Vaggelisioan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εχω βαλει τον επεξεργαστη στα 4,3GHz και εχω επιλεξει ρευμα στα 1.30v Οταν μπαινω ομως στα Windows και τρεχω ενα bench το hwmonitor αλλα και το core temp που δειχνει ρευμα οταν ειναι στο 100% ο επεξεργαστης στα 1.37v Γιατι γινεται αυτο? Η μητρικη μου ειναι η Gigabyte z77x-d3h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τι LLC έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 edit: Να πω πως ο υπολογιστης ειναι σταθερος σε αυτη τη συχνοτητα αλλα μου φαινονται πολυ υψηλα τα 1,37v που δινει σε full load αν και απο το bios εχω δωσει ρευμα χειροκινητα στα 1.3v Τι LLC έχεις? Που το γράφει αυτο; στο ΒΙΟS δεν εχει κάπου τέτοια ένδειξη. Το Vtt και το PLL ειναι στο AUTO με τιμές (προφανώς αρχικές) 1.050v και 1.800v αντίστοιχα Εχω δοκιμασει ολες σχεδον τις επιλογες κα συνεχιζει να ανεβαζει ρευμα μονο του οσο ανεβαζω τον πολλ/στη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τι LLC έχεις? Γιατι γιατι και ξανα γιατι.... Καταλαβες ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Γιατι γιατι και ξανα γιατι.... Καταλαβες ετσι; Τι εννοεις? Τι θες να πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ψάξε για load line calibration (llc) Καλό είναι στο oc να διαβάζουμε 3-4 οδηγούς πριν ξεκινήσουμε και το ιδανικό είναι να βρούμε είτε για την μητρική μας είτε τουλάχιστον για μητρική ίδιας μάρκας ώστε να βλέπουμε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Aνεβαζει το πολυ το load line calibration.Υποτιθεται, οτι αυτο ειναι για να μετριαζει-εξαλειφει την πτωση σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ψάξε για load line calibration (llc) Καλό είναι στο oc να διαβάζουμε 3-4 οδηγούς πριν ξεκινήσουμε και το ιδανικό είναι να βρούμε είτε για την μητρική μας είτε τουλάχιστον για μητρική ίδιας μάρκας ώστε να βλέπουμε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεται Εχω κοιταξει και δεν αναφερει πουθενα τετοια ρυθμιση. Εχω πειραξει ολες τις ρυθμισεις που μπορω να βρω ειτε στις τασεις ειτε στις διαφορες επιλογες που εχει στο αντιστοιχο τμημα της η μητρικη και οταν μπαινω στα windows κ τρεχω καποιο bench η ταση ανεβαινει μονη της σε παραπανω τιμες απο οτι εχω ορισει στο bios. Δεν μενει σταθερο το ρευμα καρφωμενο εκει που του βαζω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δες εδώ, λογικά κάπου θα σου έχει αυτή την ρύθμιση "Vcore Loadline Calibration". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εχω κοιταξει και δεν αναφερει πουθενα τετοια ρυθμιση. Εχω πειραξει ολες τις ρυθμισεις που μπορω να βρω ειτε στις τασεις ειτε στις διαφορες επιλογες που εχει στο αντιστοιχο τμημα της η μητρικη και οταν μπαινω στα windows κ τρεχω καποιο bench η ταση ανεβαινει μονη της σε παραπανω τιμες απο οτι εχω ορισει στο bios. Δεν μενει σταθερο το ρευμα καρφωμενο εκει που του βαζω εγωΗ μητρική σου βλέπω δεν έχει και το καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας οπότε αν δεν βρεις την παραπάνω ρύθμιση σωστά δεν θα παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Η μητρική σου βλέπω δεν έχει και το καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας οπότε αν δεν βρεις την παραπάνω ρύθμιση σωστά δεν θα παίξει Και την ρυθμιση αυτη,την βαζω στο high για να μεινουν σταθερα τα ρευματα που βαζω εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και την ρυθμιση αυτη,την βαζω στο high για να μεινουν σταθερα τα ρευματα που βαζω εγω? Το ψαχνεις δεν ειναι σε ολες τις μητρικες το ιδιο κανεις δοκιμες και βλεπεις , εχουμε ξανα πει το OC δεν ειναι στανταρ διαφερει απο χρηστη σε χρηστη , μονο με trial and error θα μαθεις και θα παρεις τα καλυτερα αποτελεσματα για το συστημα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και την ρυθμιση αυτη,την βαζω στο high για να μεινουν σταθερα τα ρευματα που βαζω εγω? des kai κανα βιντεακι στο youtube !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Η μητρική σου βλέπω δεν έχει και το καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας οπότε αν δεν βρεις την παραπάνω ρύθμιση σωστά δεν θα παίξει Το θεμα ειναι οτι βρηκα εκει που λεει Vcore Loadline Calibration και οποιο προφιλ και να επιλεξω (normal-high-low-xtreme) παλι βλεπω οτι οταν χρησιμοποιειται ο επεξεργαστης το ρευμα παει στο 1.37v Πως γινεται ρε γαμωτο να το καρφωσω ακριβως εκει που θελω εγω? Οποια ρυθμιση και να αλλαξα συνεχιζει να ανεβαζει το ρευμα στα windows Aνεβαζει το πολυ το load line calibration.Υποτιθεται, οτι αυτο ειναι για να μετριαζει-εξαλειφει την πτωση σε full load. Το ψαχνεις δεν ειναι σε ολες τις μητρικες το ιδιο κανεις δοκιμες και βλεπεις , εχουμε ξανα πει το OC δεν ειναι στανταρ διαφερει απο χρηστη σε χρηστη , μονο με trial and error θα μαθεις και θα παρεις τα καλυτερα αποτελεσματα για το συστημα σου des kai κανα βιντεακι στο youtube !!! Παιδια οτι μα οτι ρυθμιση και να κανω, η ταση ανεβαινει κανονικα. Φανταστειτε οτι στο vcore cpu εβαλα ρευμα 1.25 στα 4.3ghz και ποσταρει κανονικα και δεν κολλαει ενω με τοσο λιγο ρευμα λογικα θα επρεπε να μην ξεκιναει. Και η ταση ανεβαινει κανονικα στα 1.37v. Mονο αν κατεβασω το multi απο x43 σε x38-x40 για παραδειγμα κατεβαινει η ταση αλλα κ παλι δεν μενει σταθερη. Ειναι σαν να μην δινει τις εντολες που του βαζω εγω στο BIOS Τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα κοιτάς την τάση; Φοβάμαι πως αυτό αυτό που βλέπεις είναι το VID και όχι το vcore... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα