ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα και καλη χρονια! Ειμαι δω με εναν.lenovo b50-80 φιλου ο οποίος παρουσιασε το εξης: Δεν υπαρχει πουθενα το dvd drive! Ουτε device manager ουτε πουθενα! Εκανα μια μικρη Έρευνα καθοτι δεν γνωριζω απο windows και είδα ότι ειναι κοινό προβλημα! Δοκιμασα λοιπον τις προτεινομενες λυσεις τυπου Αλλαγες στη registry & restart αλλα δεν υπηρξε καμια αλλαγη. Roll back σε εκδοση σε ημερομηνια πριν εμφανισει αυτο το θεμα αλλα και παλι τιποτα. Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο? Θα το αφηνα ετσι αλλα το χρειαζεται φιλος για τη δουλειά του asap! Ευχαριστω προκαταβολικά
dpolal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Την περίπτωση να έχει πεθάνει το drive την σκέφτηκες ή μπάάά ;;;
ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σωστα ξέχασα να γραψω,ανοίγει κανονικά,αναβει led και ο δισκος τρεχει,απλα χωρις ανταποκριση. Ειναι 1μηνα αγορασμενο απο οτι μου ειπαν. Δεν το αποκλειω βεβαια αλλα το παρελθον σε χαλασμενα drive δεν εξαφανιΖόταν πλήρως απο το λειτουργικό οπως σε αυτη την περίπτωση.
dpolal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τα Lenovo έρχονται με διάφορες built-in εφαρμογές που διαχειρίζονται το h/w στο μηχάνημα, ψάξε μήπως από εκεί έχει αλλάξει κάτι καταρχήν. Αν δεν βγάζεις άκρη τότε κάνε επαναφορά των win10 (που υποθέτω ότι έχει), από τις ρυθμίσεις, ενημέρωση. Είναι σαν να κάνεις κανονικό format μέσα από τα win και λειτουργεί μια χαρά σαν διαδικασία χωρίς να ζητάει πάλι κωδικούς ενεργοποίησης, μην το φοβηθείς. Για 1 μήνα μηχάνημα όμως εγώ θα το πήγαινα κατευθείαν στο service.
ravend Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το επεστρεψα στον ιδιοκτητη του με συμβουλη να παει για σερβις,για να μη κανω και καμια χαζομαρα και το πληρωνω κιολας,οσο ασχοληθηκα παντως δεν μου εκανε για πεθαμενο drive,ανοιγε,ετρεχε το δισκο,πολυ φυσιολογικα πραγματα δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα