπάρχει και vcore ένδειξη κανονικά. Γενικά όμως το καλύτερο και πιο αξιόπιστο πρόγραμμα είναι το hwinfo32/64. Εκεί αντίστοιχα θα κάνεις scroll down στους αισθητήρες της μητρικής και θα δεις την ένδειξη Vcore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Βασικά στο hwmonitor υπάρχει και vcore ένδειξη κανονικά. Γενικά όμως το καλύτερο και πιο αξιόπιστο πρόγραμμα είναι το hwinfo32/64. Εκεί αντίστοιχα θα κάνεις scroll down στους αισθητήρες της μητρικής και θα δεις την ένδειξη Vcore. Αυτο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αυτο!!!! Βασικά στο hwmonitor υπάρχει και vcore ένδειξη κανονικά. Γενικά όμως το καλύτερο και πιο αξιόπιστο πρόγραμμα είναι το hwinfo32/64. Εκεί αντίστοιχα θα κάνεις scroll down στους αισθητήρες της μητρικής και θα δεις την ένδειξη Vcore. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το βρηκα. Αν γνωριζετε,για 24/7 χρηση, στα 4.3ghz ειναι καλα με ρευμα 1.30 ή ειναι υψηλη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πολυ δεν ειναι αλλα σιγουρα μπορει να παει χαμηλοτερα. Εαν δεν θελεις να ψαχνεις πολυ πολυ, τρεξε 5-10 λεπτα το πολυ ενα prime η ενα IBT 10 pass και κατεβαινεις ρευμα σιγα σιγα. Οταν σκασει δωσε ενα κλικ πανω και μετα αστο εκει για καθε μερα 99% θα εισαι σταθερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πολυ δεν ειναι αλλα σιγουρα μπορει να παει χαμηλοτερα. Εαν δεν θελεις να ψαχνεις πολυ πολυ, τρεξε 5-10 λεπτα το πολυ ενα prime η ενα IBT 10 pass και κατεβαινεις ρευμα σιγα σιγα. Οταν σκασει δωσε ενα κλικ πανω και μετα αστο εκει για καθε μερα 99% θα εισαι σταθερος Οκ σε ευχαριστω παρα πολυ. Ελεγα να τον παω στα 4.5ghz που διαβαζω οτι τα πιανει ανετα,αλλα επειδη το ρευμα θα παει στα 1.34v κοντα δεν θελω τοσο ταλαιπωρια για τον CPU για +200mhz. Νομιζω στα 4.3 οτι ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εμένα ο 2600k για 4.5 θέλει γύρω στο 1.36. Είναι και σε τι τσιπ θα πέσεις , εγώ προσωπικά δεν έχω και το καλύτερο κομμάτι. Πάντως κάτω από 1.4 και εφόσον οι θερμοκρασίες είναι καλές , είσαι safe με sandy bridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Έχεις τρελά υψηλό ρεύμα για 4.5κ. Έτσι για σύγκριση, τον 2500κ @ 4.5κ τον έτρεχα με 1.28v Οκ σε ευχαριστω παρα πολυ. Ελεγα να τον παω στα 4.5ghz που διαβαζω οτι τα πιανει ανετα,αλλα επειδη το ρευμα θα παει στα 1.34v κοντα δεν θελω τοσο ταλαιπωρια για τον CPU για +200mhz. Νομιζω στα 4.3 οτι ειναι καλα Επίσης τα 4Ghz μια χαρα είναι. Δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος να ταλαιπωρείς τον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Επειδή εσένα ήταν stable στα 1.28 δε σημαίνει ούτε ότι όλοι θέλουν τα ίδια volt , ούτε ότι παραπάνω τάση θεωρείται τρελά υψηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Απο περιέργια επειδή και γω έχω εναν i5 2500k τι θερμοκρασίες πιάνει στο 100% load μετά απο OC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Απο περιέργια επειδή και γω έχω εναν i5 2500k τι θερμοκρασίες πιάνει στο 100% load μετά απο OC?Κάθε επεξεργαστής είναι διαφορετικός, επίσης παίζει ρόλο ψύκτρα επεξεργαστή καθώς και air Flow στο κουτί, καθώς και θερμοκρασία δωματίου Εγω προσπαθώ να κρατάω της θερμοκρασίες κάτω από τους 80 βαθμούς σε ζόρικα τεστ όπως το prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα