Προς το περιεχόμενο

Proxy problem

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα κι εγώ να μπω στο δίκτυο μέσω κάποιου proxy για ανωνυμία. Πήγα κανονικά Tools-Internet Options-Connections-Settings-Proxy server, τσεκάρισα το κουτάκι κι έβαλα ένα proxy που βρήκα τυχαία σε μια λίστα στο δίκτυο (αργότερα είχα σκοπό να πάω σε μια σελίδα που ελέγχει τα proxy να δω αν κάνει τπτ) πήγα να συνδεθώ... τζίφος. Μου έβγαλε μήνυμα λάθους, ότι δεν αναγνωρίζει username/password sto domain. Μάλιστα. Έβαλα άλλο proxy, τα ίδια. Αρχίζω να εκνευρίζομαι. Μπαίνω στο δίκτυο με μια άλλη σύνδεση που είχα, κανένα πρόβλημα. Βγαίνω, βάζω ένα τρίτο (από τα πολλά της λίστας) proxy στη 2η σύνδεση, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Χέσε λέω, δεν είμαι εγώ για ανωνυμίες. Βγάζω λοιπόν τα proxy από τις δύο συνδέσεις, πάω να μπω, τπτ. Το ίδιο μήνυμα λάθους, παρόλο που δεν υπάρχει πια proxy. Κάνω επαννεκίνηση του υπολογιστή, το πρόβλημα συνεχίζει. Φτιάχνω μια καινούργια σύνδεση, συνδέομαι κανονικά!!! Τι συμβαίνει τελικά; Έκανα κάτι λάθος και δεν το αντιλήφθηκα; Όσα σαιτ διάβασα στο δίκτυο, έλεγαν να βάλω το proxy έτσι όπως το έβαλα. Γιατί δε λειτούργησε και μου μ@μησε και τις συνδέσεις;

Δημοσ.

Telika to problhma lythike otan tsekara to kouti "Automatically detect setings". Kanena tutorial den to elege auto, grrrrrr! Symbainei epishs to koufo otan allazo proxy na mou bgazei mhnyma lathous kata th syndesh, problhma pou lynete otan dhmiourgo nea syndesh. Perierga pragmata...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...